QUOTE(donatiki @ 2012 12 10, 12:50)
su kuo nuinimejat gelio lako likucius po nuemimo?
su mediniu tokiu kaip[ krapštuku. Iš ebay parsisiunčiau jų šimtą už kelis baksus
QUOTE(Pikantiška @ 2012 12 10, 14:32)
su metaliniu odeliu atstumeju
o tai kaži ar ne dėl to jums nago paviršius taip nušerpetoja
QUOTE(Prisilietimas @ 2012 12 09, 14:45)
Jolkuce, labai grazus jusu darbai. Gal pasidalinsite visa darbo eiga tu zaliu su auksu?
Mane taip pat domintu.
Mane taip pat domintu.
Kad butu greiciau, atsakysiu as
Ant tu dvieju nagu detas stampukas is konad. Kaip lakuojant geliniu laku deti stampukus - puikus aprasymas pirmame sios temos puslapyje.
QUOTE(Pikantiška @ 2012 12 10, 15:32)
su metaliniu odeliu atstumeju
1. o servetele nesivelia ant nago?
2. nu su mediniu man nenusiima tas likutis gelio jei kur atsoka, tai jo, bet jei lieka, tikrai tenka gramdyt
aciu uz atsakymus
1. o servetele nesivelia ant nago?
2. nu su mediniu man nenusiima tas likutis gelio jei kur atsoka, tai jo, bet jei lieka, tikrai tenka gramdyt
aciu uz atsakymus
as irgi su metaliniu stumdau, bet pradzioj stumdziau su mediniu, dabar igudau ir nesubraizau nieko ... su mediniu kartais ir man nesigauna, bet siuo atveju kol igus ranka geriau pavargti su mediniu nei sugadinti naga ...
as irgi galvojau kad velsis ale paskaiciau cia kazkurios taip valo tai as pavandziau su vienakrtiniu ranksluostuku, kuo puikiausiai bnusibraukia lipnumas ir niekas neapsivelia ir neprilimpa ...
Merginos patarkit ka daryti iki siol dariausi salone, tikrai dare super bet pabrango o ir sildimas savo padare. Noriu paklausti ar apsimoka pirktis priemones ir sau paciai darytis?
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2012 12 10, 20:05)
Merginos patarkit ka daryti iki siol dariausi salone, tikrai dare super bet pabrango o ir sildimas savo padare. Noriu paklausti ar apsimoka pirktis priemones ir sau paciai darytis?
cia neviena susipirkus sau... as patenkinta
Ieškau kas galėtu padaryti gelinį lakavimą Vilniuje
AŽ
AŽ
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 12 10, 20:29)
cia neviena susipirkus sau... as patenkinta
Aciu uz nuomone. Na turbut reik pradeti ieskotis geru priemoniu ir pirktis.
Mielosios, turiu Jusu klausima, galbut jau kartojos, bet siandien pasimeciau. Nuejau i Vitrina ir man pardavejos pasake, kad gelinio lakavimo neiseis pasidaryti su UV lempomis, tik su LED, todel dar karta noriu pasitikslinti ar tinka tis UV lempos ir pavyzdziui gal kas pirkote is Eurokos?
QUOTE(ernestamatu @ 2012 12 10, 19:09)
Mielosios, turiu Jusu klausima, galbut jau kartojos, bet siandien pasimeciau. Nuejau i Vitrina ir man pardavejos pasake, kad gelinio lakavimo neiseis pasidaryti su UV lempomis, tik su LED, todel dar karta noriu pasitikslinti ar tinka tis UV lempos ir pavyzdziui gal kas pirkote is Eurokos?
turbut niekas neperka is jus LEDiniu lempu, tai bande ikist nesamine, su 36w uv lempa viskas gaunasi puikiai
Dar turiu viena klausima gal kuri nors esate bandzius perfect nails ilgalaikius nagu lakus?