nu nezinau

mes turime kites rinkini tai ten viskas lengvai labai susideda

ir paprastosios kaladeles identiskos- mano sunui tiesa jau 2.5 metuku ir jis lengvai jas sudeda... tiesa pas mus kites rinkinyje yra spinteles 2 su 4 stalciais tai tie tikrai labai sunkiai susistumia ir isitraukia labai sunkiai- didzioji kai gavo .4 metuku tai kazkaip net to nepastebejome kol nepaaugo sunus - va tada taip- pamatem kad skirtumas yra...
del medziu nezinau kites rinkinyje nebuvo... o medzius dabar ir as pamaciau- pas mus rinkinyje 2 formules masineles... ir tikrai jos yra palaidos dezuteje ... bet tiesa pasakius man lego duplo kai pirkome kaladeles vien irgi palaidos dezuteje buvo- o va kai padovanojo temini su mike pukuotuku tai mike atskiai maisiuki buvo

ai nesigicysiu... tos kaladeles mano manymu paprastosios analogiskos... Figureles kaip jau sakiau bent jau mums akytes nusitrune per puse metu
kas dar- Mindaugo maximoje unico isgraibste greitai- del ju kainos greiciausiai... nes jie tikrai pigesni gaunasi... as sumokejau kazkur 42 lt uz rinkini 9nu 69.99 galima pacioms paskaiciuot tingiu kalkuliatoriu jungt)
o unico mes jau turim placiai naudojama si rinkini:
Papildyta:
o sunui gimtadieniui nupirkau stai toki:
Papildyta:
QUOTE(*Kamelija* @ 2012 12 04, 15:34)
gal matėte kur Lietuvoje galima nusipirkt tokį konstruktorių?
kazka panasaus tik aisku ne tokio dydzio esu maciusi maksima bazeje- dar su vyru galvojome vaikams nupirkti kaledoms- taciau dukra uzsimane monster high- ir alpsta del ju- sunus is viso da mazas... tai i susivaldem iki kitu metu... tik aisku ne tokio didelio dydzio... ten tokiais grioveliais paleidi kamuoliuka ir jis lekia ...