QUOTE(ernestamatu @ 2012 12 10, 22:00)
Dar turiu viena klausima gal kuri nors esate bandzius perfect nails ilgalaikius nagu lakus?
LAbukas
as jau anksciau rasiau, kad nusipirkau pabandymui Perfekt nails 5.1 splavyte. Ne is parduotuves, o is merginos. Tvirtino, kad naujas. Nu siaubas kazkoks, skystas kaip vandenukas, bego i sonus, teko kiekviena naguti atksirai po lempa kist, uzeme daug laiko. Spalva pasidenge per 4 kartus, ir tai, dar galima buvo ir 5.
Draugei, kuriai HG laikosi 4 savaites, sis lakiukas atlaike 1 savaite. Sutrukinejo jis, kaip voratinklis psidare
Nezinau, gal mane apgavo, gal dapile i lakuti ko nors, bet mergina, turinti 102 teigiamus atsakymus, kazkaip nesitiki, kad galetu. O gal si spalvyte netikusi kokia. Tokia mano nuomone
Dar tiesa, man ju sepetelis kazkoks nepatogus, nezinau kaip pasakyti, bet man, neprofesionalei, jis kaip tam blogam sokejui, kuriam kai kas maiso
Ezflow, Harmony, Progel patogesni (IBD dar tik laukiu lakiuku), o sis per apvalus ar ka, nu man nepatiko.
Kol nepabandysit jus, tai is kitu nuomones taip ir nesuzinosit, geras jis jums ar ne