QUOTE(n/a @ 2012 12 04, 15:23)
o kurios parduotuves ispardavinejo? nes as tuos kalendorius maciau tik specializuotose zaislu parduotuvese
dar forume skaiciau, kad rimi turi, tiesa?

Yra Rimi buklete City advento kalendorius su nuolaida

QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 04, 14:56)
Esu mačiusi Senukuose, dar yra "Vaikutyje", kažkur dar esu mačiusi
. Gali būti, kad daugelyje žaislų parduotuvių turi vienokio ar kitokio dydžio.
O kaladėlių rinkinio ieškojo XXL dėžės, kur berods 1300 detalių, įdėtoj nuorodoj 600 ir kaina ne stebuklinga...
Kažin kokios maksimalios advento kalendoriau nuolaidos galima tikėtis po advento
? Ar juos laikys kitiems metams
?

O kaladėlių rinkinio ieškojo XXL dėžės, kur berods 1300 detalių, įdėtoj nuorodoj 600 ir kaina ne stebuklinga...
Kažin kokios maksimalios advento kalendoriau nuolaidos galima tikėtis po advento

Jei reikia Lego city advento kalendorius siu metu, galiu pigiai parvezti

Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2012 12 04, 14:17)
Lego Advento kalendorius didelis geris))) vaikas pasake, kad dabar kiekviena diena MINI Kaledos)))), nes kiekviena diena gauna LEGO zaisliuku)))) 

QUOTE(n/a @ 2012 12 04, 16:23)
o kurios parduotuves ispardavinejo? nes as tuos kalendorius maciau tik specializuotose zaislu parduotuvese
dar forume skaiciau, kad rimi turi, tiesa?

Buvo Zaislu pl. ir Rududu tai tikrai pernai - gal savait iki kaledu ar veliau...
QUOTE(Pelene @ 2012 12 04, 15:47)
kada parveztumete ir uz kiek?
QUOTE(Pelene @ 2012 12 04, 16:47)
Jei reikia Lego city advento kalendorius siu metu, galiu pigiai parvezti 
Papildyta:
maniskiai irgi laukia vis kitos dienos 

Papildyta:

QUOTE(carinjo @ 2012 12 04, 17:33)
kada parveztumete ir uz kiek?

Šiaip dabar ir kitos parduotuvės žaislams nuolaidas padariusios. Buvau Panoramoje, tai Lego parduotuvėj viskam -20% nuolaida. Nupirkau ten Duplo rinkinį, kurio prekybos centruose nemačiau. Tik man atrodo, kad kai kurioms prekėms jie ten pakėlė kainas, nors tas mano pirktas rinkinys buvo įprasta kaina.
QUOTE(Kristiniux @ 2012 12 04, 18:04)
Man irgi butu idomu kokia butu kaina
ar kauno maxese ymanoma rast lego lentu?
niekada nemaciau..kauno rimi lyg maciusi

QUOTE(torisa @ 2012 12 04, 21:12)
Šiandien Megos Rimi pirkau Lego Friends veterinariją, ir kasoje nuskaičiavo -40%
Net amo netekau - arba jų laikraštukyje klaida, arba savo kompų teisingai neužprogramavo

O kaip šaunu, greičiausiai kompuose buvo klaida

QUOTE(torisa @ 2012 12 04, 22:12)
Šiandien Megos Rimi pirkau Lego Friends veterinariją, ir kasoje nuskaičiavo -40%
Net amo netekau - arba jų laikraštukyje klaida, arba savo kompų teisingai neužprogramavo

Pirkau lego zmogiukus, tai ekrane rode tik 25pr., kaip ir laikrasty parasyta lego...