Gal kas galėtumėte pasakyti kokio blokelio nago pašiaušimui reikia, kokio rupumo ar 100X100 ar 100X180?
QUOTE(ingukav @ 2012 12 11, 19:27)
Gal kas galėtumėte pasakyti kokio blokelio nago pašiaušimui reikia, kokio rupumo ar 100X100 ar 100X180?
100X180
as naudoju net svelnesni
QUOTE(_Pupita_ @ 2012 12 11, 18:39)
Ne jums vienai si spalva kelia rupesciu istikruju labai skysta, ir ilgai nesiojant sutrikineja. Siaip pati spalva labai grazi, bent jau man turiu dar dvi perfect nails spalvas, tai su jomis tokiu problemu nera, ir dengiasi gerai, ir laiko super
Na va, jau kreivai ziurejau i mergina, pardavusia si lakiuka
Na reiks kada ryztis ir pabandyti kita spalvyte
Dabar laukiu atsakymo is lenku del siu lakiuku, bandysiu, tipo vokisi
http://allegro.pl/sh...item=2822878230
Dar ibd laukiu green monster, bet eurokose neradau splavotu zvyneliu, tik viensaplviai prie manes, o kiosku is vis jokiu salia nera. Noriu nusiplagijuot nuo Jolkuces tuos zvynelius, ale taip man ir reikia, nerandu, ner ko kopint, reikia ka nors savo sugalvot nu tada nors stampus nubezdzioniausiu
Labai graziai atrodo dailesiu nagu, gal kas paaiskins kaip tai daroma
Papildyta:
as irgi laukiu siu laku, pasiziuriesim kas gausis , uzsisakiau net 8 spalvas
Papildyta:
QUOTE(Alincia @ 2012 12 11, 20:33)
Na va, jau kreivai ziurejau i mergina, pardavusia si lakiuka
Dar ibd laukiu green monster, bet eurokose neradau splavotu zvyneliu, tik viensaplviai prie manes, o kiosku is vis jokiu salia nera. Noriu nusiplagijuot nuo Jolkuces tuos zvynelius, ale taip man ir reikia, nerandu, ner ko kopint, reikia ka nors savo sugalvot nu tada nors stampus nubezdzioniausiu
QUOTE(Packa @ 2012 12 11, 21:37)
Labai graziai atrodo dailesiu nagu, gal kas paaiskins kaip tai daroma
Papildyta:
Papildyta:
As dar tik atsakymo laukiu is lenku, jei imsiu 3 po 4 (kur siulo 3+1) is viso 12, kiek kainuos siuntimas, juk ten po 6 ml, svoris mazas, naziuresiu.
Ar tuos termo uzsakinejot?
QUOTE(Alincia @ 2012 12 11, 20:49)
As dar tik atsakymo laukiu is lenku, jei imsiu 3 po 4 (kur siulo 3+1) is viso 12, kiek kainuos siuntimas, juk ten po 6 ml, svoris mazas, naziuresiu.
ne, paprastus. Pirma reikia su paprastais ismokti, po to jau gudrausiu As biski gudriau sugalvojau, man tos gelius nupirko MB sesuo, jinai Lenkijoj gyvena, tai jai kainavo tik persiuntino mokestis. na dabar man atvez Kaledom ar atsius pastu. Dar konad spec laku stampukui uzsakiau , jie ten po 9 zl kainuoja
QUOTE(Packa @ 2012 12 11, 20:37)
ant nedžiovinto spalvos sluoksnio dedami taškeliai kitos spalvos (baltos čia tikriausiai), tada su plonu daiktu (aš pvz darau su adata), galima ir su superduper plonu teptuku, perbraukt per tuos taškelius. Reikia pabandyti ir suprasi, kas per technika
Beje darant taip su geliniais lakais reikia lb paskubėti, kad visiškai neišsisklaidytų taškeliai, arba tepti labai plona sluoksni pagrindinės spalvos.
Ar aišku?
QUOTE(September_Lady @ 2012 12 11, 21:47)
ant nedžiovinto spalvos sluoksnio dedami taškeliai kitos spalvos (baltos čia tikriausiai), tada su plonu daiktu (aš pvz darau su adata), galima ir su superduper plonu teptuku, perbraukt per tuos taškelius. Reikia pabandyti ir suprasi, kas per technika
Beje darant taip su geliniais lakais reikia lb paskubėti, kad visiškai neišsisklaidytų taškeliai, arba tepti labai plona sluoksni pagrindinės spalvos.
Ar aišku?
Ar aišku?
Aisku , aciu
o kokia cia gelio spalva? irgi labai grazi
QUOTE(Packa @ 2012 12 12, 10:58)
Cia O.P.I " Malaga wine"
o kaip nuvalyti stampuka?
laba, paskutiniai darbelai-deja prastos foto
dariausissau, bet nesu situo laku suprnails patenkinta- tepesi labai storai feeekito nepirksiu sios firmos
dariausissau, bet nesu situo laku suprnails patenkinta- tepesi labai storai feeekito nepirksiu sios firmos
QUOTE(September_Lady @ 2012 12 11, 22:47)
Ar aišku?
Ar aišku?
o gal video kur nors yra?