labai grazu
QUOTE(Packa @ 2012 12 19, 16:32)
na, gavau vakar as tos Super nail gelius-miniukus. Isbandziau vakar ant paletes ir zinokit kai kurie labai tirsti pvz 24 ir 47 spalvos uzteko mau uzdet tik viena sluoksni, ir graziai padenge ta tipsa Dar prie ju yra juoda spalva, tik buteliukas yra apdauzytas, t.y. pats buteliukas yra stiklinis ir padengtas plastmase, ta plasmase dabae atkrenta. Visu kiti buleliukai yra plasmasiniai ir kokybe tai ir etiketes bele kaip suklijotos na paziuriesim kaip laikysis
nuotrauku kokybe tai nekokia , bet siek tiek matosi
nuotrauku kokybe tai nekokia , bet siek tiek matosi
kiek laiko siunte ir kiek mokejot su viskuom uz lakiukus? ir per kur siuntetes?
QUOTE(Packa @ 2012 12 19, 17:32)
na, gavau vakar as tos Super nail gelius-miniukus.
As dar laukiu, siomdienom jau tureciau gauti
Nu kaip ir sakiau, lenkai yra lenkai, bet pats lakiukas yra vokiskas (tikiuosi )
Sau ir draugems paivairinimui bandysiu, svarbu, kad laikytu bent savaite
Mano spalvos tai bus melyna, juoda, balta, ryski raudona, zydra ir violetine. Nu tokios retai naudojamos
Nu spalvytes atrodo liuks, o kepinant lempoje, tos tirstos spalvos storu sluoksniu uzteptos nesusiraukslejo?
QUOTE(Jolkuce @ 2012 12 18, 16:28)
Pasivogiau internete ideja
oho, šaunuolė Tik pamačiusi pagalvojau, kad čia ta pati internetinė nuotrauka. Padaryta tobulai
QUOTE(Karjeriste @ 2012 12 19, 13:38)
Sveikos, turiu tokią bėdą Nuvalius laką po ilgalaikio lakavimo pamačiau, kad patys nagai vietomis liko oranžiniai, gal lakas įsigėrė (lakuota buvo raudonai), ar galima kaip nors tą spalvą išimt?
Man taip būna kartais. Priklauso nuo lako. Aš tai nieko nedarau, pralakuoju iš naujo kokia nors ilgalaikio spalva ir viskas. Gi užlakuoji ir nesimato
QUOTE(Estoniax @ 2012 12 19, 17:51)
na spalvytes tai grazios, lauksim atsiliepimu apie laikymo trukme.. beje, per kiek laiko atkeliavo lakiukai?..
QUOTE(Alincia @ 2012 12 19, 20:34)
Nu spalvytes atrodo liuks, o kepinant lempoje, tos tirstos spalvos storu sluoksniu uzteptos nesusiraukslejo?
Va, rodau savo kurinius (daug kas nukopijuota ). Is Super nail siandien isbandziau juoda, sviesiai fioletine ir sviesiai ruda (su gelytemis). Dengesi super, juodos tai reikejo 2 sluoksniu, o siu dvieju tai uzteko po viena sluoksni, lygiai, graziai denge Lempoj irgi nesusiraukslevo. Dar niekam nelakavau, bet ir pati jau su nulakotais vaikstau, tai nezinau kada parasysiu atsiliepimus , tikriausiai isbandysiu ant draugiu, nes svetimiems bijau
Pirkau ne pati o MB sesuo Lenkijoj, tai jai atsiunte per 2 dienas. Jau neatsimenu kiek kainavo, bet +pristatymo mokestis apie 7 zl. Na ir siuntimas man, bet kadangi siunte visko daug tai net nezinau kiek kainavo Dar rytoj atvez konad spec lakus, 4 spalvos nupirko.
Sorry uz tokias nuotraukas, neturiu gero fotiko
QUOTE(Alincia @ 2012 12 19, 17:13)
Is tikruju , tai tas bonadas nera butinas. Tiksliau priklauso nuo nagu, butinas jis ar ne.
Mano draugei ir mamailakuoju be bondo, kuo puikiausiai laiko. Ju nagai tvirti, nelinke sloksniuotis
O mano minkstuciai, lankstu, kaip popieriniai ir linke sloksniuotis. Kad geriau sukibtu, kartais tepu galiukus (tik tuomet, jei ketinu atvaikscioti 2 savaites pilnai)
Jei visai nesilaiko gelis ant nagu, tada bandykit bonda (be jo lengviau nusiima lakas, nes su, tenka pavargt nuiminejant, prilimpa, juk jo tokia paskirtis)
Cia mano nuomone
Mano draugei ir mamailakuoju be bondo, kuo puikiausiai laiko. Ju nagai tvirti, nelinke sloksniuotis
O mano minkstuciai, lankstu, kaip popieriniai ir linke sloksniuotis. Kad geriau sukibtu, kartais tepu galiukus (tik tuomet, jei ketinu atvaikscioti 2 savaites pilnai)
Jei visai nesilaiko gelis ant nagu, tada bandykit bonda (be jo lengviau nusiima lakas, nes su, tenka pavargt nuiminejant, prilimpa, juk jo tokia paskirtis)
Cia mano nuomone
O koks bondas geras? kokios firmos? Gal galetumet patirtim pasidalinti?
QUOTE(Karjeriste @ 2012 12 19, 14:38)
Sveikos, turiu tokią bėdą Nuvalius laką po ilgalaikio lakavimo pamačiau, kad patys nagai vietomis liko oranžiniai, gal lakas įsigėrė (lakuota buvo raudonai), ar galima kaip nors tą spalvą išimt?
Jei nenorite dar karta lakuoti, tai tas demeles puikiai pasalinsite poliruokliu. Is HG serijos man tik vienintele spalva - Tigger blossom - dazo nago plokstele.
Sveikutes as isibrausiu biskeli su klausimu i jusu temuke ar buna taip kad tiesiog "netinka" nagam sitas gelinis lakavimas? nes man savaite tik islaiko ir atsokineja sonai.. ir siaip ziuriu atsilupa ten nuo auksciau krasciukai, kazkaip toks jausmas kad "kabinasi" is sonu.... Aciu uz atsakymus
QUOTE(Karjeriste @ 2012 12 19, 13:38)
vakar draugei nuiminejau tai irgi nagai oranziniai nusidaze, o buvo lakuota IBD Marigold, tai nudildinau atsargiai
Gavau kaip tik sventems savo nauja laka is naujausios kolekcijos HG Shadow "Inner Vixen" http://www.gelishsou...en-700x700.jpeg
Niekaip neishgavau tikros spalvos, ir foto koreguot bandziau kad kazkiek vaizdelio butu.Senos vilkes prisimins IBD Gelac Cinnamon Coffee ..spalva- tai va cia butu kazkas labai panasaus tik ryshkesnio ir tamsesnio.Nes pirmas sluoksniukas dengias rudai raudonu zeruciu todel net nubegau su cinamonu sulyginti Zodziu spalva superine, lakuojasi lengvai uztenka 2 sluoksniu
Niekaip neishgavau tikros spalvos, ir foto koreguot bandziau kad kazkiek vaizdelio butu.Senos vilkes prisimins IBD Gelac Cinnamon Coffee ..spalva- tai va cia butu kazkas labai panasaus tik ryshkesnio ir tamsesnio.Nes pirmas sluoksniukas dengias rudai raudonu zeruciu todel net nubegau su cinamonu sulyginti Zodziu spalva superine, lakuojasi lengvai uztenka 2 sluoksniu
QUOTE(Jolkuce @ 2012 12 20, 15:50)
Gavau kaip tik sventems savo nauja laka is naujausios kolekcijos HG Shadow "Inner Vixen"
nerealiai grazi spalvyte
QUOTE(ekona @ 2012 12 20, 16:00)
nerealiai grazi spalvyte
tikrai taip, nusilakuoji o poto nulaizyt norisi kokia skani spalva pavadinimas dar toks smaikstus - vidinis pikciurna, pazodziui