Sveikos mamos, ilindau Jusu patrukdyti
. I vezimelius tik dairausi, tam dar turiu pusmeti
. Pirmas mano ispudis pamacius siuos vezimelius (gal pries pora metu zurnaluose, viena kita mieste, uzsienyje), kad visai nieko gero, mazas, be rysio, negrazus (o lyginant su didziuliais lopsiniais, tai toks nepatogus)
. bet kuo toliau, tuo vis atkreipdavau as i juos demesi, dar cia pas Jus uzsuku pasiskaityt, taip pozityviai nuteikiat (nors kiekvienoje temoje mamos nelabai peikia savo issirinktu vezimu
). Nes su pirmu vaikeliu savo didziuli lopsini pardaviau po 4 men, nes man jis pasirode nereikalingas, toks griozdas, nepatogus (dazniausiai vaziuojam kur nors, o sulankstyt iena nepajegdavau
), tada nusipirkau mazesni trirati, o 6 men, mes jau turejom maza, lengva sportinuka, kuris tarnavo visur ir visada iki 3 metu (vaikas po pazastim, vezimas po kita ir jokiu problemu), tad noriu toki isigyti is karto. Tad atrodo kaip ir tinkamiausias variantas man.
Tik nesuprantu, o kodel jie tokie brangus? Cia tik firma, ar kiti ,,privalumai,, yra? Ar yra lietuvoj, kur man juos ,,gyvai,, apziureti? Cia viena mama rase, kad ant bortelio sunku uzvaziuoti, o mes daugiau nei puse metu, per metus gyvenam ne lietuvoj, o ten borteliu, kalneliu, kalveliu ir is vis neasfaltuotu keliu apstu
, kazin kaip tokiu atveju?
Dekui visoms atsakiusioms