Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Packa @ 2012 12 16, 23:27)
Noriu paklausti 4u.gif jai viskas jau nulakuota ir padengta topu, bet nusprendziau kad noriu biski paryskynt nagus  biggrin.gif ar galiu ant topo vel deti geli ir po to vel topa g.gif Na gal aiskiai parasiau g.gif  biggrin.gif

As taip dariau, tiksliau ne visai taip smile.gif
Tiesiog pasiausiau visa topa, visa visa, kol tapo matinis, tada vel lako ir topo
Sukibimas tada yra, nes topas kaip stiklas, nieko ant jo nesilaiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincia: 16 gruodžio 2012 - 23:00
QUOTE(Alincia @ 2012 12 16, 22:59)
As taip dariau, tiksliau ne visai taip  smile.gif
Tiesiog pasiausiau visa topa, visa visa, kol tapo matinis, tada vel lako ir topo
Sukibimas tada yra, nes topas kaip stiklas, nieko ant jo nesilaiko  4u.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
Taip ir galvojau kad reikia pasiausti topa, bet patingejau biggrin.gif tik nuvaliau su cleanu ir uzdejau 1 sluoksni Vegas night (taigi stovi naujas nupirktas, rankos niezti isbandyt biggrin.gif ), ir vel uzdejau topa. Pasiziuriesim kaip laikysis g.gif 4u.gif
Atsakyti
kokia as dabar pykta mad.gif gun_bandana.gif bash.gif siandien man viena pazystama atsiunte facebooke nuoroda kur taip vadinama manikiurininke mano foto ikele i savo fotoalbuma.ir parase tai ka as galiu jums pasiulyti kaledoms.suprantu jei ikeltu savo foto bet ne ikele svetimas. pati nemoka graziai padaryt ir klientes apdsudyneja.pipeccccccc...................vagilka!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(ernestamatu @ 2012 12 14, 17:48)
GELBEKIT! Nusipirkau Perfect nails ilgalaikius nagu lakus ir laiko man jie tik pora dienu! Jeigu pradedi gramdyti, viskas nusigramdo sad.gif Kaip manote cia nagu lako problema, ar kazka ne taip darau?

ultrabonda naudojat?
Papildyta:
QUOTE(sylvia @ 2012 12 17, 09:51)
kokia as dabar pykta mad.gif  gun_bandana.gif  bash.gif  siandien man viena pazystama atsiunte facebooke nuoroda kur taip vadinama manikiurininke mano foto ikele i savo fotoalbuma.ir parase tai ka as galiu jums pasiulyti kaledoms.suprantu jei ikeltu savo foto bet ne ikele svetimas. pati nemoka graziai padaryt ir klientes apdsudyneja.pipeccccccc...................vagilka!!!!!!!!!!

as taip sito nepalikciau schmoll.gif
Atsakyti
Mergaitės, noriu sutrukdyti jus blush2.gif staigiai užsimaniau susipirkti priemones ilgalaikiam lakavimui, turiu lempa ( 36W) ibd dehydrator ( nuriebalintoją), tai man tetrūksta pagrindo gelio, spalvoto gelio ir lipnumo pašalinimo skysčio ? smile.gif kokį pagrindo gelį naudojat ? gal galit patart kur pirkti?

būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2012 12 17, 11:41)
Mergaitės, noriu sutrukdyti jus  blush2.gif  staigiai  užsimaniau susipirkti priemones ilgalaikiam lakavimui, turiu lempa ( 36W) ibd dehydrator ( nuriebalintoją), tai man tetrūksta pagrindo gelio, spalvoto gelio ir lipnumo pašalinimo skysčio ? smile.gif kokį pagrindo gelį naudojat ? gal galit patart kur pirkti?

būčiau labai dėkinga  4u.gif

mano ziniomis jums truksta pagrindo spalvos ir topo.....
jei norit visko greit tai Nagavita....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 12 17, 10:46)
mano ziniomis jums truksta pagrindo spalvos ir topo.....
jei norit visko greit tai Nagavita....

tiksliai,dar topas doh.gif o apie pagrindo spalva gal plačiau galit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2012 12 17, 11:59)
tiksliai,dar topas  doh.gif  o apie pagrindo spalva gal plačiau galit?  g.gif

jetus ne taip parasiau. pagrindo. spalvos. topo smile.gif atsiprasau, kad suklaidinau
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 12 17, 10:51)
kokia as dabar pykta mad.gif  gun_bandana.gif  bash.gif  siandien man viena pazystama atsiunte facebooke nuoroda kur taip vadinama manikiurininke mano foto ikele i savo fotoalbuma.ir parase tai ka as galiu jums pasiulyti kaledoms.suprantu jei ikeltu savo foto bet ne ikele svetimas. pati nemoka graziai padaryt ir klientes apdsudyneja.pipeccccccc...................vagilka!!!!!!!!!!

Deje, ne pirmas ir ne paskutinis atvejis. As tokios viesai fotkes komentuoju, PVZ: GRAZU, GAILA, KAD NE TAVO DARBAS.....
Trina, vel parasau.....
Atsakyti
O kodel kai tik uztepu spalva, ji nuo nago galiuko pabega, baltas galiukas lieka?! doh.gif
Atsakyti

Ant foto dekit vandens zenkla. Uzknisa tokios nerealiai.
QUOTE(Grantee @ 2012 12 17, 11:41)
Mergaitės, noriu sutrukdyti jus  blush2.gif  staigiai  užsimaniau susipirkti priemones ilgalaikiam lakavimui, turiu lempa ( 36W) ibd dehydrator ( nuriebalintoją), tai man tetrūksta pagrindo gelio, spalvoto gelio ir lipnumo pašalinimo skysčio ? smile.gif kokį pagrindo gelį naudojat ? gal galit patart kur pirkti?

būčiau labai dėkinga  4u.gif

Nuriebalintojas/baze/spalva/spalva/topas/nuriebalintojas ir vuolia thumbup.gif

QUOTE(Signa... @ 2012 12 17, 14:47)
Deje, ne pirmas ir ne paskutinis atvejis. As tokios viesai fotkes komentuoju, PVZ: GRAZU, GAILA, KAD NE TAVO DARBAS.....
Trina, vel parasau.....

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(errrn @ 2012 12 14, 12:02)
sveikos smile.gif radau rinkinuka, bet atrodo labai pigus, cia originalai ar ne?
http://www.amazon.co...ref=pd_sbs_bt_1

Cia normali kaina. Gal kazkiek pigiau nei LT. g.gif

P.S. Ar nagavitoj visiem lakam nuolaidos yra?
Atsakyti

As noriu jums pakelt nuotaika smile.gif pagalvokit apie tai, kokie yra pavyzdiniai jusu darbai, kad is visos galybes nuotrauku, pasirinko butent jusu darbelius, super, reiskias jie tikrai verti demesio, kokybiski ir t.t 4u.gif
O siaip tai tikrai abidna, kad vienas dirba, o kitas tuo naudojasi.
Buvau as pas viena "meistre" priaugint kazkada gelinius nagucius, nuotraukos liuks, o jau kai ipusejo daryt, supratau, kad nifiga jau cia nebus, pabaige, kosmaras blink.gif
Isejau su zodziais, kad daugiau niekada negrisiu, nes man nepatiko jos darbas ir nuotraukos tikrai ne jos. Jinai atsake, kad tikrai jos, bet deda tik geriausius savo darbelius. Jei moki gerai daryt, tai blogai jau nepadarysi mega_shok.gif
Del zenklu ant nuotrauku tikrai pagalvokit, kad nesikartotu tokie dalykai mirksiukas.gif
Atsakyti