Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(gugiene @ 2013 01 02, 17:27)
laba,

gal kas pasakys kuo skiriasi HGelish Exhale nuo HGelish SIMPLY MAUV-ELOUS DAHLING nuotraukose kiek ziurejau abi panasios.

laba, turiu abu, tai panasus, bet skiriasi- exhale labiau i rusvuma o mouve i rausvuma, kam patinka exhale, patiks ir kita, abi tinkamos vyresnems moteriskems, kurios megsta neissiskiriancius lakus.
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 01 03, 20:13)

gal zinote kokia spalva gali but nusilakavus manikiuriste? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Esu visiška savamokslė. Kaip tik dabar lakavau nagus su gelishais. Bet yra viena problema, turiu žiauriai patinkančią spalvą bella`s vampire. Tik man niekaip neišeina išgauti jos idealiai gražios. Lakuoju du sluoksnius, bet galiausiai atrodo spalva lyg subėgus, nemoku net pasakyti, o kai valau lipnumą su cleanse atrodo lyg pati spalva kažkiek pasivalo. Nežinau net ką daryti. Mačiau viena forumietė buvo idėjusi darbą su šia spalva, tai net apalpti galima, kaip gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elludrill @ 2013 01 04, 21:45)
Sveikos merginos,
Esu visiška savamokslė. Kaip tik dabar lakavau nagus su gelishais. Bet yra viena problema, turiu žiauriai patinkančią spalvą bella`s vampire. Tik man niekaip neišeina išgauti jos idealiai gražios. Lakuoju du sluoksnius, bet galiausiai atrodo spalva lyg subėgus, nemoku net pasakyti, o kai valau lipnumą su cleanse atrodo lyg pati spalva kažkiek pasivalo. Nežinau net ką daryti. Mačiau viena forumietė buvo idėjusi darbą su šia spalva, tai net apalpti galima, kaip gražu smile.gif

tepkit tada trim plonesniais sluoksniais, permatomais beveik ir topa ilgiau palaikykit lempoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar esat kas maisiusios perfect nail base ir topa su kitos firmos spalvom, kaip harmoniu ar orly ir t.t. Aciu
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 01 04, 13:31)
laba, turiu abu, tai panasus, bet skiriasi- exhale labiau i rusvuma o mouve i rausvuma, kam patinka exhale, patiks ir kita, abi tinkamos vyresnems moteriskems, kurios megsta neissiskiriancius lakus.

Dekui, mazdaug taip ir isivaizdavau. Ir kuria gi issirinkri g.gif , teks abi kiba imti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 01 04, 17:22)
gal zinote kokia spalva gali but nusilakavus manikiuriste? smile.gif

man tai i forever beauty panasu
Atsakyti
QUOTE(simutek @ 2013 01 04, 22:57)
Sveikos, ar esat kas maisiusios perfect nail base ir topa su kitos firmos spalvom, kaip harmoniu ar orly ir t.t. Aciu

Sveika, badziau as maisyti su Harmony Gelish, tai viskas puikiai atrodo ir laikosi.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ar tinka ilgalaikiui lakavimui Orly paprasti lakai ar butinai turi buti gelinis lakas?
Atsakyti
QUOTE(Elludrill @ 2013 01 04, 21:45)
Sveikos merginos,

pritariu kad reikia daryti tris sluoksnius, kaip tik vakar gavau sia spalva, bandziau ant vieno nago, tai irgi truputi spalva nusiiminejo su cleanseriu, bet finale vis tiek graziai atrode wink.gif gal tikrai tereikia tik ilgiau lempoj palaikyti tiek spalva, tiek topa ,)
Atsakyti
Laba, perkuosi priemones dabar ir sudvejojau del HG laku, kiek skaitau cia forum, tai vis daugiau nepatenkintu jais, sakykit gal tada IBD geriau pirkti? Ziuriu ju ir kaina vos ne per puse mazesne negu HG. Kurie dar lakai is geresniu? Ir dar, jei per savaite bus daromi 4lakaviai ar verta man pirkti ta HG starting kit ar geriau nezaisti ir nusipirkti normalius tu priemoniu kiekius? Nes irgi prisiskaiciau, kad ilgam labai to starter kit uztenka ir kad glioj jie metus tik, tai galvoju al neisnaudosiu tu dideliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 01 05, 14:26)
Laba, perkuosi priemones dabar ir sudvejojau del HG laku, kiek skaitau cia forum, tai vis daugiau nepatenkintu jais, sakykit gal tada IBD geriau pirkti? Ziuriu ju ir kaina vos ne per puse mazesne negu HG.  Kurie dar lakai is geresniu? Ir dar, jei per savaite bus daromi 4lakaviai ar verta man pirkti ta HG starting kit ar geriau nezaisti ir nusipirkti normalius tu priemoniu kiekius? Nes irgi prisiskaiciau, kad ilgam labai to starter kit uztenka ir kad glioj jie metus tik, tai galvoju al neisnaudosiu tu dideliu  doh.gif

laba, nepatenkinta as bent tik del nauju gelish kolekciju, o senosios spalvyts tikrai viskas gerai su jomis. Siulau pirkti baze ir topa harmony ir normalius kiekius o spalvytes pabandykite ivairiu firmu, ir issirinksite kuri jums geriausia. O galiojimas ar as klystu kad 36 men???
Atsakyti