Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

Gal kas pirkot Bugaboo per Ebay? Pasidalinkit patirtim 4u.gif kazkaip nei vienas pardavejas nesiuncia i LT doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakštingala: 31 kovo 2010 - 19:55
QUOTE(Lakštingala @ 2010 03 31, 20:55)
Gal kas pirkot Bugaboo per Ebay? Pasidalinkit patirtim 4u.gif kazkaip nei vienas pardavejas nesiuncia i LT doh.gif

Tai, kad maciau yra net net keli, kurie siuncia vezimukus tiesiai i LT g.gif nors as pati pirkau per pezystama anglijoj tai tiesiogiai su jais nesusiduriau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2010 03 31, 21:15)
Tai, kad maciau yra net net keli, kurie siuncia vezimukus tiesiai i LT  g.gif nors as pati pirkau per pezystama anglijoj tai tiesiogiai su jais nesusiduriau. blush2.gif

Kiek bandau bind'inti tai vis neatitinku reikalavimu, kaip pirkejas ir net aukcione neleidzia dalyvauti. O tie, kur stovi su zenkleliu "buy now", tai kaina dazniausiai buna didoka verysad.gif
As siaip, naujoke Ebay'juje tai jauciu gal kokius filtrus ne taip dedu g.gif Bet butu malonu, kad mamytes, pirkusios Bugaboo per Ebay, pasidalintu patirtimi, kiek joms kainavo pristatymas i LT ir per kiek laiko.
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2010 04 01, 10:33)
As siaip, naujoke Ebay'juje tai jauciu gal kokius filtrus ne taip dedu g.gif  Bet butu malonu, kad mamytes, pirkusios Bugaboo per Ebay, pasidalintu patirtimi, kiek joms kainavo pristatymas i LT ir per kiek laiko.

mane irgi domintu ax.gif
Atsakyti
bugaboo gecko-ar tai tiesiog senesnis modelis frog, cameleon? g.gif
Atsakyti
O i ta transportavimo tase, ar ne be ratu dedasi vezimas? T.y., ar nereikia pries tai dar ratu nuimt (ne tik atskirt sedima dali nuo remo, sulenkt)? Nes as vien del to tos tases nepirkau, nes pamaniau, kad pries ilipant i lektuva, cia uztruktu kiek ilgiau, nei noretusi, kol supakuosi ta Cameleona g.gif Ir musu nevienerios atostogos laukia, baisu, kad nesugadintu.. Pasidalinkit praktika.
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 04 06, 13:36)
bugaboo gecko-ar tai tiesiog senesnis modelis frog, cameleon? g.gif

bugaboo gecko eina po frogo ax.gif ,as kaip tik parduodu savo gecko spalva juoda kaina 1000lt
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 04 01, 12:18)
mane irgi domintu  ax.gif

Mes pirkome Bugaboo per Ebay, siunčiau pas savo seserį Londone, o ji man persiuntė į Lietuvą per tarpininkus, kurie važinėja autobusiukais. Viskas užtruko apie dvi savaites, tačiau vertėjo palaukti, nes vežimėlį į LT atvežė gal už 80 Lt thumbup.gif Prisimenu, kad tikrai mokėjome mažiau nei 100 Lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2010 03 31, 20:55)

as pirkau anglijos ebay , daugelis siuncia , jei neparasyta ,kad siuncia reik perklaust . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2010 04 07, 08:51)
Mes pirkome Bugaboo per Ebay, siunčiau pas savo seserį Londone, o ji man persiuntė į Lietuvą per tarpininkus, kurie važinėja autobusiukais. Viskas užtruko apie dvi savaites, tačiau vertėjo palaukti, nes vežimėlį į LT atvežė gal už 80 Lt  thumbup.gif Prisimenu, kad tikrai mokėjome mažiau nei 100 Lt. 4u.gif

As ir jau toki varianta buvau sugalvojus, bet labai gaila, kad as neturiu nei giminiu, nei draugu is UK verysad.gif
QUOTE(egle2003 @ 2010 04 07, 09:17)
as pirkau anglijos ebay , daugelis siuncia , jei neparasyta ,kad siuncia reik perklaust .  mirksiukas.gif

Aciu uz patarima 4u.gif tikrai, reikes bandyt ju perklausinet mirksiukas.gif
Atsakyti
pieva*, egle2003 acius! thumb_yello.gif
Atsakyti
Mamos, kurios turite tokius Diaper Bag'us, gal pasakytumete, jie kaip normalios kuprines, su 2 sleikomis??
user posted image
Atsakyti