Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

O as siandien buvau Nagavitoj, neatsilaikiau biggrin.gif ir nusipirkau su 20% nuolaida Good gossip ir Vegas night spalvos wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 13 gruodžio 2012 - 21:24
QUOTE(Packa @ 2012 12 13, 21:22)
O as siandien buvau Nagavitoj, neatsilaikiau biggrin.gif  ir nusipirkau su 20% nuolaida Good gossip ir Vegas night spalvos wub.gif

po kiek cia gavosi?
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 12 13, 21:46)
po kiek cia gavosi?

44 lt
Atsakyti
o ar būna gelinio lako matinio? arba matinio top coat?
Atsakyti
O as norejau paklaust ar buna HG laku mini buteliukuose? Kai vien sau naudoji, tai man pilnai uztektu mazesnio kiekio. Ir gal kuri uzmatet lempu ar viso rinkinuko pradedancioms akciju?
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2012 12 13, 21:40)
o ar būna gelinio lako matinio? arba matinio top coat?

Nesu 100% isitikinus, bet abejoju...

As (kaip ir daugelis merginu cia) top coat'a svelniai su dilde apdilnina ir vuolia! Stai matinis efektas jums smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif radau rinkinuka, bet atrodo labai pigus, cia originalai ar ne?
http://www.amazon.co...ref=pd_sbs_bt_1
Atsakyti
QUOTE(errrn @ 2012 12 14, 11:02)
sveikos smile.gif radau rinkinuka, bet atrodo labai pigus, cia originalai ar ne?
http://www.amazon.co...ref=pd_sbs_bt_1

kiek skaitau , tai daugelis nenaudoja Phbondo, vietoj jo, tiesiog rubbing alcohol, kaip ir lipnumui nuimti, o nuimineja geli irgi su acetonu, tai kai pagalvoji, gal verciau nusipirkti tik topa ir base ir sumoketi perpus pigiau. kaip galvojat?
Atsakyti
gal ir taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2012 12 14, 11:20)
kiek skaitau , tai daugelis nenaudoja Phbondo, vietoj jo, tiesiog rubbing alcohol, kaip ir lipnumui nuimti, o nuimineja geli irgi su acetonu, tai kai pagalvoji, gal verciau nusipirkti tik topa ir base ir sumoketi perpus pigiau. kaip galvojat?

dėl PHbondo sutinku, man, asmeniškai, jis nėra būtinas. Tiek pat lakas ant nagų laiko jį panaudojus ar jo nepanaudojus. Bet gerą nuėmėją, tą removerį, reikia nusipirkti. Pačioje pradžioje bandžiau su paprastu acetonu, tai tik nagus susigadinau, laukiau paskui ilgai ir nuobodžiai kada nuaugs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 14 gruodžio 2012 - 13:44
QUOTE(-Alice- @ 2012 12 14, 13:29)
dėl PHbondo sutinku, man, asmeniškai, jis nėra būtinas. Tiek pat lakas ant nagų laiko jį panaudojus ar jo nepanaudojus. Bet gerą nuėmėją, tą removerį, reikia nusipirkti. Pačioje pradžioje bandžiau su paprastu acetonu, tai tik nagus susigadinau, laukiau paskui ilgai ir nuobodžiai kada nuaugs  doh.gif

Dekui uz patarima, tada isigysiu ta nuemeja irgi
Atsakyti
GELBEKIT! Nusipirkau Perfect nails ilgalaikius nagu lakus ir laiko man jie tik pora dienu! Jeigu pradedi gramdyti, viskas nusigramdo sad.gif Kaip manote cia nagu lako problema, ar kazka ne taip darau?
Atsakyti