Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

o tas pilkas padas 628 jau yra paaaaaaats didziausias? ar tik nesu macius 51X51 unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Natele @ 2012 12 11, 11:07)
Mes cia visos nesupyktume uz tokias klaidas biggrin.gif

mes norim dar tokiu klaidu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 11, 12:09)
o tas pilkas padas 628 jau yra paaaaaaats didziausias? ar tik nesu macius 51X51 unsure.gif

Didesnio tikrai nesu macius, tas 628 didziausias. Jei kokiam skelbimuke ziurejai, tai gal cia ne cm buvo parasyta arba snapeliu koks skaicius...
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 11, 12:03)
Tas rinkinys su atskirtuku apie 68 Lt kainuoja, tai su nuolaida visai nebloga kaina. Na bet jei kaladėlės nereikalingos tada tikrai neverta...

as kai kaune akropolio lego pardeje ziurejau-klausiau,tai tie rikiniai vienas buvo apie 90lt o kitas per 100lt..ir taike tik 20% nuolaida berods unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 12 11, 11:12)
as kai kaune akropolio lego pardeje ziurejau-klausiau,tai tie rikiniai vienas buvo apie 90lt o kitas per 100lt..ir taike tik 20% nuolaida berods unsure.gif

As vienai mamytei Lego 4+
user posted image

user posted image

Tokias didesnes nei tos mazosios pirkau mazdaug po 50litu uz kiekviena. Bet jos man atrodo be atskyrikliu schmoll.gif Eisiu po to dar paziuresiu ant dezuciu.
Atsakyti
Klaipedos ermitaze yra lego rinkinukai: 4635, 7346, 5766, 7345, 7291, 6912. Kitu kodu neziurejau.

QUOTE(gwidita @ 2012 12 11, 10:43)
as ir sakau,kad po 17 tos mazesnes lentos..o ne didziosios unsure.gif
supykau ant memelio zaislu el. pardes doh.gif susimetem kelios drauges ant tu detaliu atskyrikliu pirkimo,kad siuntimas 12lt pasidalintu ant keliu..ir ka galvojat,leidzia y krepsy det tik 3 doh.gif o reikia 5 doh.gif

jei reikia, galiu pagelbeti su pirkimu mirksiukas.gif Tik pasidomekite kiek siuntimas kainuotu per pasta ar autobusu stoti 4u.gif Nesunku butu nuvaziuoti man ir paimti jums reikiama kieki.
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 12 11, 12:36)
jei reikia, galiu pagelbeti su pirkimu  mirksiukas.gif Tik pasidomekite kiek siuntimas kainuotu per pasta ar autobusu stoti  4u.gif Nesunku butu nuvaziuoti man ir paimti jums reikiama kieki.

man galit pagelbet bigsmile.gif memelio zaislai klaipedoje bigsmile.gif
registruotas siuntimas per pasta malyk virs 2.50lt kainuoja ir +svoris,kadangi svorio ne kazkas ten..tai nedaug siuntimas kainuotu..
bet jei jus nupirktumet 5 atskyriklius po 7lt.as jum mielai sumokeciau 12lt uz siuntima,kury buciau mokejusi memeliui drinks_cheers.gif 4u.gif
taip nesmagu nuo tu mamyciu-pazystamu(nu kaiminku mus rajono cia is SM)kad susirinkau litukus is ju,sakiau uzsakysiu-pristatysiu ir t.t..o db taip gavosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 12 11, 11:42)
man galit pagelbet bigsmile.gif memelio zaislai klaipedoje bigsmile.gif
registruotas siuntimas per pasta malyk virs 2.50lt kainuoja ir +svoris,kadangi svorio ne kazkas ten..tai nedaug siuntimas kainuotu..
bet jei jus nupirktumet 5 atskyriklius po 7lt.as jum mielai sumokeciau 12lt uz siuntima,kury buciau mokejusi memeliui drinks_cheers.gif  4u.gif
taip nesmagu nuo tu mamyciu-pazystamu(nu kaiminku mus rajono cia is SM)kad susirinkau litukus is ju,sakiau uzsakysiu-pristatysiu ir t.t..o db taip gavosi unsure.gif

man daugiau moketi tikrai nereikia, nei kiek iseis iz atskyriklius ir siuntimus. Kaledos stebuklu metas mirksiukas.gif Gal siandien tai ir padaryciau. I az parasykite savo telefoniuka, kad butu kaip susisiekti.
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2012 12 10, 19:11)
grimo nespėsiu užsidėt tiesioginei transliacijai schmoll.gif lauku vyro grįš iš darbo važiuosim medžioklėn. dar darželiui reik pažiūrinėt grupei dovanų tai prie to pačio biggrin.gif nu aš kažkaip abejoju kad tie dideji gaunas po 17lt, kaip sako kol nepamačiau nepatikėjau. jei jau tikrai bus po tiek paimsiu kiek leis paskui galėsiu dalint - tam davė tam davė biggrin.gif

o mes turim traukinį, ir patikėkit iš pradžių mačiau kad to pradinio ratuko tai neužteks. tai ir gaudau dabar amazone būna nuolaidų jiem karts nuo karto, dabar tiltą pasigavau už 45lt ax.gif reiks kada sudėt parodyt trąsą, pačiai įdomu koks kilometražas gausis g.gif

Tomike, o gal gali parasyti del amazone pirkimo, koks ju adresas ir kaip ten perkat? Man irgi butu aktualu del begiu ir tilto. Tikrai gera kaina. Ar ten ne vokiska kalba buna, nes visai nesuprantu, angliskai tai tiktu.
Atsakyti
aš kaip ir Natelė veriu viską ant siūlelio, dedu į galvą, jei ką užmatau gero, paimu daugiau.aš kitąkart net ir pamirštu ko prašiau jos, o ji po pusės metu, va nupirkau biggrin.gif notworthy.gif nepamiršau langų durų, nes ir pati tokius medžioju biggrin.gif o kiap kitaip pavadinsi....tykoji tykoji lauki lauki.... va to tilto nepameluosiu laukiau pusantrų metų gal, nu ką sulaukiau biggrin.gif dabar jau nebėr tokios kainos verysad.gif o ir siųstis ką bendrai apsimoka jau tik iš amazon.co.uk nes iš kitur siuntimas beveik pusę lego kainos...
jei kada ką užmatysiu šauksiu, jei vėl neužbanins unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2012 12 11, 12:09)
jei kada ką užmatysiu šauksiu, jei vėl neužbanins unsure.gif  biggrin.gif

sauk sauk smile.gif
Na manes neuzbanino, kai siuliau padeti su pirkimu- net tikslias nuorodas su kainom idejau hihihi.gif Man gaila, kai cia buvo rinkiniu uz puse kainos, o LT tokie patys kosminius pinigus kainuoja. Aisku, pas mus irgi buvo tik pacia pirma diena is ryto koki pusvalandi gal biggrin.gif Na tos paprastos lego dezutes antra diena dar buvo, bet paskui nieko visai is geru rinkiniu neliko , o akcija ale baigsis tik sian ,kai prekiu nuo akcijos pradzios neber lotuliukas.gif Gailiuosi tada, kad dar vienos papildomos misko policijos nepaemiau uz 125litus, kur per daug rezervavus buvau - nes ziuriu daug kas iesko... Bet va dar viena papildoma gaisrines stoti turiu uz puse kainos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 11 gruodžio 2012 - 12:22
na as is savo kaimo niekam niekuo nepadesiu blush2.gif ale jei tik kur koky pletka suzinosiu tikrai sauksiu biggrin.gif blush2.gif

pelene kokia?uz kiek? g.gif bigsmile.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 12 11, 12:18)
sauk sauk  smile.gif

tas buvo seniai ir neteisybė, kažkam nepatikau matyt mirksiukas.gif aš tai neiškečiau rašau tau laišką vistik doh.gif doh.gif
Atsakyti