Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 10, 00:49)
hihihi.gif Nežinau kuo padėt, ypač kai Prismoj akcija iki trečiadienio  biggrin.gif . Pradžiai bent jau rytojų reikia išgyvent, tada bent Maxima atkris  biggrin.gif .

O prismoje su ju kortele ar ne taikomos nuolaidos?
Atsakyti
sveikutes is po savaitgalio 4u.gif
vakar siekem kauna,maxeje zaislus dar apejom ax.gif jonukas kaip visada bent maza legiuka nutvert turejo doh.gif pries tai diena nupirkau ta maziuka policijos motocikliuka(neturejom biggrin.gif )
o vakar ta gaisrininko dzipuka nusipirko...
apie lektuvely geltona nerasykit-nenarvuokit doh.gif as uz 20 su centais pirkau,kai kazkada laikrastuke nupiginta pamaciau doh.gif
o siap nieko gero..svajojau akropolio firmineje lego pardeje rast tu detaliu atskyrikliu ir nera..sake niekada atskirai netureje-nemate verysad.gif tik rinkiniuose...
reikes netu is memelio zaislu sakytis..bet atsiuntimas brangiau kainuos nei tas nuemejas doh.gif
Papildyta:
cia kaip supratau kazkurioje klaipedos maxeje g.gif
ar yra pas mus klaipediskiu?matet toky u tokia kaina? g.gif

QUOTE(maltakava @ 2012 12 07, 15:04)
Gal kam naudinga.maximoje lego city 7286 nukainuotas iki 44lt ir plius dar taiko 40 procentu nuolaida.Tai gaunasi gan gera kainyte. thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2012 12 10, 00:57)
O prismoje su ju kortele ar ne taikomos nuolaidos?

Ne be korteles, su kortele atskiros nuolaidos surasytos 4u.gif
Atsakyti
kam ydomu
siandien i pasto dezute atejo reklama kad asorti lego konstruktoriams iki 44 proc gryzta i lojalumo kortele...tai jei kas ten sauskelnes perka apsimoka- apsoprekinai lego o tada sauskelnem isleidai... lotuliukas.gif
Papildyta:
bent jau asorti reklamuojasi kad uzsiveze labai daug lego- ir padu ten yra. pasiziurejau specialiai lego DUPLO padas 38.1/38.1 kainuoja 42.99 tai jei dar nuolaida... ei kas netoli Siaures miestelio (vilnius) gyvena gal uzsokit aa??? paziutret ar viskam ar tik tam tikroms prekems???? nes man per visa vilniu reik vaziuot,... 4u.gif
Papildyta:
ir vat specialiai paziurejau pigiausias zmogiukas su suniuku 18.49 brangiausias rinkinukas ligonine 254.99..

nu ka gi ieskau as tu akciju- nu nelabai randu...
bet radaui kas man patiko...:
51.99
user posted image

ir 29.99
user posted image
Papildyta:
apziurejau- nu neradau kur ten 44 proc lego butu vienintelis dalykas va tokia plokste
ne 51.99 o 44.29
user posted image
Atsakyti
Aš paskutiniu metu kiek gaunu assorti laiškų apie nuolaidas, niekad tų nuolaidų pas juos nematau, nelabai suprantu ką jie ten siuntinėja... Arba pirma prasiunčia reklamą, o tik po kurio laiko nuolaidas suveda savo puslapyje g.gif . O apie tą langiukų rinkinį ir aš jau kuris laikas galvoju...

Prismoj pilna kaina plokštės 34 Lt ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif? Tai gal ten ta mažesnė šalia arba mėlyna, ar šita didelė ohmy.gif? Vilniaus Prismoj tai nebuvo schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 10 gruodžio 2012 - 10:30
QUOTE(asaraa @ 2012 12 08, 21:29)
O gal si modeliuka kur matet PC?
user posted image
o gal Klaipedoje matet kuri si lektuveli?
aciu

Kaune Prizmoj.
QUOTE(Klepesova @ 2012 12 10, 10:07)
kam ydomu
siandien i pasto dezute atejo reklama kad asorti lego konstruktoriams iki 44 proc gryzta i lojalumo kortele...tai jei kas ten sauskelnes perka apsimoka- apsoprekinai lego o tada sauskelnem isleidai... lotuliukas.gif
Papildyta:
bent jau asorti reklamuojasi kad uzsiveze labai daug lego- ir padu ten yra. pasiziurejau specialiai lego DUPLO padas 38.1/38.1 kainuoja 42.99 tai jei dar nuolaida... ei kas netoli Siaures miestelio (vilnius) gyvena gal uzsokit aa??? paziutret ar viskam ar tik tam tikroms prekems???? nes man per visa vilniu reik vaziuot,... 4u.gif
Papildyta:
ir vat specialiai paziurejau pigiausias zmogiukas su suniuku 18.49 brangiausias rinkinukas ligonine 254.99..

nu ka gi ieskau as tu akciju- nu nelabai randu...
bet radaui kas man patiko...:
51.99
user posted image

ir 29.99
user posted image
Papildyta:
apziurejau- nu neradau kur ten 44 proc lego butu vienintelis dalykas va tokia plokste
ne 51.99 o 44.29
user posted image

tas langų-durų komplektas super, mes turim, specialiai pirkom. Labai geras dalykas.

O šita plokštė Prizmoj, be nuolaidų kainuoja apie 34 lt Aš su 40 proc nuolaida sumokėjau 17lt.
Atsakyti
o va tas lektuvelis cia net 35.99

siaip kas liecia akcijas man ir kartais pavyksta "superiniai" apsiprekinti bet retai, ir dazniausiai tai buna ne lego o kiti zaisliukai... nu viena karta pavyko vaikiska traukinuka su begiais plastmasiniais nusipirkti uz 3.99.. tris litus 99 centus o "pradine " kaina buvo izrasyta 48litai (bet kalbam tarp musu uzvesta pries tas akcijas praeitais metais(o gal uzpraeitais jau maisausi) ir ieina traukinukas su vienu vagonu prikabinamu- begiai susineriantys, buvo is dezes islankstomas kartoninis namelis ir imaunami i trasa begiu- zenklai- bei 2 slagbaumai... trumpiau tariant ... (paskui isiauiskinau kodel taip pigiai- kai prekiu tiekejas neparduotu neatsiima ir jos nepriklauso maximai- duodamas tam tikras laikas ir ... "paleidziama"... uz kaina is lemputes.Sake retai bet taip buna 4u.gif
Papildyta:
toks 34.99...
user posted image

nors ko as cia kilnoju>?>?? taigi galima pateism pasiziuret:)
asorti parde
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2012 12 10, 12:14)
Kaune Prizmoj.
tas langų-durų komplektas super, mes turim, specialiai pirkom. Labai geras dalykas.

O šita plokštė Prizmoj, be nuolaidų kainuoja apie  34 lt  Aš su 40 proc nuolaida sumokėjau 17lt.

sakes man reikia nulekti iki kokios nors prizmos... tikrai tokia??? nes yra asorti ir uz 24.99 litukus... o cia skaitosi gal didzioji... nors ka as zinau... reikia man iki prizmos nulekt bet kur artimiausia net neisivaizduoju...
Papildyta:
user posted image

va tokia 23.99
Atsakyti
Man rodos čia tik Kauno naujojoj Prismoj toks asortimentas, Vilniaus Prismoj buvau penktadienį, nebuvo nei plokščių, nei tokių robotų. O dėl assorti tai galvoju, gal susimetus į krepšelį matytųsi ta sugrįžtanti suma? Juk jie tiesiogiai nuolaidos kaip ir neskelbia, tik kad grįš į kortelę procentas.
Atsakyti
Pirkau penktadienį toj naujoj Prizmoj. Buvo 40 proc žaislam. Kad plokštė kainavo 30 kažkiek tikrai, nes imdama net suabejojau - art nepirkau už 50 kažkiek pirmosios plokštės. Čeky kaina buvo 17lt. Tokią pačią turim namie (vienos nebeužtenka, nepasidalina). Ir čia tos didelės pilkos plokštės.

Kaune dvi Prizmos - viena prie Undinės, kita prie Draugystės Senukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 10 gruodžio 2012 - 10:43
QUOTE(Isila @ 2012 12 10, 10:43)
Čeky kaina buvo 17lt.

Neįtikėtina kaina bigsmile.gif !

Bandau assorti dėti kažką į krepšelį, tai grįžta tik 1 proc, o ne 44 proc., net dedant tas prekes, kur yra akcija lojaliems klientams, kaina kažkodėl pilna, o ne akcijinė doh.gif .
Atsakyti
vakar pravaziavom pro tau naujaja prizma doh.gif buciau ziojus,kad plokstes tiek tik kainuoja,buciau tikrai prasius sustot..bet pagalvojau suds ta prizma,tikrai netures doh.gif doh.gif doh.gif
o kiek ziurejau megos zaislu pardese ir akropolio,tai didzioji pilka 51.99 berods doh.gif
ar jau baigesi tos prizmos zaislu nuolaidos g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 12 10, 11:00)
vakar pravaziavom pro tau naujaja prizma doh.gif buciau ziojus,kad plokstes tiek tik kainuoja,buciau tikrai prasius sustot..bet pagalvojau suds ta prizma,tikrai netures doh.gif  doh.gif  doh.gif
o kiek ziurejau megos zaislu pardese ir akropolio,tai didzioji pilka 51.99 berods doh.gif
ar jau baigesi tos prizmos zaislu nuolaidos g.gif

Nesibaigė, iki trečiadienio bus smile.gif. Šiaip tai taip, visur virš 50 Lt, aš Senukuose pirkau su 30 proc nuolaida, tai apie 35 Lt buvo.
Atsakyti