Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

QUOTE(sindirela @ 2010 04 18, 12:23)
o as truputi nusivyliau siuo vezimu, pirkau ji spec. del jo lengvo svorio, ir rezultate buvau nustebus, nesiau ji su vaiku, bet jokio lengvumo nepajutau doh.gif

tai pabandykite panesti vezima pvz TUTIS su visu vaiku, tada galesite ji palyginti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2010 04 18, 15:21)
tai pabandykite panesti vezima pvz TUTIS su visu vaiku, tada galesite ji palyginti  doh.gif

Nedaug ka ir prilyginsi. Chameleonas su sedima dalim 9.28 kg. Tutis Zippy 11 kg. Skirtumas nedidelis. Paprasciausiai reikia ivertinti vaiko svori. I koki vezima ji bedesi nuo to jis lengvesnis nepasidarys biggrin.gif O kad gryztu dziaugsmas del tikrai nesunkaus vezimo, pabandykit savo vaika pakelti su kokiu klasikiniu lopsiniu vezimuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 18 balandžio 2010 - 16:28
QUOTE(gitulia @ 2010 04 18, 17:27)
Nedaug ka ir prilyginsi. Chameleonas su sedima dalim 9.28 kg. Tutis Zippy 11 kg. Skirtumas nedidelis. Paprasciausiai reikia ivertinti vaiko svori. I koki vezima ji bedesi nuo to jis lengvesnis nepasidarys  biggrin.gif O kad gryztu dziaugsmas del tikrai nesunkaus vezimo, pabandykit savo vaika pakelti su kokiu klasikiniu lopsiniu vezimuku  mirksiukas.gif

nu gal sedima dalis lengvesne bus, nes kol kas naudojam gulima, tai lengva nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 04 19, 13:23)
nu gal sedima dalis lengvesne bus, nes kol kas naudojam gulima, tai lengva nera g.gif

is visu mano turetu vezimu( chicco S3 lopsys,quinny buzz sportinukas ) tai bugaboo yra man lengviausias.labai apsidziaugiau,kai pirma karta su maziuku pakeliau lopsi, nes reikejo ji uzsinesti,iskart pagalvojau: nepalyginamai lengviau nesu biggrin.gif
esu laaaaaaaabai patenkinta savo bugaboo.pasiteisino mano lukesciai thumbup.gif
Atsakyti
sakykit, kokie geriau ratai-pripuciami ar guminiai? konkreciai cameleonui g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 04 19, 12:23)

Jei tau dabar sunku nešti vaiką su vežimu, vėliau bus tik sunkiau. biggrin.gif Jei ruošiesi kilnot su vaiku, nepamiršk, kad tuomet, kai pradėsit naudot sėdimą, vaikas svers gerokai daugiau mirksiukas.gif .
Ir sėdima, ir gulima dalys segasi ant to paties rėmo ir tikrai svoriu lopšio audinys su dugnu ne ką skiriasi nuo sėdimos dalies smile.gif

QUOTE(agpa @ 2010 04 26, 13:30)

Cameleono pripučiami ratai buvo senesnio modelio vežimuose. Pastaruosius porą metų Cameleonai jau su nepripučiamais ratais. Tad aš rinkčiausi naujesnį modelį, su nepripučiamais ratais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 04 26, 12:30)

as rinkciausi tik su nepripuciamais, kai pirkau vezima, man buvo kaip privalumas
Atsakyti
super! kaip tik ir issirinkau su guminiais bigsmile.gif ach, greiciau tas rugpjutis, taip noris savaji issistumt i gatves ax.gif zd, dabar jau teisetai istoju i bugaboo gerbeju gretas hi.gif
Papildyta:
aciu uz paaiskinimus aciuks.gif
Atsakyti
nu va o as pirkdama nezinojau kad buna su nepripuciamais doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes

gal galite parasyti "nezinovei" kuom skiriasi Gecko nuo Cameleon? Ar Gecko irgi permetama rankena? Ar adapterius kedutei labai sunku isigyti?
Atsakyti
Ar visi maxi cosi auto kedutes modeliai tinka bugaboo vezimui? Ir adapteriai kokie turi but? Kaip zinot, kad jie tiks siam vezimui? blush2.gif

Beje, gal kas parduodat?
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 04 28, 10:20)
Ar visi maxi cosi auto kedutes modeliai tinka bugaboo vezimui? Ir adapteriai kokie turi but? Kaip zinot, kad jie tiks siam vezimui?  blush2.gif

Beje, gal kas parduodat?

Zinau tikrai, kad maxi cosi cabrio fix tikrai tinka, nes mes tokia naudojam. Adapterius pirkau kaip ir vezima ebay ax.gif
Atsakyti