Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(*Persikute* @ 2012 12 02, 19:16)

Pirkau sitoj parduotuvej Varsuvoj keleta spalvu situ geliniu laku,ju kaina apie 10lt ten(6ml,bet yra ir 15ml),spalvos labai grazios,sodrios,gerai lakuojasi ir tikrai labai gerai laiko,minusas,kad sunkiai nusiima,taip pat ju geliai labai patiko ir kaina ir kokybe.
Atsakyti
spalvos mano laku smile.gif
spalvos
Atsakyti
Mergaites gelbekit! Gal aks turit atliekamas 4 UV lemputes parduot?
Atsakyti
QUOTE(Ramune* @ 2012 12 02, 22:59)
Pirkau sitoj parduotuvej Varsuvoj keleta spalvu situ geliniu laku,ju kaina apie 10lt ten(6ml,bet yra ir 15ml),spalvos labai grazios,sodrios,gerai lakuojasi ir tikrai labai gerai laiko,minusas,kad sunkiai nusiima,taip pat ju geliai labai patiko ir kaina ir kokybe.

Kiek jums laiko laike?
Atsakyti
Matau ištrintos žinutės mano, matyt reklama neva, tai kad nesireklamuot, gal dirbančios Vilniuje galėtų až parašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 12 03, 14:03)
Kiek jums laiko laike?

Vienos ateina po 3-4 savaiciu,kitos po 2sav.,bet ne del to,kad nelaiko,o kad labai matosi ataugimas ,bet aisku pasitaiko,kad pradeda luptis galai,bet tokiom merginom ir gelishas ne idealiai laiko 3sav.Tiesa,as dabar visus lakus naudoju tik su gelisho base ir topu.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 12 02, 22:05)
gal galima nuorodele kokia i ispardavimus? reik ir man nauju spalvu smile.gif

Idesiu rytoj, nes neturiu vyro prisijungimo slaptazodzio, o tik kai jis prisijungia, rodo tuos pardavejus, kurie siuncia i Lietuva ir tada siuntimo islaidos kitos, nei tiesiog ziurint be prisijungimo smile.gif Vyro nera dabar
Aciu uz atsakyma del Indian sari, o del green monster niekas neturi?
Nu tie lenkiski Jaapee geliukai visai atitinka nuotraukytes, jei laikosi bent 10 dienu, tai gal verta bandyti?
Kaip ju teptukai, patogiai lakuoti su jais? Platus ir ploksti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2012 12 03, 15:13)
Idesiu rytoj, nes neturiu vyro prisijungimo slaptazodzio, o tik kai jis prisijungia, rodo tuos pardavejus, kurie siuncia i Lietuva ir tada siuntimo islaidos kitos, nei tiesiog ziurint be prisijungimo  smile.gif  Vyro nera dabar
Nu tie lenkiski Jaapee geliukai visai atitinka nuotraukytes, jei laikosi bent 10 dienu, tai gal verta bandyti?
Kaip ju teptukai, patogiai lakuoti su jais? Platus ir ploksti?  rolleyes.gif

as ziurejau grinai ju parduotuvej, tai kiek supratau 7 ar 8 zl siutnimas nesvarbu kiek prekiu?
gal kas jungtis norit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Persikute*: 03 gruodžio 2012 - 15:31
QUOTE(Alincia @ 2012 12 03, 15:13)
Idesiu rytoj, nes neturiu vyro prisijungimo slaptazodzio, o tik kai jis prisijungia, rodo tuos pardavejus, kurie siuncia i Lietuva ir tada siuntimo islaidos kitos, nei tiesiog ziurint be prisijungimo  smile.gif  Vyro nera dabar
Kaip ju teptukai, patogiai lakuoti su jais? Platus ir ploksti?  rolleyes.gif

Va toks teptukas
normalus,patogus smile.gif
Siaip irgi noreciau prisijungti,jei uzsakinesit.Tik reikia su jais aiskiai ir tiksliai viska aptarti,kad nebutu staigmenu.Dar is ju pirkau gel cleaneri,tikrai superinis 1l kaina 22,90zl,geli juodoj bonkutej,na ir kitu priemoniu ir nenusiviliau smile.gif .Tokia maza,jauki parduotuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune* @ 2012 12 03, 17:01)
Va toks teptukas
normalus,patogus smile.gif
Siaip irgi noreciau prisijungti,jei uzsakinesit.Tik reikia su jais aiskiai ir tiksliai viska aptarti,kad nebutu staigmenu.Dar is ju pirkau gel cleaneri,tikrai superinis 1l kaina 22,90zl,geli juodoj bonkutej,na ir kitu priemoniu ir nenusiviliau smile.gif  .Tokia maza,jauki parduotuve  smile.gif

aciu jums uz pastangas, atsakymus ir nuotraukas
esu lenke, tai lenkiskai kalbet ir rasyt neproblema. Tik su paciais lenkais daug bajeriu buna. As uzsakineju is allegro, ne is tiesiogines parduotuves. Bet jie raso vienodai:
3. Wysyłka zagraniczna

możliwa jest wyłącznie po wpłacie na konto. Koszt jej zależy od wagi przesyłki i kraju adresata - kalkulujemy go indywidualnie.

TAi reiskia, kad siuntimo mokestis yra individualus, priklauso nuo uzsakymo dydzio, svorio ir salies. 8-10 zlotai cia tik lenkijoj toks siuntimo mokestis, i Lietuva bus dvigubai didesnis
Paprasysiu, kad vyras rytoj uzklaustu pardavejo
Atsakyti
Taip,as kai pirma karta pas juos buvau pries kokius du metus,tai tiksliai neatsimenu kiek,bet uz prekiu pristatyma tiek uzsiprase,kad man apsimokejo geriau su autobusu nuvaziuot ir nupirkti ko noriu ir pati issirenku smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramune* @ 2012 12 03, 16:14)
Taip,as kai pirma karta pas juos buvau pries kokius du metus,tai tiksliai neatsimenu kiek,bet uz prekiu pristatyma tiek uzsiprase,kad man apsimokejo geriau su autobusu nuvaziuot ir nupirkti ko noriu ir pati issirenku smile.gif

as ir gtalvoju kodel man i pasta atejo laiskas jog siuntimas apie 40zl kainuoja. bet kai as lenkiskai nemoku, tai ir istryniau laiska. jei sugalvosit kooperuotis priimkit ir mane blush2.gif
Atsakyti