QUOTE(SSDD @ 2012 12 12, 08:03)
kiek ką žiūrėjau assorti, man ten nieko pigaus nepasimatė

manlyg geriausia vistik sulaukti didžiųjų gerųjų nuolaidų prekybcentriuose, taip kaip dabar. tik kad pasirinkimas šiek tiek liesesnis pas mus. bet niekas nedraudžia po švenčių papigiaj prasisukti užusieniuose ir vėl pakaupti atsargų.
labas rytas
padėkit apsispręst. dukra nori Kalėdoms vieno iš dviejų rinkinių:
šito
[im
ji pati neapsisprendžia kurio. turiu jau nupirkusi abudu, bet abiejų tikrai negaus, vienas lauks rudens, gimtadienio. neapsisprendžiu kurį dovanoti Kalėdoms. buvom su mb nutarę, kad Kalėdoms gaus jodinėjimo stovyklą, nes labai nori kažko su arkliukais. bet dabar mąstau, maniškė dar nedidelė, 6 metukų, dabar dar tik pradedančioji Lego statytoja. ar nebus jai dar per sudėtingas tas didesnysis rinkinys?

taip ir gausis kad broliai statys... o ji po to tik žais. be to, gavus tą didesnįjį, ar nebus kad paskui Olivijos namas taps nebe toks reikalingas? gal vis tik jojikių stovyklą palikti rudeniui, kad šiek tiek ūgteltų?

nupirkau tuos abu rinkinius labai geromis kainomis, tai nesigailiu pirkusi abu, tiesiog dėlioju kada kurį dovanoti
Aš duočiau namą, nes žiemą visi labiau namuose. O vasara ir stovykla- pats tas
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 12, 09:09)
o tuos 44% galima bus panaudoti tik internetu perkant? ar ir realioj parduotuvej?ir kokia sumos dali gales padengti tais visa 100% sumos?
Pasijunkit į gyvą pokalbį su jais- atsakys
Kiek mano atmintis sako- galima padengti penkiasdešimt proc., o dėl realios parduotuvės nežinau, greičiausiai ne, nes ir kortelės taigi atskiros. O ką tik klausiau, ar dabar dar perkant lego ir dengiant dalį sukauptais pinigais, grįžtų nuo lego sumos ar nuo sumokėtos realiais pinigais, tai atsakė, kad
turėtų nuo lego. Paklausiau, o jei taip negrįžtų, ar pataisytų, sakė pataisytų