Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

o as labai laukiu kol pasirodys bugaboo bee plus. patobulinta versija thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane nereikalingi adapteriai voliojasi...
Atsakyti
SOS

Gal kas turit parduot footmuff'a Boogaboo Cameleon???

Isauginejam gulima dali, o pasirodo nei Babycenter, nei Kotryna daugiau nebeprekiaus siais vezimukais ir ju aksesurais unsure.gif Reikia kojamaisio ax.gif Labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopustinuke @ 2010 01 29, 18:35)
SOS

Gal kas turit parduot footmuff'a Boogaboo Cameleon???

Isauginejam gulima dali, o pasirodo nei Babycenter, nei Kotryna daugiau nebeprekiaus siais vezimukais ir ju aksesurais unsure.gif Reikia kojamaisio ax.gif Labai 4u.gif

jei nerasite cia LT,paziurekite ebay.com ju labai didelis pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
mamytes o vezimas neras sukus tie ratai tokie dideli tai atodo kad jis turetu but sunkus g.gif ir gal galit patarti kaip per ebay pirkti, ar reikia turetu kokia kreditine ar kaip, ir kaip gabena ar per tarpininkus ar tiesiogiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 02 02, 18:35)
mamytes o vezimas neras sukus tie ratai tokie dideli tai atodo kad jis turetu but sunkus g.gif ir gal galit patarti kaip per ebay pirkti, ar reikia turetu kokia kreditine ar kaip, ir kaip gabena ar per tarpininkus ar tiesiogiai g.gif

sindirela - sita vezimuka gali Gyvai isbandyti,pakilnoti babycenter parduotuveje pas mus KLP mirksiukas.gif
per ebay perkant reiktu tureti kreditine korteleir ziureti ar pardavejas siuncia preke i LT tuomet jei siuncia jis buna nurodes siuntimo kaina ir issiuncia per pasto tarnyba.
ziurejau ir as per ebay sita vezimuka,bet cia LT perkant pritaike nuolaida todel is ebay nebeapsimokejo siustis.kaina gavosi tokia pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2010 02 02, 17:38)
sindirela - sita vezimuka gali Gyvai isbandyti,pakilnoti babycenter parduotuveje pas mus KLP  mirksiukas.gif
per ebay perkant reiktu tureti kreditine korteleir ziureti ar pardavejas siuncia preke i LT tuomet jei siuncia jis buna nurodes siuntimo kaina ir issiuncia per pasto tarnyba.
ziurejau ir as per ebay sita vezimuka,bet cia LT perkant pritaike nuolaida todel is ebay nebeapsimokejo siustis.kaina gavosi tokia pat  thumbup.gif

dekui, o kokia kaina jei nepaslaptis g.gif na as tureciau kas man is UK atgabentu tai gal gautusi pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 02 02, 18:49)
dekui, o kokia kaina jei nepaslaptis g.gif na as tureciau kas man is UK atgabentu tai gal gautusi pigiau g.gif

mes mokejom 2400LT
Atsakyti
kurios naudojate Bugaboo Bee smile.gif iki kokio amziaus maziukam tinka?
man vezimelis pasirode siaurokas g.gif
Bee+ turi pasirodyti si menesi ( uk ) jis bus platesnis, bet ir kaina speju bus gerokai didesne smile.gif
Atsakyti
O kaip jums kedutes ant BugabooCameleon remo, patogu? As antram vaikui noreciau kedute naudoti..

Tiesa, jei kam reiketu, galeciau parduoti naujutelaiti adialiukas rudos spalvos.
Atsakyti
Gal galit pasakyt kam skirti tie du plastmasiukai? blush2.gif Va tokie:
http://i.ebayimg.com/03/!Bnf++2QB2k~&#...HnzW3Q~~_35.JPG
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2010 03 03, 16:05)
O kaip jums kedutes ant BugabooCameleon remo, patogu? As antram vaikui noreciau kedute naudoti..

nezinau man pats vezimo surinkimo principas labai jau sudetingas pasirode, tikejausi paprastenio, kazin as ar desiu ta kedute ant remuo doh.gif
Atsakyti