Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Pelene @ 2012 12 11, 13:18)

Pelene, 11 Gru 2012 - 13:18, parašė:

Pelene, 11 Gru 2012 - 13:18, parašė:

sauk sauk  smile.gif
Bet va dar viena papildoma gaisrines stoti turiu uz puse kainos.

sauk sauk  smile.gif
Bet va dar viena papildoma gaisrines stoti turiu uz puse kainos.

O kiek tas puse kainos gavos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 11 gruodžio 2012 - 12:23
QUOTE(gwidita @ 2012 12 11, 12:21)

gwidita, 11 Gru 2012 - 12:21, parašė:

gwidita, 11 Gru 2012 - 12:21, parašė:

na as is savo kaimo niekam niekuo nepadesiu blush2.gif ale jei tik kur koky pletka suzinosiu tikrai sauksiu biggrin.gif  blush2.gif

pelene kokia?uz kiek? g.gif  bigsmile.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

na as is savo kaimo niekam niekuo nepadesiu blush2.gif ale jei tik kur koky pletka suzinosiu tikrai sauksiu biggrin.gif  blush2.gif

pelene kokia?uz kiek? g.gif  bigsmile.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Ta didziaja, bet ne misko schmoll.gif Nu nepagalvojau tos misko dar trecios paimt, paemiau dvi- nors buvau visas tris pagriebus verysad.gif Nepagalvojau, kad cia taip daug kam reik...

Va sita paprasta
user posted image

http://www.argos.ie/...v...&authToken=

Mano mazylis dabar ziuri, ka as cia rasau, keliu ir sako: ''Mamyt, noriu gaisrine sita '' biggrin.gif , o sita paslepta po lova- Kaledu senelis atnes tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 11 gruodžio 2012 - 12:26
QUOTE(tomiike @ 2012 12 11, 10:36)

tomiike, 11 Gru 2012 - 10:36, parašė:

tomiike, 11 Gru 2012 - 10:36, parašė:

labai nesitikėkit, nelaukit su gėlėm ar pomidorais

gerai kad yra griežta kontrolė ir dalna tik pagal poreikį visiem lotuliukas.gif tuoj natelei vaikų gigmimo liudijimus reikės pateikinėt o ji mum po rinkinuką išrašys 'ant švenčių' biggrin.gif

labai nesitikėkit, nelaukit su gėlėm ar pomidorais

gerai kad yra griežta kontrolė ir dalna tik pagal poreikį visiem lotuliukas.gif tuoj natelei vaikų gigmimo liudijimus reikės pateikinėt o ji mum po rinkinuką išrašys 'ant švenčių' biggrin.gif

Pažiūrėsiu, bet vargu ar rasiu lego pomidorų lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes jokios stoties neturim dar blush2.gif vis brangu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 12 11, 12:22)

Natele, 11 Gru 2012 - 12:22, parašė:

Natele, 11 Gru 2012 - 12:22, parašė:

Na va, Natele, Tu aktyvi sios temos lankytoja ir nematei, kai rasiau seniau unsure.gif

Misko policijos tada buvo 36eurai...
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 12 11, 11:28)

Pelene, 11 Gru 2012 - 11:28, parašė:

Pelene, 11 Gru 2012 - 11:28, parašė:

As vienai mamytei Lego 4+

Tokias didesnes nei tos mazosios pirkau mazdaug po 50litu uz kiekviena. Bet jos man atrodo be atskyrikliu  schmoll.gif Eisiu po to dar paziuresiu ant dezuciu.

As vienai mamytei Lego 4+

Tokias didesnes nei tos mazosios pirkau mazdaug po 50litu uz kiekviena. Bet jos man atrodo be atskyrikliu  schmoll.gif Eisiu po to dar paziuresiu ant dezuciu.

Jau tyliu mirksiukas.gif , čia aš ta laimingoji topsecret.gif. Tik įtariu, kad MB mane greitai išbanins iš namu su visais legais g.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 12 11, 12:32)

pempė12, 11 Gru 2012 - 12:32, parašė:

pempė12, 11 Gru 2012 - 12:32, parašė:

Jau tyliu mirksiukas.gif , čia aš ta laimingoji topsecret.gif. Tik įtariu, kad MB mane greitai išbanins iš namu su visais legais g.gif

biggrin.gif Na jei nereiktu ir apsigalvotum, is kart atsirado, kas prigriebtu viska biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tomiike @ 2012 12 11, 12:22)

tomiike, 11 Gru 2012 - 12:22, parašė:

tomiike, 11 Gru 2012 - 12:22, parašė:

tas buvo seniai ir neteisybė, kažkam nepatikau matyt mirksiukas.gif aš tai neiškečiau rašau tau laišką vistik doh.gif  doh.gif

tas buvo seniai ir neteisybė, kažkam nepatikau matyt mirksiukas.gif aš tai neiškečiau rašau tau laišką vistik doh.gif  doh.gif

Va va, kad butum nepasikuklinus ir paprasius seniau , kai tik parasiau tadien verysad.gif
Dabar tik gaisrines stoti laisva turiu ir galiu advento kalendoriu prigriebt bei lego friends Emos baseiniukai dar du laisvi po 3e(sena kaina 6e buvo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 11 gruodžio 2012 - 12:41
dabar iskilo toks nekuklus klausimas, kiek rinkiniu nupirkot per pastaraji menesi? as jau pati pradedu bijoti skaiciuoti kiek isleidau.
Papildyta:
QUOTE(Pelene @ 2012 12 11, 12:40)

Pelene, 11 Gru 2012 - 12:40, parašė:

Pelene, 11 Gru 2012 - 12:40, parašė:

biggrin.gif Na jei nereiktu ir apsigalvotum, is kart atsirado, kas prigriebtu viska  biggrin.gif
Papildyta:
Va va, kad butum nepasikuklinus ir paprasius seniau , kai tik parasiau tadien verysad.gif
Dabar tik gaisrines stoti laisva turiu ir galiu advento kalendoriu prigriebt bei lego friends Emos baseiniukai dar du laisvi po 3e(sena kaina 6e buvo)

biggrin.gif Na jei nereiktu ir apsigalvotum, is kart atsirado, kas prigriebtu viska  biggrin.gif
Papildyta:

kiek advento kalendorius?
Atsakyti
Mane Natelė išmokė taupyt šitaip biggrin.gif va kiek naudos ji mum duoda lotuliukas.gif seniau būdavo užmatau ką, parašau jai- perkam bigsmile.gif o jinai tai laiko neturiu šiandien, tai rytoj, tai paskuid ar kažkas...o vienai siųstis per brungu... taip išlaukiam tris dienas kokias kainas sukelia arba dingsta viskas ir valio, sutaupyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 11, 12:45)

padraika22, 11 Gru 2012 - 12:45, parašė:

padraika22, 11 Gru 2012 - 12:45, parašė:

12.49e(cia irgi puse kainos), bet jau tomiike paprase- ziurejau parduotuvej paskutinis yra tik.Uzsakiau-sian nuleksiu paimt.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 12 11, 11:10)

pempė12, 11 Gru 2012 - 11:10, parašė:

pempė12, 11 Gru 2012 - 11:10, parašė:

Guodžiam console.gif  4u.gif . Aš žmogiukų neturiu kantrybės išlaikyti (jau Natelė barė blush2.gif ), pačiai labai rūpi, tokie jie fainučiai, o ir vaikai, pajutę, kad yra, vilioja, o mažoji tai išvis griežtai- islupti paziujėti... Na ir lupam tongue.gif ...

Guodžiam console.gif  4u.gif . Aš žmogiukų neturiu kantrybės išlaikyti (jau Natelė barė blush2.gif ), pačiai labai rūpi, tokie jie fainučiai, o ir vaikai, pajutę, kad yra, vilioja, o mažoji tai išvis griežtai- islupti paziujėti... Na ir lupam tongue.gif ...

as tik 1 zmogiuka daba nupirkau i tai drauges sunui... kazkaip nesumislijau savo vaikams nupirkti... musu maksimoje nebuvo o tada pirma nuolaidu diena ne tas galvoje buvo doh.gif

QUOTE(Natele @ 2012 12 11, 11:47)

Natele, 11 Gru 2012 - 11:47, parašė:

Natele, 11 Gru 2012 - 11:47, parašė:

nenuvilkit Kaledu senio, mergickos  4u.gif  lotuliukas.gif .liks vargsas be dovanu, jei visas isdalinsit  4u.gif .
Turiu as toki pilka pada uz 32Lt pirkta. jei assorti man ta ,,pigesni"  atves, galiu parduot ta brangesni  doh.gif .
bet tik ka reiks pirkt uz tuos virtualius pinigus per 90d.- sunkiai isivaizduoju... Pempe, gausi padet isleist  ax.gif  lotuliukas.gif

nenuvilkit Kaledu senio, mergickos  4u.gif  lotuliukas.gif .liks vargsas be dovanu, jei visas isdalinsit  4u.gif .
Turiu as toki pilka pada uz 32Lt pirkta. jei assorti man ta ,,pigesni"  atves, galiu parduot ta brangesni  doh.gif .
bet tik ka reiks pirkt uz tuos virtualius pinigus per 90d.- sunkiai isivaizduoju... Pempe, gausi padet isleist  ax.gif  lotuliukas.gif

mano dukra per tas akcijas kai papranta zaisliukus naujus gaut... siais metais 'biskuti" apsiraminaukaip vyras sako... siaip as dukrai visad sakau: "ateis kaledu senis pamatys kiek pas tavezaisliuku ir pamanys kad gal nebereik... tai geriau neperkam to ir ano... o tai kaledu senelis paskui nieko neatnes"

o uz pinigus taigi paprasta: ir skalbimo milteliai, ir valymo priemones, kiti zailai, kava, arbata, sokoladas kartais asorti buna visokiu ten vynu ir tauriuju gerimu (nu mums neaktualu vyras alaus megejas ir megejas aludaris tai siaip probreskom tik maciau, yra dar misinuku, cukraus (rodos nesu tikra) visokiu kruopu (nu tos koses avizines ir t.t., gyvunu maisto, higienso prekiu ir t.t.t.t. mes nuvarom i asorti kai tai vien sauskelnes ir skalbimo priemonems apie 250 paliekam... doh.gif
tai sakau reik kaip nors vbyra nuviliot- paimti lego grynai kaladeliu- o antro pirkimo metu tiksliau su antru cekiu pampersams ir sumokesim... cool.gif
Atsakyti
Jeigu ka, ir gaisrine rado savo seimininka. Jei kam reiktu Lego friends Emos baseino rinkinuku mazyciu, galit prasyt- yra 2.

Gal rytoj netycia kokiu geru lego kainu bus nauju pas mus. Nes sian baigesi viena akcija- gal ryt kita kokia gera duos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 11 gruodžio 2012 - 12:54