Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

naujojoje Kauno prismoje kątik dairiausi, tai lego išvis labai skurdus pasirinkimas. labai. gūdus vaizdas. nežinau ar taip prašniota viskas, ar labai jau pasitaupė šiai akcijai nauja parduotuvė...
Atsakyti
tai vat aš irgi iš ten pat, pagal nupasakojimus tikėjausi kažko tokio bigsmile.gif o nuėjus buvo blink.gif jaučiu senoj prismoj didesnis pasirinkimas lego ir įvairesnis tikrai. nevykus medžioklė visiškai schmoll.gif
o tas staliukas tai man rodos mažas yra toks ale į lova ar ne? g.gif tarkitės galiu paimt jeigu ne kitam miesto gale, kitą savaitgalį į vilnių važiuosim, privažiuosit biggrin.gif kažko tai ant gerumo pramušė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 12 10, 22:34)
naujojoje Kauno prismoje kątik dairiausi, tai lego išvis labai skurdus pasirinkimas. labai. gūdus vaizdas. nežinau ar taip prašniota viskas, ar labai jau pasitaupė šiai akcijai nauja parduotuvė...

taigi cia tiek reklamavomes kad saugelis ir nuslave lotuliukas.gif

siaip ziuriu ne as viena kaip ziurkenas susikaupiu dovanas iki pat vasaros... cia tai kaledoms naujiesiems gimtadieniui...
o as:
kaledos: sunus dukra namai sunus dukra darzelis sunenas dukterecia, drauges sunus kriksto dukra...
naujieji- mes tik saldainiuku kartais smulkmenele...
gimtadienis jau paruosta: dukra, sunus,
velykos dukra sunus

ir zinot man dar truksta... savo vaikams. nors reik ir gimtadieniui dar pirkti... sunenui- taciau taciau- slapukiu vietu pritruko... jau i taip dukra klausineja kas ten aukstai per maisai ant antrasoliu sukrauti... doh.gif

kas baisiausia su lego- tai nuperku- pastatau kad ir sunenui o paskui misliju- kad ir mano vaikai per mazi dar bet jiems ir tokio reiks... tai gaila pasidaro... i palieku... siaubas kokia gobsuiole pasijutau... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(tomiike @ 2012 12 10, 22:38)
tai vat aš irgi iš ten pat, pagal nupasakojimus tikėjausi kažko tokio bigsmile.gif o nuėjus buvo blink.gif jaučiu senoj prismoj didesnis pasirinkimas lego ir įvairesnis tikrai. nevykus medžioklė visiškai schmoll.gif
o tas staliukas tai man rodos mažas yra toks ale į lova ar ne? g.gif tarkitės galiu paimt jeigu ne kitam miesto gale, kitą savaitgalį į vilnių važiuosim, privažiuosit biggrin.gif kažko tai ant gerumo pramušė lotuliukas.gif

o ka staliuku ir mazu buna? blink.gif
nezinojau...
paklaust varau... i Az gal ten vis tik duplo???
Papildyta:
oi laukiu laukiu as atsakymo laukiu... biggrin.gif
jei mazas- nelabai apsimoka... smile.gif va jei butu duplo (cia aisku as jau svajoju nerealiai... taciau taciau- kodel gi nepasvajojus... blush2.gif
Papildyta:
ai neatsako ni sudba kaip pasakius... jei sakant tiesa- jei bus duplo paprasysiu vyro sesers gal paims... (jinai kaune gyvena tik tiek kad mes nelabai bendraujame- nu tiksliau bheveik nebendraujame)
Atsakyti
QUOTE(Klepesova)
siaip ziuriu ne as viena kaip ziurkenas susikaupiu dovanas iki pat vasaros... cia tai kaledoms naujiesiems gimtadieniui...

ir zinot man dar truksta... savo vaikams. nors reik ir gimtadieniui dar pirkti... sunenui- taciau taciau- slapukiu vietu pritruko... jau i taip dukra klausineja kas ten aukstai per maisai ant antrasoliu sukrauti... doh.gif

vienas prie vieno kaip ir aš blush2.gif pas mane yra lego rinkinių pirktų prieš pora metų, ir dar neatiduotų, bet tikrai bus progų kada atiduoti...kai nuperkam su gera akcija, tai ir sandėliuojam, dabar apsipirkom ir Kalėdom, ir naujiems, ir Velykoms, ir vaikų gimtadieniams, ir dar balažinkokioms progoms blush2.gif antresolės irgi užkimštos juodais nepermatomais XXL dydžio šiukšlių maišais - "tėčio darbo dokumentais" blush2.gif blogiausia, kad jaunimas kažką įtaria apie tuos maišus. ir bijau, kad vieną dieną mėgins ieškoti racionalizacijų, kaip pasilipus ant kėdės, ant jos pasidėjus kėdutę ir ant tos kėdutės dar kėdutę, mėginti tas aukštumas pasiekti swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSDD: 10 gruodžio 2012 - 21:03
QUOTE(tomiike @ 2012 12 10, 20:38)

Ar tai čia reik suprasti, kad jau viskas blink.gif ? O mes su gėlėm laukėm tongue.gif ...
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 12 10, 20:57)
Ar tai čia reik suprasti, kad jau viskas blink.gif ? O mes su gėlėm laukėm tongue.gif ...

aš jau antrą kartą nutįsiu vyrą kažkur ieškoti lego, nes priskaitau sm kaip ten super duper asortimentas, ir nieko tinkamo nerandam blush2.gif akcijos pradžioje nugrūdžiau jį į aleksoto Maximą, ten išvis nieko nerado, o šiandien išvilkau į prisma, irgi nuliniai medžioklės rezultatai.
geromis kainomis įsigytas lego reikalauja pasistengti, taip? ax.gif
Atsakyti
dabar reik laukt pomidorai2.gif dar ryt eisiu į draugystės senukus, užeisiu pažiūrėt į prismą, o mažu netyčia biggrin.gif
o šiaip tai aš tikiu kad mes esam stebimi iš anapus biggrin.gif pašnekėk apie nuolaidas žiūrėk ir nėra nieko...
o su atities kartom nupirktą lego taip pat, paimu smulkius ypač dovanom sūnėnam, ateina proga, atsidarau pažiūriu pažiūriu gaila pasidaro blush2.gif

matot kaunietės kokios pasiaukojančios, dviem ekipažais važiavo net lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomiike: 10 gruodžio 2012 - 21:12
QUOTE(SSDD @ 2012 12 10, 21:04)
geromis kainomis įsigytas lego reikalauja pasistengti, taip?  ax.gif

Taip taip, o ir šiaip smagu- viliamės, išlydim, pasitinkam biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(tomiike @ 2012 12 10, 21:12)
dabar reik laukt  pomidorai2.gif dar ryt eisiu į draugystės senukus, užeisiu pažiūrėt į prismą, o mažu netyčia biggrin.gif

matot kaunietės kokios pasiaukojančios, dviem ekipažais važiavo net lotuliukas.gif

Tai jau be gėlių- neįmanoma biggrin.gif - kaunietėms
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2012 12 10, 23:12)

o šiaip tai aš tikiu kad mes esam stebimi iš anapus biggrin.gif pašnekėk apie nuolaidas žiūrėk ir nėra nieko...

o ko jus tikites? ne vien lego ir kitose temose tik prasiziok.... ir... tuscia:) jau kai kas net per AZ pradeda klausinet ar rasinet... as taip nusvilau su "skudurynais" pas mus buvo superiniai... galima buvo rasti visko pvz monster high lele 3lt... os to dziaugsmo begalinio prireklamavau ant savo durnos galvos... tai musu gatveje per 2 menesius dar 1skudurynas atsidare ir visuose kainos kai sokooooo doh.gif pasirodo as i AZ tas kazkas i kita AZ ir t.t.t.t. gavosi VBS (viena boba sake ) zinis...
o cia iveskite nuorodAS:
LEGO PIGIAI
PIGIAU LEGO
LEGO MAZA KAINA... visur ismes supermamas lotuliukas.gif arba einama i zaislus ir is karto i sita temele nes jin populiariausia... Tuoi reiks eiti mums i tema tik suaugusiams... lotuliukas.gif kad uzsislaptinti...jei ka mes ten tiksime su savo temele... mazdaug - pries kaledas slepiames nuo vaiku... lotuliukas.gif
Atsakyti
mazas tas staliukas, su trumpom kojytem buna, kur ziurejot ir tikrai ne duplo turetu but (nebent pakeite ploksteles).
Papildyta:
QUOTE(tomiike @ 2012 12 10, 22:12)

4u.gif
Ispek tik, kada savo ekipaza atsiusi siaulietisku gerybiu pasiimt mirksiukas.gif .
Atsakyti
Kaip visada iš vakaro parašysiu. Jau įpėjau savo kurjerį kad reikės į tašką važiuot prekės paimt, jis jau nebeklausė kur..... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
tai vat staliukas smulkioms lego detalems... tai manaumazokas blush2.gif as kaip visad noriu uz supermaza kaina supergero daikto... rolleyes.gif
Atsakyti