QUOTE(padraika22 @ 2012 12 11, 12:45)
dabar iskilo toks nekuklus klausimas, kiek rinkiniu nupirkot per pastaraji menesi? as jau pati pradedu bijoti skaiciuoti kiek isleidau.

O vakar dar gavau pinigeliu nuo krikstateviu , o nuolaidu -40 proc jau nera

Na ir gerai- knygu nupirksiu

PS.perskaiciau zinute ir nusisypsojau )) ..apie kukluma

Ir labai-labai vis dar noriu to namo ....LEGO Creator 10216 ....ech...
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 11, 14:02)
kaip manot, ar legiukams minusine temperatura nepakenks? as juos laikau ukiniam, ten jauciu minusas yra, juk nesildomas. ar nieko tokio
jau issigandau kai pagalvojau

Papildyta:
QUOTE(asaraa @ 2012 12 11, 11:36)
jei reikia, galiu pagelbeti su pirkimu

QUOTE(Ulitka @ 2012 12 11, 14:19)
O vakar dar gavau pinigeliu nuo krikstateviu , o nuolaidu -40 proc jau nera
.

Dar gali bėgti į Prismą ir nuo rytojaus į Ermitažą

Šitas rinkinukas labai labai

Registruotas siuntinukas iki 500 g paštu kainuotų 4.15 Lt, manau tie 5 atskyrėjai tikrai nesvertų virš 500 g

Nemanau kad legiukams kas nors nutiks minusinėj temperatūroj

QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 11, 14:22)
Dar gali bėgti į Prismą ir nuo rytojaus į Ermitažą
. Bet knygos irgi gerai
.
, tik žiūriu čia ne Creator serija, o 12+.

Buvau Prizmoje ..tikrai mazai pasirinkimas .

Amazone raso , kad LEGO Creator , tai ir as taip parasiau)
http://www.amazon.es..._rd_i=602357031
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 11, 16:02)
kaip manot, ar legiukams minusine temperatura nepakenks? as juos laikau ukiniam, ten jauciu minusas yra, juk nesildomas. ar nieko tokio
jau issigandau kai pagalvojau

zinot teoriskai nepakenkia...
praktiskai...
nesijuokit bet kenkia ...
mes laikem zaisliukus is pradziu nenaudojamus ba;koen (balkonas istiklintas- kai lauke -30 ten buna -10-12... apsiltintas... taigi as mislijau nekenkia nekenkia... bet pabuve balkone ziema... lego duplo kiti zaislai... paskui dar vasara pakaito bet cia jau visuose namuose- ir ... suskilinejo- ne luzo bet matomi tokie iskilimai... taip graziai 1/5 detaliu is to laivelio ir ismetem... ir kas keisciausia pagrinde skilo ne pacios didziausios ir ne maziausios o tos kur 8 dantukai... ir... baltos. tai taip baltu detaliu beveik ir nebeturim... kitos kazkaip proporcingai bet baltosios is laivo rinkinio skilo ypatingai gerai kazkur is visu suskilinejusiu puse buvo baltu

mes kažkada nusipirkom Lego rinkinį su pelėsiuko aromatu. ryškiai buvo pabuvojęs ilgą laiką lauke prie minusiuko, paskui parneštas, kondensavosi, gavosi drėgmė, paskui įsimetė pelėsis... kai mano vaikams pelėsis yra tiesiogine prasme pavojingas, tai aš sureagavau į tą kvapą itin įtariai. ir savo turimas atsargas saugoju nuo šalčio ir nuo drėgmės
be to, plastikas peršala. po to gali tapti trapesnis, ne toks patvarus.
kadangi gėris tas yra brangus, aš pasaugočiau nuo šalčio

be to, plastikas peršala. po to gali tapti trapesnis, ne toks patvarus.
kadangi gėris tas yra brangus, aš pasaugočiau nuo šalčio

mano mama vis zada uzsakyt ka nors is cia:
PETER JUSTENSEN
ten kainos eurais... ten kur jinai gyvena jai siuntimas nekainuoja- tik tiek kad tenka paskui vezti is uzsienio kai vaziuoja ... tai misliju man reikia is cia ka nors jai pasakyti kad uzsakytu... bet taip tingisi perkaiciuoti visas kainas...
PETER JUSTENSEN
ten kainos eurais... ten kur jinai gyvena jai siuntimas nekainuoja- tik tiek kad tenka paskui vezti is uzsienio kai vaziuoja ... tai misliju man reikia is cia ka nors jai pasakyti kad uzsakytu... bet taip tingisi perkaiciuoti visas kainas...

Klepesova, sušalo jūsų lego
plastikas yra jautrus šalčiui. kad ir kokį kokybišką jį gamina LEGO, nemanau kad gamybos procesų metu įvertina prielaidą "bus laikomas -30 laipsnių šaltyje"...
Interneto platybėse radau, kad labiausiai kaladėles reikia saugoti nuo UV ir nuo drėgmės. tai jeigu laikėt balkone, jūsiškės dar galėjo neblogai pasisoliariuminti saulutėje...

Interneto platybėse radau, kad labiausiai kaladėles reikia saugoti nuo UV ir nuo drėgmės. tai jeigu laikėt balkone, jūsiškės dar galėjo neblogai pasisoliariuminti saulutėje...
QUOTE(SSDD @ 2012 12 11, 17:05)
Klepesova, sušalo jūsų lego
plastikas yra jautrus šalčiui. kad ir kokį kokybišką jį gamina LEGO, nemanau kad gamybos procesų metu įvertina prielaidą "bus laikomas -30 laipsnių šaltyje"...

Nu balkonas istiklintas- puse pas mus rytine... temperatura minimali -12 zewmesnes nebuna

QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 11, 15:22)
Registruotas siuntinukas iki 500 g paštu kainuotų 4.15 Lt, manau tie 5 atskyrėjai tikrai nesvertų virš 500 g
. Autobusais gerokai brangiau išeina.

jo,atobusu kazkada kazka siunciau

musu pirkiniai sy menesy:
motocikliukas policijos apie 6lt
dzipukas gaisrines apie 10lt
kalnakasybos masiniukas apie 20lt
advento kalendorius apie 62lt
(neplanuotas)motociklu pervezimo rinkinukas pie 42lt
siuksliaveze apie 42lt
robotas mantui apie 70lt
robotukas jonui apie 30lt
viso:282

jopapa

Papildyta:
atrarase memelis laiska

sake neleidzia pirkt daugiau del to,kad perpardavinetojai nepradetu urmu pirkt, ir uzsikele kainas perparduot

bet suderinamas reikalas sake

laukiu ziniu is asaraa mamytes, taip draugiskai pasisiuliusios nupirkti mums

QUOTE(padraika22 @ 2012 12 11, 16:42)
reiskia reikia tempti zaislus namo, bet kur laikyt
pas mus 1 kambarys, sunus beveik visur ilenda kartas nuo karto. o dar deze ne 1 

o mes rudeny ruosemes y kelione vykt(pirma karta,bet taip ir neisvykom