Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

QUOTE(Vijolia @ 2010 04 09, 14:49)
Mamos, kurios turite tokius Diaper Bag'us, gal pasakytumete, jie kaip normalios kuprines, su 2 sleikomis??
user posted image

Sios kuprines bugaboo, bent jau man pacios patigiausios, daug patogiau uz tasyte, daug lengvesne, prie vezimo lipukais tvirtinasi o kai reikia nesti issitraukia rankena kiri buna sudeta i atskira kisenele kad nesimakaluotu kai ant vezimo vezi.
Vienu zodziu super, labai talpi ir is vis minusu as jai neradau 4u.gif Tikrai nesigailesit 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2010 03 31, 21:55)
Gal kas pirkot Bugaboo per Ebay? Pasidalinkit patirtim 4u.gif kazkaip nei vienas pardavejas nesiuncia i LT doh.gif

Laba, galiu padet patarpininkauti perkant per ebeju, ne vienai mamytei padejau manau kad tikrai patenkintos,nes iki siol bendraujam biggrin.gif Mano vyras kaip tik siuntinius vezioja Lietuva-Anglija-Lietuva, tai ir su parvezimu problemu nelieka 4u.gif

Jo ne taip jau paprasta per ebeju nusipirkti kazka kaip skamba, dazniausiai uzdeda filtra kad negaletu bidinti tie kas turi maziau kaip 10 teigiamu atsiliepimu, nes yra tokiu kurie bidina ir paskuii pradingsta, tai jie nori apsidrausti, as pati su tokiais buvau susidurus doh.gif Be to ne vien per ebeju pirkti galima. As jau anksciau rasiau kad galiu patarpininkauti, bet per daug nesikisu su savo pasiulymais, tik matau kad dabar jau daug mayciu niekaip negali isigyti siu puikiu vezimeliu, tai galvoju gal galiu padeti blush2.gif ir jums gerai ir man blush2.gif Kadangi as esu bugaboo maniake lotuliukas.gif tai tik dziaugiuosi kad vis daugiau mamyciu juos renkasi thumbup.gif thumbup.gif
Klausimai per az mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xmarix: 09 balandžio 2010 - 14:20
QUOTE(linaxx @ 2010 04 09, 14:06)
Sios kuprines bugaboo, bent jau man pacios patigiausios, daug patogiau uz tasyte, daug lengvesne, prie vezimo lipukais tvirtinasi o kai reikia nesti issitraukia rankena kiri buna sudeta i atskira kisenele kad nesimakaluotu kai ant vezimo vezi.
Vienu zodziu super, labai talpi ir is vis minusu as jai neradau 4u.gif  Tikrai nesigailesit 4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai tik 1na rankena turi (istrizai?)? Man tas aktualiausia, kad kaip kuprine tarnautu, nes tases nebesinori ant peties, norisi ant peciu uzsideti kelionej.
Atsakyti
Turiu klasuimeli:
Vakar jau isbandem pirma karta savo bugaboo.Brukstelkit,kaip reikia permesti rankena g.gif
nes vakar vazinejau priekyje su didziaisiais ratais doh.gif
islanksciau rema,ir buda uzsifiksavo tik toj pusej,kad didieji ratai gavosi priekyje rolleyes.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2010 04 09, 17:22)
Turiu klasuimeli:
Vakar jau isbandem pirma karta savo bugaboo.Brukstelkit,kaip reikia permesti rankena  g.gif
nes vakar vazinejau priekyje su didziaisiais ratais  doh.gif
islanksciau rema,ir buda uzsifiksavo tik toj pusej,kad didieji ratai gavosi priekyje  rolleyes.gif
dekui  4u.gif

Lopšys turi fiksuotis nesvarbu kuria puse uždėtas g.gif O rankena persimeta spaudžiant tuos pačius mygtukus, kaip ir išlankstant/sulankstant rėmą. 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2010 04 09, 17:06)
Tai tik 1na rankena turi (istrizai?)? Man tas aktualiausia, kad kaip kuprine tarnautu, nes tases nebesinori ant peties, norisi ant peciu uzsideti kelionej.

Taip turi viena rankena istrizai, na nezinau bet man labai patogu, tiesiog paimi is susisegi lipukais per juosmeni, o pati rankena plati tokia visiskai nevarzo, matot mes keliaujam daug, tai labai patogu ypac lektuve kai nera kam padeti ir vietos nepyragai, as savo vezima pardaviau, bet kuprine pasilikau dar, man tai nugarele jos labai patogiai padaryta, su paminkstinimu, nugara nevargsta. Na bet gana cia reklama daryti, geriausia kada gyvai apziuri pabandai, nes kiakvienos mamos kriterijai skirtingi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2010 04 09, 19:35)
Lopšys turi fiksuotis nesvarbu kuria puse uždėtas  g.gif  O rankena persimeta spaudžiant tuos pačius mygtukus, kaip ir išlankstant/sulankstant rėmą.  4u.gif
user posted image

aciu,ryt bandysim 4u.gif
Atsakyti
merginos,kurios norit pirkti is ebay.co.uk geriau paziurekit ebay.de vokiska ebay ten kainos dar mazesnes nei uk,o siuntimas is de daug pigesnis ir kazkaip vokieciai beveik visi be problemu siuntineja po europa,del kalbos 90%kalba angliskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 04 14, 23:36)
merginos,kurios norit pirkti is ebay.co.uk geriau paziurekit ebay.de vokiska ebay ten kainos dar mazesnes nei uk,o siuntimas is de daug pigesnis ir kazkaip vokieciai beveik visi be problemu siuntineja po europa,del kalbos 90%kalba angliskai 4u.gif

paziurejau,bet pasirinkimas ebay.de visiskai nekoks schmoll.gif
Atsakyti
gal kas savo cameleon parduodat ax.gif
Atsakyti
Paantrinsiu dėl pirkimo ebay.co.uk- manau, jog tikrai gali pirkti su tarpininkės pagalba- pasiskaitinėti galima Internetinės parduotuvės skyrelyje. Tiesa, aš pirkau tik aksesuarus tokiu būdu, pačio vežimėlio iš ebay nepirkau.
Atsakyti
o as truputi nusivyliau siuo vezimu, pirkau ji spec. del jo lengvo svorio, ir rezultate buvau nustebus, nesiau ji su vaiku, bet jokio lengvumo nepajutau doh.gif
Atsakyti