Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

QUOTE(agpa @ 2010 03 22, 20:47)
man supeike jo sportine dali, neva vaikas joje nepatogiai jaucias blink.gif neva ji per maza unsure.gif o kaip lopsys? zinau, kad sis vezimas vienintelis konkurentas mano issvajotam brio go, tad tikiu, kad yra labai manevringas mirksiukas.gif as minusa matau tik kainoj tongue.gif  lotuliukas.gif

Lopšys didelis, migdziau iki 7 men, paskuj jau baisu kad neisliptu:) sportinej daly miega puikiai, tikrai ne siaura, čia gal bee siaurukas labiau ir tai kaip kam:)
o del kainos - Lietuvoj brangu, galima pigiau užsienio tinklapiuose paieskot!
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 03 22, 21:47)
man supeike jo sportine dali, neva vaikas joje nepatogiai jaucias blink.gif neva ji per maza unsure.gif o kaip lopsys? zinau, kad sis vezimas vienintelis konkurentas mano issvajotam brio go, tad tikiu, kad yra labai manevringas mirksiukas.gif as minusa matau tik kainoj tongue.gif  lotuliukas.gif

labai gera ir sportinė dalis- tiesa, mes vaiką neseniai perkraustėme- iki 7.5 mėn. naudojom lopšį. Sportinėje dalyje irgi, šaunaii ir meiga, ir sėdėdama dairosi smile.gif
Kaip ir Special, galėčiau tik girti ir girti, nieko blogo nematau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spengla @ 2010 03 22, 23:43)
Kaip ir Special, galėčiau tik girti ir girti, nieko blogo nematau  bigsmile.gif

velnias, kaip patinka man jis! bigsmile.gif
aciu jums aciuks.gif
Atsakyti
Mes taip pat turime B.Cameleon wub.gif Man labai patinka jo manevringumas (nes turiu su kuo palyginti), taip pat galimybė atsinaujinti pakeičiant spalvas (gali būti, kad antram vaikeliui norėsiu ryškesnių spalvų), ir kažkieno įvardintas minusas, kad B.C. labai krato, mums yra pats didžiausias privalumas, nes mano kibaldžiukas kaip tik puikiausiai miega kai yra kokia vibracija, nelygus kelias ir t.t.
Dar kažkas rašė, kad sportinė dalis nepatogi miegojimui, nes vaiko kojytės pakeltos. Na, mažius miega kaip jogas vežime, bet kad jam būtų nepatogu - nepastebėjau mirksiukas.gif Dienos miegelio vežime vaikas išmiega apie 2 val., o lovytėj vos pusvalandį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2010 03 23, 14:47)
Mes taip pat turime B.Cameleon  wub.gif Man labai patinka jo manevringumas (nes turiu su kuo palyginti), taip pat galimybė atsinaujinti pakeičiant spalvas (gali būti, kad antram vaikeliui norėsiu ryškesnių spalvų), ir kažkieno įvardintas minusas, kad B.C. labai krato, mums yra pats didžiausias privalumas, nes mano kibaldžiukas kaip tik puikiausiai miega kai yra kokia vibracija, nelygus kelias ir t.t.
Dar kažkas rašė, kad sportinė dalis nepatogi miegojimui, nes vaiko kojytės pakeltos. Na, mažius miega kaip jogas vežime, bet kad jam būtų nepatogu - nepastebėjau mirksiukas.gif Dienos miegelio vežime vaikas išmiega apie 2 val., o lovytėj vos pusvalandį  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pritariu visakerioopai, maniskiui jau 14 men. miega sportinuke kuo puikiausiai, telpam be priekaistu su visa dar zieminia amunicija lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas ieskot Bugaboo Bee? turim nauja, melynos spalvos ax.gif Pati naudoju toki pati tik raudona ir esu laaabai patenkinta, tikrai superiis vezimukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2010 03 26, 19:03)
Gal kas ieskot Bugaboo Bee? turim nauja, melynos spalvos ax.gif  Pati naudoju toki pati tik raudona ir esu laaabai patenkinta, tikrai superiis vezimukas mirksiukas.gif

Cia sportinukas? pasidaro gulimas?
as ieskau vezimo atostogu kelionei,nes nenoriu temptis "Emmaljungos" lektuvu.

gal galima nuotrauka?
Atsakyti
Man Cameleon minuselis - kad nera jokio langelio stegelyje. Tad kai rankena persimeti i kita puse (puciant vejui, svieciant saulei), nematai vaikucio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 03 28, 10:21)
Cia sportinukas? pasidaro gulimas?
as ieskau vezimo atostogu kelionei,nes nenoriu temptis "Emmaljungos" lektuvu.

gal galima nuotrauka?

aha pasidaro gulimas bigsmile.gif as irgi del to ziurejau sita modeli,nes emmaljungos tikrai nesitempciau
o ,kas labiausiai patiko,kad bugaboo turi kelionini lagamina,susidedi vezima ir ramu wub.gif ,nes ten visokiu ciudu buna po lektuvu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 28, 12:09)
aha pasidaro gulimas  bigsmile.gif  as irgi del to ziurejau sita modeli,nes emmaljungos tikrai nesitempciau
o ,kas labiausiai patiko,kad bugaboo turi kelionini lagamina,susidedi vezima ir ramu  wub.gif ,nes ten visokiu ciudu buna po lektuvu doh.gif

Parodyk,koks? lb brangus? nesinori lb daug isleist "atostoginiam" vezimui bigsmile.gif

jo,lektuvuose lb suniokoja daiktus.Pernai lagamina nauja taip supurvino,kad neatgremziau gryzus.Reikia supakuot i ta plevele.

Tai nenoriu temptis baltos emmaljungos ,nes nezinau kas liktau doh.gif

O sketuka iki lektuvo galima veztis? po to ji ten kazkur kitur padeda,ne prie viso bagazo,ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 03 28, 12:25)
Parodyk,koks? lb brangus? nesinori lb daug isleist "atostoginiam" vezimui bigsmile.gif

jo,lektuvuose lb suniokoja daiktus.Pernai lagamina nauja taip supurvino,kad neatgremziau gryzus.Reikia supakuot i ta plevele.

O sketuka iki lektuvo galima veztis? po to ji ten kazkur kitur padeda,ne prie viso bagazo,ar ne?

Sketuka galima veztis iki pat lektuvo, mes taip keliavom su sunum praeita vasara mirksiukas.gif jeigu gerai pamenu, tai ji stiuardas kazkur salone i spinta padejo, o kai islipinejom jau lauke vezimukas musu prie trapo, islankstytas ir paruostas mirksiukas.gif

O transportavimo tase stai tokia:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutikutė: 28 kovo 2010 - 13:29
QUOTE(Blueta @ 2010 03 28, 12:25)

mes su maclarenu vaziavom iki pat lektuvo,bet ji visvien nunese kazkur,is kur gavome visai nekoki schmoll.gif doh.gif

QUOTE(Tutikutė @ 2010 03 28, 13:26)
Sketuka galima veztis iki pat lektuvo, mes taip keliavom su sunum praeita vasara mirksiukas.gif  jeigu gerai pamenu, tai ji stiuardas kazkur salone i spinta padejo, o kai islipinejom jau lauke vezimukas musu prie trapo, islankstytas ir paruostas mirksiukas.gif

O transportavimo tase stai tokia:
user posted image

aha tase tokia ax.gif
Atsakyti