Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

Padraika, šitai assorti akcijai nereikia kortelės. Ten jų puslapyje prisiregistruoji ir jau esi lojalus pirkėjas, tie pinigėliai grįžta tau į internetinę "piniginę" smile.gif. Kortelė reikalinga tik gyvai pačioje parduotuvėje apsipirkinėjant.

Gwidita, tikrai neduoda daugiau kaip 3 dėt, matyt nenori už tą pačią kainą daugiau siųst doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 12 10, 20:34)
naujojoje Kauno prismoje kątik dairiausi, tai lego išvis labai skurdus pasirinkimas. labai. gūdus vaizdas. nežinau ar taip prašniota viskas, ar labai jau pasitaupė šiai akcijai nauja parduotuvė...

aš buvau penktadienį, porą val. po atidarymo. lego buvo kalnai, labai daug ir įvairių, bet žmonės šlavė viską. Tiesa, senojoj Prizmas pasirinkimas tikrai gausesnis, tačiau naujoios asortimento penktadienį skurdžiu pavadint negalėjai.

QUOTE(gwidita @ 2012 12 11, 10:43)
as ir sakau,kad po 17 tos mazesnes lentos..o ne didziosios unsure.gif
supykau ant memelio zaislu el. pardes doh.gif susimetem kelios drauges ant tu detaliu atskyrikliu pirkimo,kad siuntimas 12lt pasidalintu ant keliu..ir ka galvojat,leidzia y krepsy det tik 3 doh.gif o reikia 5 doh.gif

gaila, kad neišsaugojau čekio. Čia aš pirkau pilką plokštę už 17lt ir tikrai kaina buvo tokia. Nagrinėjau čekį, ar viskam pritaikė nuolaidas lotuliukas.gif Gal tiesiog tai buvo atidarymo proga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 11, 11:50)
man pirmi du variantai netinka. neturiu asorti korteles, mazaji viena pada turiu tai noriu didelio-statysiu dideli nama biggrin.gif sunus gaus kaledoms 650detaliu rinkinuka 6177 tai galesiu dziaugtis biggrin.gif dar namie turim detalyciu nemazai (kaip papirkau per koki 1-2men kai pradejom pirkti legiukus lotuliukas.gif ) gausis visai nemazas namelis thumbup.gif  del tavo pasiulymo, ziuresim ka tomike paskis po medziokles. man tas zodis "medziokle" taip keistai skamba lotuliukas.gif tomike, nepamirsai man dar langu-duru rinkini paziuret jei su 40% uzmatysi blush2.gif koks namas be langu ar duru rolleyes.gif

Kad tos korteles, kur perkant paprastoj pard., tai net netinka perkant internetinej. Internetinej ten jau kita sistema. O lyg ir neraso, kad lojaliu reikia but, norint lego nuolaida gaut g.gif . Bet, kita vertus, tik del pado neverta - pavedima priskaiciuosi ir jau 30Lt gausis ar net daugiau, ziurint koks bankas. Ir atsiemimas parduotuvej, jei nesinori uz siuntima moket...
Papildyta:
QUOTE(tomiike @ 2012 12 11, 11:36)
gerai kad yra griežta kontrolė ir dalna tik pagal poreikį visiem lotuliukas.gif tuoj natelei vaikų gigmimo liudijimus reikės pateikinėt o ji mum po rinkinuką išrašys 'ant švenčių' biggrin.gif

Baikit zvengt biggrin.gif , cia zmogui pagal svori i siuntini zmogiukai nebetilpo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 11, 11:52)
bet ar jums apsimoka pirkti vien tik atskirtuka dar siuntimas kiek kainuoja? o tai kiek tie rinkiniai kainuoja su tuo daikciuku? jei su nuolaida uzmatytumet?

nu mum 4 mamom vienas atskirtukas 10lt jau su siuntimu,tai labiau apsimoka nei rinkiny pirkt apie 100lt unsure.gif o man reikia dvieju skirtuku,tai rinkiniu dvieju reiktu doh.gif
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 11, 11:54)
Gwidita, tikrai neduoda daugiau kaip 3 dėt, matyt nenori už tą pačią kainą daugiau siųst  doh.gif .

parasiau jiem vakar laiska,bet atsakymo negaunu unsure.gif
QUOTE(Isila @ 2012 12 11, 11:54)
Nagrinėjau čekį, ar viskam pritaikė nuolaidas  lotuliukas.gif  Gal tiesiog tai buvo atidarymo proga?  g.gif

gal tikrai atidarymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 12 11, 11:43)
as ir sakau,kad po 17 tos mazesnes lentos..o ne didziosios unsure.gif

Tai tada net baby city 3 padukus perkant pigiau gaunas biggrin.gif - po 16 su kazkiek ct.
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 11, 11:50)
tomike, nepamirsai man dar langu-duru rinkini paziuret jei su 40% uzmatysi blush2.gif koks namas be langu ar duru rolleyes.gif

vakr tomiike tai ziurejo, man per tel. sake, kad nera toj naujoj Prismoj. tai gal ir siandien paziuret nepamirs 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 11, 11:54)

Gwidita, tikrai neduoda daugiau kaip 3 dėt, matyt nenori už tą pačią kainą daugiau siųst  doh.gif .

Ot kiauliukai, gi svoris ju ne 100g uz viena nesusidarys... o jau taip 12Lt nulupa ...
Atsakyti
dabar paziurejau, kad memeltoys.lt ta lenta pilka 628 kainuoja 41 lt be jokiu nuolaidu o assorti 52
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 12 11, 11:58)

gal tikrai atidarymo g.gif

Gal padu kodus sumaise suklijuot beskubedami ax.gif ?
Atsakyti
Aš tai galvoju, labiau tikėtina, kad naujoj Prismoj atidarymo proga buvo šiek tiek klaidų kompiuteriuose privelta, už tai ir išėjo didelis padas už mažojo kainą biggrin.gif .

Tas rinkinys su atskirtuku apie 68 Lt kainuoja, tai su nuolaida visai nebloga kaina. Na bet jei kaladėlės nereikalingos tada tikrai neverta...
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 12 11, 11:01)
Ot kiauliukai, gi svoris ju ne 100g uz viena nesusidarys... o jau taip 12Lt nulupa ...

tai gal todel pas juos truputi pigiau ir yra? uz siuntima jie sumokes kokius 5lt o is pirkejo ima 12lt.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 11, 12:02)
dabar paziurejau, kad memeltoys.lt ta lenta pilka 628 kainuoja 41 lt be jokiu nuolaidu o assorti 52

matyt nuo seniai turi... nes visur po 52 jau... As irgi stebejaus, kad kaina taip sukilo, nes kainuodavo jos 45-47 be nuolaidu bet kurioj zaislu pard.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 12 11, 11:03)
Gal padu kodus sumaise suklijuot beskubedami  ax.gif ?

nesvarbu kas buvo, svarbu man į naudą išėjo. Dažniau galėtų taip klysti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 11, 12:04)
tai gal todel pas juos truputi pigiau ir yra? uz siuntima jie sumokes kokius 5lt o is pirkejo ima 12lt.

Ziurint dar per kokias siuntas siuncia... gal ir kainuoja jiems 12Lt uz siuntini iki tam tikro svorio - sunku pasakyt g.gif .
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2012 12 11, 12:05)
nesvarbu kas buvo, svarbu man į naudą išėjo. Dažniau galėtų taip klysti  lotuliukas.gif

Mes cia visos nesupyktume uz tokias klaidas biggrin.gif
Atsakyti