na sakykit, kurios turite ir naudojate bugaboo footmuffa, ar uztenka jo musu ziemai? (i ji aisku sodinciau vaika jau so kombinezonu).
kaip ziurejau jo sudetis 100% polisteris, ir neatrodo storas, bet ar tikrai siltas musu Lietuvos ziemos orams?
ar geriau naturalios vilnos miegmaisiuko pasiieskoti ?
labas,
ir mes jau pagaliu isigijom savo issvajotaji bugaboo
splavas issirinkom baze raudona o virsu off white.
! | Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
QUOTE(Blue @ 2009 11 30, 16:58)
na sakykit, kurios turite ir naudojate bugaboo footmuffa, ar uztenka jo musu ziemai? (i ji aisku sodinciau vaika jau so kombinezonu).
kaip ziurejau jo sudetis 100% polisteris, ir neatrodo storas, bet ar tikrai siltas musu Lietuvos ziemos orams?
Na nezinau gal cia tik Lirtuvoj bugaboo vokeliai is poliesterio, bet siaip kiak as zinau ju uzpildas yra 100%vilna.Mano mazyle niekad nesusalo ir neperkaito, nera lygiu sioms prekems
QUOTE(Blue @ 2009 11 30, 15:58)
Kol kas dar ir velkames plona kombinzoniuka, tai vaikas net ir susyla tame footmufe. Per salcius, rubai storesni, tikrai nesusals.
O kaip jus naudojate puodelio laikikli? Man tai tik i isore sone gaunasi, nes i vidu footmufas kliudo. Tai mazose parduotuvese su tuo laikikliu uzkliuvu daznai
As dar dideli minusa radau, kad naudojant sniego padangas, vezimas praranda visa savo vaziavimo "lengvuma". Mat nesisukioja jie, kaip tie mazieji, visai kitoks "vairavimas" Na, bet aisku, kai jau reikia kaime naudot tas padangas, tai manievringumas nera butiniausias, nors butu daug lengviau, jei jie sukiotusi.
QUOTE(mari14 @ 2009 12 02, 04:31)
Na nezinau gal cia tik Lirtuvoj bugaboo vokeliai is poliesterio, bet siaip kiak as zinau ju uzpildas yra 100%vilna.Mano mazyle niekad nesusalo ir neperkaito, nera lygiu sioms prekems
pas mane ne LT pirktas ir nera ten jokios vilnos
QUOTE(Blue @ 2009 11 26, 23:17)
ant kiekvienos medziagines dalies yra etiketes su nuorodomis, kokiu budu galima valyti, lyginti ir t.t.
Ant etiketes buvo parasyta skalbti 30 laipsniu, bet nenurodyta, kad skalbti tik rankomis, tai ir suabejojau
QUOTE(mari14 @ 2009 11 27, 02:09)
Patikek, drasiai gali skalbti ir nebijoti tik temperatura tinkama nustayt reikai 30laipsniu ir etiketej parasyta, niekas nesulus atrodys vel kaip naujas
Aciu uz atsakyma. Is tikruju isskalbiau medziagas skalbykleje lengvu rezimu, niekas nesusigadino, nesusilauze, idealiai atrodo
QUOTE(special @ 2009 12 02, 10:57)
pas mane ne LT pirktas ir nera ten jokios vilnos
Parsisiunciau net du vezimus ir pas mane nei vienam, nei kitam vilnos nera
QUOTE(urtukas @ 2009 12 02, 16:00)
Ant etiketes buvo parasyta skalbti 30 laipsniu, bet nenurodyta, kad skalbti tik rankomis, tai ir suabejojau
Aciu uz atsakyma. Is tikruju isskalbiau medziagas skalbykleje lengvu rezimu, niekas nesusigadino, nesusilauze, idealiai atrodo
Na pas mane tai naudojimo instrukcijoj parasyta kad uzpildas vilna, etiketej ir gi neparasyta turiu omeny, kur ant lopsiuko ar sedimos dalies prisiuta, o vokelio uzpildas tai 100% vilna bent jau pas mane, tik zinau kad ju buna plonesniu, na tipo pavasariui ir rudeniui, bei storesnis ziemai, tai pas mane tas storesnis su vilnos uzpildu, tiksliai zinau nes netycia praplesiau pora cm, o ten grazutele karsta vilna, gal lietuvoj tuos pigesnius veza kad daugiau uzdirbti , nes tie plonesni anglijoj tai zymiai pigesni
QUOTE(mari14 @ 2009 12 02, 17:04)
Na pas mane tai naudojimo instrukcijoj parasyta kad uzpildas vilna, etiketej ir gi neparasyta turiu omeny, kur ant lopsiuko ar sedimos dalies prisiuta, o vokelio uzpildas tai 100% vilna bent jau pas mane, tik zinau kad ju buna plonesniu, na tipo pavasariui ir rudeniui, bei storesnis ziemai, tai pas mane tas storesnis su vilnos uzpildu, tiksliai zinau nes netycia praplesiau pora cm, o ten grazutele karsta vilna, gal lietuvoj tuos pigesnius veza kad daugiau uzdirbti , nes tie plonesni anglijoj tai zymiai pigesni
pas mane is UK ir nera ten vilnos jokios
pasiknaisiojau nete tai va ka radau:
The Bugaboo Footmuff has a cosy fleece lining to keep your baby snug in the coldest weather.
o tu toki turi?
http://www.amazon.co...n/dp/B001RO7CK4
QUOTE(Blue @ 2009 11 30, 16:58)
mes turime ir naudojame,bet ,kad tos ziemos dar nesulaukem,tai sunku ka ir pasakyt,iki siol dar nesusalom,sakyciau,atvirksciai,budavo per silta,vilnonio miegmaisiuko,manau,reiketu naujagimiui ziemai,nes lopsys ne is siltuju ,na o footmufas musu irgi is poliestierio,kiek ziurejau ebejuj,nemaciau ,kad butu su vilna
Papildyta:
QUOTE(Ugneta @ 2009 12 01, 13:43)
labas,
sveikinam
Papildyta:
QUOTE(urtukas @ 2009 12 02, 16:00)
visa ''vezima''esu skalbus jau du kartus 40 laipsniu temp ir ant 1000 apsuku grezimo,nieko neatsitiko,o isdziuvo greiciau
Papildyta:
QUOTE(bambioske @ 2009 09 22, 22:42)
Norejau pasiteirauti kaip sekesi butent vaziuoti papludimio smeliu. Gyvenu pajury, tad man svarbu zinoti kaip jis vaziuoja butent smeliu. Ar tie priekiniai ratukai neuzstringa bevaziuojant? Esu bugaboo "fane" ir planuoju ji pirkti savo antram lialiukui.
Aciu
Aciu
mes tai pat is pajurio,is dalies ir pirkome bugaboo,kad galetume pliaze stumdyti,puikiai sekesi,jei idomu,galite pasiziureti you tube ''bugaboo go movie''kaip sis vezimukas transformuojasi i dvirati specialiai vaziavimui papludimiu,na bet mums tai kazkaip to neprireike
QUOTE(special @ 2009 12 02, 18:57)
pas mane is UK ir nera ten vilnos jokios
The Bugaboo Footmuff has a cosy fleece lining to keep your baby snug in the coldest weather.
o tu toki turi?
o tu toki turi?
deja ne toki turime, ir pirktas ne lietuvoje o Vokietijoje.
Ir tikrai 100% polisteris, kad plonytis, tai tikrai, del to ir suabejojau, ar tinkamas musu ziemoms, nes ten tokiu oru saltu nelabai buna.
Ir dar viena isisaiskinau, kad jis netinka mano Bugaboo Cameleon vezimukui, jis nuo Bee
Musu vokelis toks: http://www.amazon.co...-...0980&sr=8-3
Pirkau LT, bet pagal aprasyma, jis toks pats kaip ir kitose salyse... 100% poliesteris. Kol kas man jo pakanka. Kai einam pasivaiksciot, vaiko neprirengiu (net kombinezono nededam. tik pedkelnes, medvilnines kelnytes ir striukite), pledais neapvinioju. Ne karto nesusalem Aisku, ziema kol kas neziemiska
Pirkau LT, bet pagal aprasyma, jis toks pats kaip ir kitose salyse... 100% poliesteris. Kol kas man jo pakanka. Kai einam pasivaiksciot, vaiko neprirengiu (net kombinezono nededam. tik pedkelnes, medvilnines kelnytes ir striukite), pledais neapvinioju. Ne karto nesusalem Aisku, ziema kol kas neziemiska