Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

user posted image

labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 12 19, 16:32)
na, gavau vakar as tos Super nail gelius-miniukus. Isbandziau vakar ant paletes ir zinokit kai kurie labai tirsti g.gif pvz 24 ir 47 spalvos uzteko mau uzdet tik viena sluoksni, ir graziai padenge ta tipsa g.gif Dar prie ju yra juoda spalva, tik buteliukas yra apdauzytas, t.y. pats buteliukas yra stiklinis ir padengtas plastmase, ta plasmase dabae atkrenta. Visu kiti buleliukai yra plasmasiniai ir kokybe tai schmoll.gif  ir etiketes bele kaip suklijotos g.gif na paziuriesim kaip laikysis g.gif  biggrin.gif
user posted image
user posted image
nuotrauku kokybe tai nekokia rolleyes.gif , bet siek tiek matosi 4u.gif

kiek laiko siunte ir kiek mokejot su viskuom uz lakiukus? ir per kur siuntetes?
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 12 19, 17:32)
na, gavau vakar as tos Super nail gelius-miniukus.

As dar laukiu, siomdienom jau tureciau gauti rolleyes.gif
Nu kaip ir sakiau, lenkai yra lenkai, bet pats lakiukas yra vokiskas (tikiuosi biggrin.gif )
Sau ir draugems paivairinimui bandysiu, svarbu, kad laikytu bent savaite doh.gif
Mano spalvos tai bus melyna, juoda, balta, ryski raudona, zydra ir violetine. Nu tokios retai naudojamos biggrin.gif
Nu spalvytes atrodo liuks, o kepinant lempoje, tos tirstos spalvos storu sluoksniu uzteptos nesusiraukslejo?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 12 18, 16:28)
Pasivogiau internete ideja  biggrin.gif 

oho, šaunuolė 4u.gif Tik pamačiusi pagalvojau, kad čia ta pati internetinė nuotrauka. Padaryta tobulai 4u.gif

QUOTE(Karjeriste @ 2012 12 19, 13:38)
Sveikos, turiu tokią bėdą  verysad.gif  Nuvalius laką po ilgalaikio lakavimo pamačiau, kad patys nagai vietomis liko oranžiniai, gal lakas įsigėrė (lakuota buvo raudonai), ar galima kaip nors tą spalvą išimt? g.gif

Man taip būna kartais. Priklauso nuo lako. Aš tai nieko nedarau, pralakuoju iš naujo kokia nors ilgalaikio spalva ir viskas. Gi užlakuoji ir nesimato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2012 12 19, 17:51)
na spalvytes tai grazios, lauksim atsiliepimu apie laikymo trukme..  4u.gif beje, per kiek laiko atkeliavo lakiukai?.. smile.gif

QUOTE(Alincia @ 2012 12 19, 20:34)

Nu spalvytes atrodo liuks, o kepinant lempoje, tos tirstos spalvos storu sluoksniu uzteptos nesusiraukslejo?

Va, rodau savo kurinius (daug kas nukopijuota biggrin.gif ). Is Super nail siandien isbandziau juoda, sviesiai fioletine ir sviesiai ruda (su gelytemis). Dengesi super, juodos tai reikejo 2 sluoksniu, o siu dvieju tai uzteko po viena sluoksni, lygiai, graziai denge thumbup.gif Lempoj irgi nesusiraukslevo. Dar niekam nelakavau, bet ir pati jau su nulakotais vaikstau, tai nezinau kada parasysiu atsiliepimus biggrin.gif , tikriausiai isbandysiu ant draugiu, nes svetimiems bijau biggrin.gif
Pirkau ne pati o MB sesuo Lenkijoj, tai jai atsiunte per 2 dienas. Jau neatsimenu kiek kainavo, bet +pristatymo mokestis apie 7 zl. Na ir siuntimas man, bet kadangi siunte visko daug tai net nezinau kiek kainavo biggrin.gif mirksiukas.gif Dar rytoj atvez konad spec lakus, 4 spalvos nupirko.
user posted image
user posted image

Sorry uz tokias nuotraukas, neturiu gero fotiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2012 12 19, 17:13)
Is tikruju , tai tas bonadas nera butinas. Tiksliau priklauso nuo nagu, butinas jis ar ne.
Mano draugei ir mamailakuoju be bondo, kuo puikiausiai laiko. Ju nagai tvirti, nelinke sloksniuotis
O mano minkstuciai, lankstu, kaip popieriniai ir linke sloksniuotis. Kad geriau sukibtu, kartais tepu galiukus (tik tuomet, jei ketinu atvaikscioti 2 savaites pilnai)
Jei visai nesilaiko gelis ant nagu, tada bandykit bonda (be jo lengviau nusiima lakas, nes su, tenka pavargt nuiminejant, prilimpa, juk jo tokia paskirtis)
Cia mano nuomone

O koks bondas geras? kokios firmos? blush2.gif Gal galetumet patirtim pasidalinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2012 12 19, 14:38)
Sveikos, turiu tokią bėdą  verysad.gif  Nuvalius laką po ilgalaikio lakavimo pamačiau, kad patys nagai vietomis liko oranžiniai, gal lakas įsigėrė (lakuota buvo raudonai), ar galima kaip nors tą spalvą išimt? g.gif

Jei nenorite dar karta lakuoti, tai tas demeles puikiai pasalinsite poliruokliu. Is HG serijos man tik vienintele spalva - Tigger blossom - dazo nago plokstele. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif as isibrausiu biskeli su klausimu i jusu temuke ax.gif ar buna taip kad tiesiog "netinka" nagam sitas gelinis lakavimas? nes man savaite tik islaiko ir atsokineja sonai.. ir siaip ziuriu atsilupa ten nuo auksciau krasciukai, kazkaip toks jausmas kad "kabinasi" is sonu.... Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2012 12 19, 13:38)

vakar draugei nuiminejau tai irgi nagai oranziniai nusidaze, o buvo lakuota IBD Marigold, tai nudildinau atsargiai
Atsakyti
Gavau kaip tik sventems savo nauja laka is naujausios kolekcijos HG Shadow "Inner Vixen" http://www.gelishsou...en-700x700.jpeg

Niekaip neishgavau tikros spalvos, ir foto koreguot bandziau kad kazkiek vaizdelio butu.Senos vilkes prisimins IBD Gelac Cinnamon Coffee ..spalva- tai va cia butu kazkas labai panasaus tik ryshkesnio ir tamsesnio.Nes pirmas sluoksniukas dengias rudai raudonu zeruciu todel net nubegau su cinamonu sulyginti bigsmile.gif Zodziu spalva superine, lakuojasi lengvai uztenka 2 sluoksniu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 gruodžio 2012 - 15:54
QUOTE(Jolkuce @ 2012 12 20, 15:50)
Gavau kaip tik sventems savo nauja laka is naujausios kolekcijos HG Shadow "Inner Vixen"

nerealiai grazi spalvyte bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2012 12 20, 16:00)
nerealiai grazi spalvyte  bigsmile.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip, nusilakuoji o poto nulaizyt norisi kokia skani spalva biggrin.gif pavadinimas dar toks smaikstus - vidinis pikciurna, pazodziui biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti