Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 05 21, 14:58)
kas rinkotės cameleonus, kokių dar alternatyvų turėjot? kodėl pasirinkot šitą vežimą, lyginant su kitais?

Pinavija, mes rinkomės iš Stokke xplory ir Bugaboo Cameleon. Laimėjo Cameleonas. Mūsų atveju buvo labai svarbu lengvumas, manevringumas, kompaktiškai ir lengvai susidedantis vežimėlis. Pasiteisino, jokių nusiskundimų neturim. Abejoju, kad pirksim skėtuką, galvoju išsiversti tik su šiuo vežimu.
Ai, dizainas ir galimybė keisti spalvas man buvo irgi privalumas (ne pats pirmas, aišku).
Tiesa, jei gyvenčiau name, kuriame yra liftas, tai dabar dar į pasirenkamų sąrašą įtraukčiau Brio.
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2010 05 24, 12:16)
tai jei nepaslaptis kokio ugio Jusu vaiaks, kad jau i toki lopsi netilpt  blink.gif

na jau ir koks cia tas lopsys 77cm???Tikrai ne is didziuju. As sakau patiko labai man tas vezimelis, bet maziau nei tikejaus smile.gif
dabar 65 cm, o tai dar 3 men. iki sportines dalies, gal mano vaikas per daug issiskietes miega lotuliukas.gif megsta rankas i virsu iskelias miegoti.
Atsakyti
QUOTE($raigė @ 2010 05 24, 15:39)
na jau ir koks cia tas lopsys 77cm???Tikrai ne is didziuju. As sakau patiko labai man tas vezimelis, bet maziau nei tikejaus  smile.gif
dabar 65 cm, o tai dar 3 men. iki sportines dalies, gal mano vaikas per daug issiskietes miega  lotuliukas.gif  megsta rankas i virsu iskelias miegoti.

kad berods lopsio ilgis 80 g.gif nu anyway maniskis ilgai tilpo, o ir ugis ir svoris gerokai lenke bendraamziu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip kas nori taip tas daro, as nieko pries mirksiukas.gif bet kaip bebutu savo vaiko sedincio ir 6 men. nemigdyciau 5-6 val. o maniskis miega ilgai lauke, o sedom jis ir taip tiek ilgai neismiegotu(esu kedutei ji palikus ne karta). Kol neturejau vaiko skaiciau atsiliepimus tik ir masciau kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo $raigė: 24 gegužės 2010 - 17:06
na ka as zinau g.gif maniskiui jau beveik 16 men. o ugis tik dabar 80cm, tai iki puses metu labai abejoju ar kas yra pasiekes toki ugi lotuliukas.gif
mums lopsys atitarnavo thumbup.gif
ir po siai dienai, kuo puikiausiai miega sportneje dalyje thumbup.gif
apie sketuka, nei minties nera, dziaugsimes sio vezimelio privalumais iki nebeireikes vyrukui jo doh.gif
Atsakyti
Mes irgi turim Camelion'a. Nerelus, turejom raudona, dabar zalia, zodziu naudojam spalvu keitimo galimybe biggrin.gif Pries tai dar turejom senesni modeli, Frog'a. Realiai jis man patogesnis buvo, nors niekuo daug nesiskiria, bet uzvaziuojant ant bardiuro budavo lengviau uzkelt,o camelion sunkiau g.gif Bet Uk retai to reikia biggrin.gif O siaip tikrai nesigailim, visada apie ji svajojau:lengvas, manevringas, stilingas smile.gif Kai paaugsim gal Bee isigysim, nes ten dar lengvesnis ir lengviau sulankstomas, nereikia atskirai lankstyt remo nuo lopsio/sedimos dalies.
Paskaiciau biski atsiliepimus/nuomones ir keista kaip netelpa i lopsi, nera jie trumpi juk g.gif Ir dar neisivaizduoju, kaip sedimoj dali vaikas gali gulet sonu, jei jis buna prisegtas g.gif Neimanoma tai jokiam sedimam vezime, mano nuomone.
Atsakyti
SOS MAMOS GAL kas turit nereikalinga arba parduoti vezimo dydiji rata g.gif labai reikia, luzo jis man tai esu be vezimo tokiais orais doh.gif kur galeciau greitai gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(neues @ 2010 05 24, 14:49)
Pinavija, mes rinkomės iš Stokke xplory ir Bugaboo Cameleon. Laimėjo Cameleonas. Mūsų atveju buvo labai svarbu lengvumas, manevringumas, kompaktiškai ir lengvai susidedantis vežimėlis. Pasiteisino, jokių nusiskundimų neturim. Abejoju, kad pirksim skėtuką, galvoju išsiversti tik su šiuo vežimu.
Ai, dizainas ir galimybė keisti spalvas man buvo irgi privalumas (ne pats pirmas, aišku).
Tiesa, jei gyvenčiau name, kuriame yra liftas, tai dabar dar į pasirenkamų sąrašą įtraukčiau Brio.

As lygiai t.p., - Stokke arba Cameleonas. Pastarasis nugalejo butent del RATU - padangu, galimybe persimauti priekinius ratukus, kai reikia kaime vazineti.. T.p. rankenos persikelinejimas. Del spalvu, man labiausiai patinka Paul Frank Bugaboo spalvos.
O stokkei t.p. galima keisti spalvas. Yra nuostabiu margu, o dabar dar ir nauja, vasariska, tokia romantiska spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 06 16, 16:51)
SOS MAMOS GAL kas turit nereikalinga arba parduoti vezimo dydiji rata g.gif labai reikia, luzo jis man tai esu be vezimo tokiais orais doh.gif kur galeciau greitai gauti g.gif

ebay.co.uk per 5 dienas siuntinys ateina i LT, cia vargu ar rasit atliekama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 06 16, 21:12)
ebay.co.uk per 5 dienas siuntinys ateina i LT, cia vargu ar rasit atliekama  mirksiukas.gif

nu rodos radau LT duok dieve kad pavyktu gauti blink.gif
o kur jus mergaites perkat kitokias vezimo spalvas ir is UK, gal kas cia LT pardavineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 06 16, 22:03)
o kur jus mergaites perkat kitokias vezimo spalvas ir is UK, gal kas cia LT pardavineja g.gif

buvau macius net skelbiu.lt pardavinejo keleta komplektu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, ilindau Jusu patrukdyti 4u.gif . I vezimelius tik dairausi, tam dar turiu pusmeti blush2.gif . Pirmas mano ispudis pamacius siuos vezimelius (gal pries pora metu zurnaluose, viena kita mieste, uzsienyje), kad visai nieko gero, mazas, be rysio, negrazus (o lyginant su didziuliais lopsiniais, tai toks nepatogus) schmoll.gif . bet kuo toliau, tuo vis atkreipdavau as i juos demesi, dar cia pas Jus uzsuku pasiskaityt, taip pozityviai nuteikiat (nors kiekvienoje temoje mamos nelabai peikia savo issirinktu vezimu biggrin.gif ). Nes su pirmu vaikeliu savo didziuli lopsini pardaviau po 4 men, nes man jis pasirode nereikalingas, toks griozdas, nepatogus (dazniausiai vaziuojam kur nors, o sulankstyt iena nepajegdavau doh.gif ), tada nusipirkau mazesni trirati, o 6 men, mes jau turejom maza, lengva sportinuka, kuris tarnavo visur ir visada iki 3 metu (vaikas po pazastim, vezimas po kita ir jokiu problemu), tad noriu toki isigyti is karto. Tad atrodo kaip ir tinkamiausias variantas man.
Tik nesuprantu, o kodel jie tokie brangus? Cia tik firma, ar kiti ,,privalumai,, yra? Ar yra lietuvoj, kur man juos ,,gyvai,, apziureti? Cia viena mama rase, kad ant bortelio sunku uzvaziuoti, o mes daugiau nei puse metu, per metus gyvenam ne lietuvoj, o ten borteliu, kalneliu, kalveliu ir is vis neasfaltuotu keliu apstu doh.gif , kazin kaip tokiu atveju?
Dekui visoms atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti