Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ernestamatu @ 2012 12 10, 23:00)
Dar turiu viena klausima gal kuri nors esate bandzius perfect nails ilgalaikius nagu lakus?

As turiu viska is ju susipirkusi, tai labai patenkinta esu. Visi lakuciai puikiai dengiasi, uztenka 2 sluoksniu. Laiko taip pat gerai, tik man jau po pusantros savaites negraziai atrodo, nes itin greitai auga nagai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2012 12 11, 11:08)
As turiu viska is ju susipirkusi, tai labai patenkinta esu. Visi lakuciai puikiai dengiasi, uztenka 2 sluoksniu. Laiko taip pat gerai, tik man jau po pusantros savaites negraziai atrodo, nes itin greitai auga nagai  smile.gif

Oooo tai tada gerai, nes dabar nail shop akcija, lempa ir visi kito priedai tik 250lt wink.gif reikes isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestamatu @ 2012 12 11, 12:16)
Oooo tai tada gerai, nes dabar nail shop akcija, lempa ir visi kito priedai tik 250lt wink.gif reikes isigyti smile.gif

Tikrai saunus rinkinukas. As ji turiu isigijusi. Ir labai gerai, kad galima pasirinkti 3 spalvytes lakiuku. Tai pradziai pilnai ju uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestamatu @ 2012 12 10, 20:09)
Nuejau i Vitrina ir man pardavejos pasake, kad gelinio lakavimo neiseis pasidaryti su UV lempomis, tik su LED, todel dar karta noriu pasitikslinti ar tinka tis UV lempos ir pavyzdziui gal kas pirkote is Eurokos?

ant pačių gelinių lakų buteliukų yra parašyta, kokioms lempoms jie tinka. Galima ir su UV ir su LED lempomis lakuoti. CND Shellac geliniam lakui tinka tik UV lempa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 11 gruodžio 2012 - 11:08
QUOTE(*GUCCI* @ 2012 12 11, 12:08)
As turiu viska is ju susipirkusi, tai labai patenkinta esu. Visi lakuciai puikiai dengiasi, uztenka 2 sluoksniu. Laiko taip pat gerai, tik man jau po pusantros savaites negraziai atrodo, nes itin greitai auga nagai  smile.gif

Gucci, ar pirkai kurį nors iš rinkinukų, ar atskirai sukomplektavai? jei komplektukas, gal nuorodą turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestamatu @ 2012 12 10, 21:09)
Mielosios, turiu Jusu klausima, galbut jau kartojos, bet siandien pasimeciau. Nuejau i Vitrina ir man pardavejos pasake, kad gelinio lakavimo neiseis pasidaryti su UV lempomis

galima pirkri ir is eurokoso. ir is ebay.tik turi buti36w

QUOTE(zyzna @ 2012 12 10, 21:14)
turbut niekas neperka is jus LEDiniu lempu, tai bande ikist smile.gif nesamine, su 36w uv lempa viskas gaunasi puikiai smile.gif

drinks_cheers.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestamatu @ 2012 12 10, 22:00)
Dar turiu viena klausima gal kuri nors esate bandzius perfect nails ilgalaikius nagu lakus?

LAbukas
as jau anksciau rasiau, kad nusipirkau pabandymui Perfekt nails 5.1 splavyte. Ne is parduotuves, o is merginos. Tvirtino, kad naujas. Nu siaubas kazkoks, skystas kaip vandenukas, bego i sonus, teko kiekviena naguti atksirai po lempa kist, uzeme daug laiko. Spalva pasidenge per 4 kartus, ir tai, dar galima buvo ir 5.
Draugei, kuriai HG laikosi 4 savaites, sis lakiukas atlaike 1 savaite. Sutrukinejo jis, kaip voratinklis psidare
Nezinau, gal mane apgavo, gal dapile i lakuti ko nors, bet mergina, turinti 102 teigiamus atsakymus, kazkaip nesitiki, kad galetu. O gal si spalvyte netikusi kokia. Tokia mano nuomone 4u.gif
Dar tiesa, man ju sepetelis kazkoks nepatogus, nezinau kaip pasakyti, bet man, neprofesionalei, jis kaip tam blogam sokejui, kuriam kai kas maiso biggrin.gif
Ezflow, Harmony, Progel patogesni (IBD dar tik laukiu lakiuku), o sis per apvalus ar ka, nu man nepatiko.
Kol nepabandysit jus, tai is kitu nuomones taip ir nesuzinosit, geras jis jums ar ne 4u.gif
Atsakyti
Kas geriau IBD ar ba-ha sendiena vaiksciojau po pardes ir domejausi. Noriu pradeti sau daritis. Zinau kad kaskam tas geras kitom kitas, bet vistiek apie kuri daugiau geru ar blogu atsiliepimu girdejot, nes sendiena apie IBD daugiau geresniu girdejau nei ba-ha. ACIU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2012 12 11, 17:03)
Kas geriau IBD ar ba-ha sendiena vaiksciojau po pardes ir domejausi. Noriu pradeti sau daritis. Zinau kad kaskam tas geras kitom kitas, bet vistiek apie kuri daugiau geru ar blogu atsiliepimu girdejot, nes sendiena apie IBD daugiau geresniu girdejau nei ba-ha. ACIU  mirksiukas.gif

rinkciaus IBD smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2012 12 11, 15:49)
Gucci, ar pirkai kurį nors iš rinkinukų, ar atskirai sukomplektavai? jei komplektukas, gal nuorodą turi?  4u.gif

Pirkau visa rinkini is karto. Va toki

Kas del skysto lako, tai galeciau pasakyti tik viena, kad turiu 9 spalvytes PN ir viena neseniai nusipirkau HG is vienos mergaites. Tai man jis kaip tik skystaliukas. Reikejo tepti 4 sluoksnius ir tai dar norejosi 5 g.gif subeginejo i sonus, nors ir taip jau lb plonai tepiau... O PN uztenka 2 sluoksniu, tepasi lb smagiai smile.gif Galvoju reiketu dar koki IBD nusipirkti pabandymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2012 12 11, 17:12)
rinkciaus IBD  smile.gif

Nes pusantru metu dariausi salone jeme dirba su Catherine geliu, ir man ideliai laike, bet jo negausi paprastai o ir kaina jo itariu didele. Tad kasko atimo siam geliui noreciau. Bet teko skaityti kad IBD reksijas sukelia?
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2012 12 11, 16:15)
LAbukas
as jau anksciau rasiau, kad nusipirkau pabandymui Perfekt nails 5.1 splavyte. Ne is parduotuves, o is merginos. Tvirtino, kad naujas. Nu siaubas kazkoks, skystas kaip vandenukas, bego i sonus, teko kiekviena naguti atksirai po lempa kist, uzeme daug laiko. Spalva pasidenge per 4 kartus, ir tai, dar galima buvo ir 5.
Draugei, kuriai HG laikosi 4 savaites, sis lakiukas atlaike 1 savaite. Sutrukinejo jis, kaip voratinklis psidare
Nezinau, gal mane apgavo, gal dapile i lakuti ko nors, bet mergina, turinti 102 teigiamus atsakymus, kazkaip nesitiki, kad galetu. O gal si spalvyte netikusi kokia. Tokia mano nuomone  4u.gif
Dar tiesa, man ju sepetelis kazkoks nepatogus, nezinau kaip pasakyti, bet man, neprofesionalei, jis kaip tam blogam sokejui, kuriam kai kas maiso  biggrin.gif
Ezflow, Harmony, Progel patogesni (IBD dar tik laukiu lakiuku), o sis per apvalus ar ka, nu man nepatiko.
Kol nepabandysit jus, tai is kitu nuomones taip ir nesuzinosit, geras jis jums ar ne  4u.gif

Ne jums vienai si spalva kelia rupesciu drinks_cheers.gif istikruju labai skysta, ir ilgai nesiojant sutrikineja. Siaip pati spalva labai grazi, bent jau man smile.gif turiu dar dvi perfect nails spalvas, tai su jomis tokiu problemu nera, ir dengiasi gerai, ir laiko super thumbup.gif
Atsakyti