Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(jonas_k @ 2012 12 10, 17:08)
O tikrai, cia galima numirti. Bet reikia susilaikyti. Jau gavau pinigelius i savo assorrti virtualia kortele - 65 lt, tai dabar galima bus juos visai neblogai panaudoti. Liuks. Tu paciu lego galima nupirkti ir panaudoti, tik kad jau visko turiu pakankamai. Gaila kad jie lego duplo traukinio begiu neturi sad.gif, buciau griebusi iskart

Kai grįžta daug pinigų, tai neapsimoka panaudoti virtualių, geriau atidėti kitam sykiui, nes nauji pinigai grįš tik nuo apmokėtos tikrais pinigais sumos, o tai reiškia, kad negausi tokios nuolaidos, kokios tikiesi ax.gif . Neapsirikite, kas perkat 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 10, 17:21)
O nenorėjot naudotų pirkt, kur buvo viena mama skelbimą įkėlusi? Ką įdomaus assorti nučiupot smile.gif?

Aš naudotų irgi norėjau, bet nespėjau taip žaibiškai sureaguoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 12 10, 18:24)
Kai grįžta daug pinigų, tai neapsimoka panaudoti virtualių, geriau atidėti kitam sykiui, nes nauji pinigai grįš tik nuo apmokėtos tikrais pinigais sumos, o tai reiškia, kad negausi tokios nuolaidos, kokios tikiesi ax.gif . Neapsirikite, kas perkat  4u.gif
Papildyta:

Aš naudotų irgi norėjau, bet nespėjau taip žaibiškai sureaguoti ax.gif

O, tai tada nenaudosiu virtualiu legui. As tai dabar is assorti kelis nedidukus rinkinukus nupirkau 4+, spejau ta dar rinkinuka paimti langu ir duru. O tuos naudotus tai cia turbut as spejau paciupti, bet cia buvo lenkti, tad dar tikrai paimciau tiesiu, ypac jei gauciau uz gera kaina.
Atsakyti
Va kur liuks reakcija thumbup.gif . O aš vėlokai įsijungiau kompiuterį, o dar vėliau į assorti pažiūrėjau smile.gif . Bet ir taip į valias neplanuotų išladų doh.gif ...
Atsakyti
turbūt visos matėm tuos bėgius lotuliukas.gif kam dar reik padų iš prismos, kadangi dviem pasižadėjau jau, tai reikės nori nenori per pūgą jau ten nusigaut lotuliukas.gif jei nėr skubumo galiu į šiaulius perduot 23d natelei viską. biggrin.gif aikšu jei dar bus jų kai nuvažiuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2012 12 10, 17:57)
turbūt visos matėm tuos bėgius lotuliukas.gif kam dar reik padų iš prismos, kadangi dviem pasižadėjau jau, tai reikės nori nenori per pūgą jau ten nusigaut lotuliukas.gif jei nėr skubumo galiu į šiaulius perduot 23d natelei viską. biggrin.gif aikšu jei dar bus jų kai nuvažiuosiu doh.gif

Reikėtų pajungti tiesioginę transliaciją iš Kauno Prismos, kad praneštumėt apie visą ten esantį asortimentą lotuliukas.gif .

Mes lego traukinių neturim, tai aš dėl bėgių rami biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2012 12 10, 18:57)

Kaip suprantu tai cia tie kur gavosi po 17 lt padai? O kaip i Vilniu siuntimas butu galimas, gal zinot kiek kainuotu siuntimas?
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 10, 18:05)
Reikėtų pajungti tiesioginę transliaciją iš Kauno Prismos, kad praneštumėt apie visą ten esantį asortimentą  lotuliukas.gif .

Mes lego traukinių neturim, tai aš dėl bėgių rami  biggrin.gif .

gal galima skypu tiesioginę press konferenciją? rolleyes.gif
mes jau atrodo prisipirkę, ale vistiek dar...nagai niežti blush2.gif
Atsakyti
grimo nespėsiu užsidėt tiesioginei transliacijai schmoll.gif lauku vyro grįš iš darbo važiuosim medžioklėn. dar darželiui reik pažiūrinėt grupei dovanų tai prie to pačio biggrin.gif nu aš kažkaip abejoju kad tie dideji gaunas po 17lt, kaip sako kol nepamačiau nepatikėjau. jei jau tikrai bus po tiek paimsiu kiek leis paskui galėsiu dalint - tam davė tam davė biggrin.gif

o mes turim traukinį, ir patikėkit iš pradžių mačiau kad to pradinio ratuko tai neužteks. tai ir gaudau dabar amazone būna nuolaidų jiem karts nuo karto, dabar tiltą pasigavau už 45lt ax.gif reiks kada sudėt parodyt trąsą, pačiai įdomu koks kilometražas gausis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomiike: 10 gruodžio 2012 - 18:13

Tai jau užsisakiau iš assorti, paliksiu kitoms biggrin.gif . Nors, jei ten jų būtų melejonas, norėčiau ir aš, būčiau tada labai gera kūma thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tomiike @ 2012 12 10, 18:11)
grimo nespėsiu užsidėt tiesioginei transliacijai schmoll.gif lauku vyro grįš iš darbo važiuosim medžioklėn. dar darželiui reik pažiūrinėt grupei dovanų tai prie to pačio biggrin.gif nu aš kažkaip abejoju kad tie dideji gaunas po 17lt, kaip sako kol nepamačiau nepatikėjau. jei jau tikrai bus po tiek paimsiu kiek leis paskui galėsiu dalint - tam davė tam davė biggrin.gif

o mes turim traukinį, ir patikėkit iš pradžių mačiau kad to pradinio ratuko tai neužteks. tai ir gaudau dabar amazone būna nuolaidų jiem karts nuo karto, dabar tiltą pasigavau už 45lt ax.gif reiks kada sudėt parodyt trąsą, pačiai įdomu koks kilometražas gausis g.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2012 12 10, 19:11)

Ir nuotrauka butinai mums cia pasigeret mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

Aš irgi norėčiau pado už 17 Lt ax.gif

Šiauliai 4u.gif
Atsakyti
na žiūrėsim ką ten rasim, pačiai įdomu biggrin.gif
Atsakyti