Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

pas mane eina "trason" ir gilios virtuvės spintos antresolė, ir koridorius, ir miegamas kur tik vaikai nepasiekia...pakraunu ir po patalynėmis ir visur, kur nesimato atidarius spintą, bet per aukštai kad vaikai pasiektų...
paskutinį mėnesį legams tikrai išleidau daug daugiau nei kad jūs rašėt blush2.gif šitoj vietoj tikrai gaučiau first.gif bet dovanos supirktos metams į priekį, už didelę jų dalį atgrąžins pinigėlius vaikų diedukai ir krikštatėviai. pas mus jau tokia nerašyta taisyklė, kad dovanomis pasirūpinu aš pati, nes žinau ir ko nori, ir kur gauti, ir kur pigiau susikombinuoti. o dovanotojai man visda patyliukais vokelius atiduoda ax.gif mano reikalas būna, už kiek, kur pirkau, aš tiesiog atgaunu pinigus ax.gif tai kai akcijos, ir prisiglemžiam už sumas su trim nuliais blush2.gif
Atsakyti
o pas man dukra ka tik atitempe man savo nauju metu dovana... siaip mislijau kad per naujuosius metus nieko nedovanosim tik saldainius... bet paskui uz 12 lt toki sudeliaka faina radau batuka- ten lele ir susideda kristalai... gelytes- nu grozis trumpiau... ir ka manot- atiotempe (sunui zmogiukavora figurele buvau nupirkusi tai ir ta i ta rado... doh.gif nu i nieko jau negaliu padaryt... atidaviau daba... i supykau biski- daba vsio per naujuosius tik dezutes su saldainiais...
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 12 11, 16:10)
aš tiesiog atgaunu pinigus  ax.gif tai kai akcijos, ir prisiglemžiam už sumas su trim nuliais  blush2.gif

drinks_cheers.gif ir pas mus panaisiai..nu gal tik be tu triju nuliu biggrin.gif ...kukliau.
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 12 11, 16:17)
o pas man dukra ka tik atitempe man savo nauju metu dovana... siaip mislijau kad per naujuosius metus nieko nedovanosim tik saldainius... bet paskui uz 12 lt toki sudeliaka faina radau batuka- ten lele ir susideda kristalai... gelytes- nu grozis trumpiau... ir ka manot- atiotempe (sunui zmogiukavora figurele buvau nupirkusi tai ir ta i ta rado...  doh.gif  nu i nieko jau negaliu padaryt... atidaviau daba... i supykau biski- daba vsio per naujuosius tik dezutes su saldainiais...

biggrin.gif as esu savo dovana radus kai buvau maza biggrin.gif reiks i maisus ir ant spintos, spintu viduj tai nera vietos niekam.
Atsakyti
mano atskyrikliai jau keliauja pas mane thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
asaraa notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
as i pamirsusi buvau- gryzus greit is tases ismeciau i mamos sekcija...o vaike eilini karta nusprende revizija padaryt... i pamate... siaubas... - o zaisliukus tai as taip kai kuriuos paslepiau kurie netiplo musu antrasolese... idejau i mamos spinta- tada atremiau vyro akordiona ... tada sudejau 2 dideles dezes vaiku zaislu... viskas pristumta kad neatsidarytu (gelbes iki kaledu mazdauk kai mama atvaziuos...)tik sitie- gan tokie smulkus naudoni nebe nauji... pabijojau spinton det- jis tas batukas turi daug detaliu- geluytes isiima, kristalai... grazu 4u.gif
Atsakyti
Tai mane pagąsdinot, mano atsargos visiškai šaltoj vietoj doh.gif . Ką dabar daryt g.gif ? Tokie dideli vaikai namuose bet kur ras doh.gif . Tai mįslė ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 12 11, 18:51)
Tai mane pagąsdinot, mano atsargos visiškai šaltoj vietoj doh.gif . Ką dabar daryt  g.gif  ? Tokie dideli vaikai namuose bet kur ras doh.gif . Tai mįslė ax.gif ...

jau buvau sumislijusi... dideli vaikai sakote. tai reikia slepti skalbiniu dezeje- uzmesti pora "triusiku" vaikai nelys... jei dezes telpa... lotuliukas.gif

o siaip nuvariau i lego detales... tai perliuku galima irgi rasti tik kainos kandziojasi... po 1 vnt pardavineja... pvz aukstus lego zmogiukus po 10lt vienetas- bet auksti sanariai lankstosi as tokiu net nemaciusi... dureles, langelis su langinemis ir langai atsidarineja... (pas mus tokie buvo- likotik 1 langine) 4u.gif
dar maciau priekabu dalis su mazulytciais ratukais... ten kur tik lego tema- vienas parase daug lego ir nurode albuma... tik nepamenu daba nico- kazkas is d/...
Papildyta:
user posted image

va tokie zmogiukai... po 10

radau 45 puslapis pardavejas "bimbam" kazkas taip....
Papildyta:
o norejau p[aklausti- gal kas zinote is kokio cia rinkinio???? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 11 gruodžio 2012 - 17:20
QUOTE(Ulitka @ 2012 12 11, 14:42)
Buvau  Prizmoje ..tikrai mazai pasirinkimas . cool.gif ..nieko idomaus. ax.gif

Amazone raso , kad LEGO Creator , tai ir as taip parasiau)

http://www.amazon.es..._rd_i=602357031

O cia tai grozis wub.gif
Bet Lietuvoj dar tokio grozio tikriausiai neimanoma gaut?
Merginos,ar dar galima kur kooperuotis del atskirikliu....ir man jo labai reikia.
P.S blush2.gif Ar priimsit mane i sia temute? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 11 gruodžio 2012 - 18:05
QUOTE(Klepesova @ 2012 12 11, 17:22)
o siaip nuvariau i lego detales... tai perliuku galima irgi rasti tik kainos kandziojasi... po 1 vnt pardavineja... pvz aukstus lego zmogiukus po 10lt vienetas- bet auksti sanariai lankstosi as tokiu net nemaciusi... dureles, langelis su langinemis ir langai atsidarineja... (pas mus tokie buvo- likotik 1 langine)  4u.gif
dar maciau priekabu dalis su mazulytciais ratukais... ten kur tik lego tema- vienas parase daug lego ir nurode albuma... tik nepamenu daba nico- kazkas is d/...
Papildyta:

radau 45 puslapis pardavejas "bimbam" kazkas taip....
Papildyta:
o norejau p[aklausti- gal kas zinote is kokio cia rinkinio???? 4u.gif

bet kainos mano manymu nemazos jei dar siustis tis isvis
maltakava, sveika istojus i lego kluba biggrin.gif priimsim visus, kurie turi ka pasakyti arba nori kazka suzinoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 11 gruodžio 2012 - 18:18
Ulitka, gwidita: nupirkau ir issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 11, 18:17)
bet kainos mano manymu nemazos jei dar siustis tis isvis
maltakava, sveika istojus i lego kluba biggrin.gif  priimsim visus, kurie turi ka pasakyti arba nori kazka suzinoti 4u.gif

Susirgo ir mano vaikas lego liga...tai turi ir mama kartu sirgti. biggrin.gif
Atsakyti