Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

QUOTE(sindirela @ 2010 03 07, 10:43)
nezinau man pats vezimo surinkimo principas labai jau sudetingas pasirode, tikejausi paprastenio, kazin as ar desiu ta kedute ant remuo doh.gif

nejuokaukit, viskaslabai paprasta ir lengva thumbup.gif legviau ir buti negali mirksiukas.gif
mes kedute naudojam jau beveik puse metu, tiesiog puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2010 03 08, 11:30)
nejuokaukit, viskaslabai paprasta ir lengva  thumbup.gif legviau ir buti negali  mirksiukas.gif
mes kedute naudojam jau beveik puse metu, tiesiog puiku  thumbup.gif

nu gal reik laiko ismokti g.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 03 07, 09:13)
Gal galit pasakyt kam skirti tie du plastmasiukai?  blush2.gif  Va tokie:
http://i.ebayimg.com/03/!Bnf++2QB2k~&a...HnzW3Q~~_35.JPG

4u.gif sie plastmasiukai dedasi i lopsio galus kad jis ''stovetu'' biggrin.gif Nezinau kaip kitaip issireiksti.
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2010 03 14, 22:34)
4u.gif sie plastmasiukai dedasi i lopsio galus kad jis ''stovetu'' biggrin.gif Nezinau kaip kitaip issireiksti.

o aciu bigsmile.gif , ne nepagalvojau, kad tokia paskirtis doh.gif . Dickis jau tarp savo zaislu isimetes buvo, gerai, kad parset, zinosim kur naudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2010 03 08, 11:30)
nejuokaukit, viskaslabai paprasta ir lengva  thumbup.gif legviau ir buti negali  mirksiukas.gif
mes kedute naudojam jau beveik puse metu, tiesiog puiku  thumbup.gif

drinks_cheers.gif visu 150% atvazinejom su kedute tikrai labai ilgai.
Atsakyti
Sveikos mamos,

Gal galit pasidalinti patirtim del stovo antram vaikui, kuris tvirtinasi prie bugaboo cameleono, gal kuri turit, ar pasiteisino, ar vaznejo antrasis vaikelis.. Dar maciau buna kedutes..gal irgi kuri turit patirties? ar verta pirkt... ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((april) @ 2010 03 03, 02:30)
kurios naudojate Bugaboo Bee  smile.gif  iki kokio amziaus  maziukam tinka?
man vezimelis pasirode siaurokas  g.gif 
Bee+ turi pasirodyti si menesi ( uk ) jis bus platesnis, bet ir kaina speju bus gerokai didesne  smile.gif

Baby Centre sake kad irgi tures bet balandžio pabaigoje tik sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurarte @ 2010 03 18, 11:00)
Sveikos mamos,

Gal galit pasidalinti patirtim del stovo antram vaikui, kuris tvirtinasi prie bugaboo cameleono, gal kuri turit, ar pasiteisino, ar vaznejo antrasis vaikelis.. Dar maciau buna kedutes..gal irgi kuri turit patirties? ar verta pirkt... ? 4u.gif

man irgi idomu kaip su tom lentutem ar pasiteisina,ar verta ja pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE((april) @ 2010 03 03, 01:30)
kurios naudojate Bugaboo Bee  smile.gif  iki kokio amziaus  maziukam tinka?
man vezimelis pasirode siaurokas  g.gif 
Bee+ turi pasirodyti si menesi ( uk ) jis bus platesnis, bet ir kaina speju bus gerokai didesne  smile.gif

as siandien isdoinau 1m vaikiuka smile.gif sverneti 11kg,na gerai jam jame,toks vasarai nerealus vezimas wub.gif man plotis netrugdo,ilgio norisi dydesnio,bet pakanka ir taip smile.gif
labiausiai tai patiko stogas wub.gif , vien del jo pirkciau ne nauja modeli,o butent senaji wub.gif senajam ir sonai labiau uzdari, nuo vejo fainiau
vienu zodziu dabar renkuosi is triju veziku,jaigu pasirinksiu beee ,tai tik seno modelio imsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 kovo 2010 - 13:31
o ka mamytes galit papasakot apie cameleon? kokie pliusai/minusai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agpa: 22 kovo 2010 - 14:17
QUOTE(agpa @ 2010 03 22, 14:15)
o ka mamytes galit papasakot apie cameleon? kokie pliusai/minusai?

man tai tik pliusai biggrin.gif nu rimtai - tobulas vezimas mirksiukas.gif lengvas, manevringas, puikus krepsys daiktams, rankena persikelia i kt puse... galima rinktis spalvas, snekeciau ir snekeciau...
Atsakyti
QUOTE(special @ 2010 03 22, 19:25)
man tai tik pliusai biggrin.gif  nu rimtai - tobulas vezimas mirksiukas.gif  lengvas, manevringas, puikus krepsys daiktams, rankena persikelia i kt puse... galima rinktis spalvas, snekeciau ir snekeciau...

man supeike jo sportine dali, neva vaikas joje nepatogiai jaucias blink.gif neva ji per maza unsure.gif o kaip lopsys? zinau, kad sis vezimas vienintelis konkurentas mano issvajotam brio go, tad tikiu, kad yra labai manevringas mirksiukas.gif as minusa matau tik kainoj tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti