Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

QUOTE(dalajax @ 2009 11 04, 14:50)
mano mazyle prakando ta minksta juoda danga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
uzsisakiau nauja bomeli  doh.gif

Yra specialus uzvalkalas tai minkstai dangai uzdengti, ir kainuoja juokingai kazkur apie 20lt, tik nesu tikra kad lt yra ju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Blue @ 2009 11 06, 13:52)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
man lygia taip pat, telpa iki pat virsaus  drinks_cheers.gif

o kas liecia kojytes, gulimoje padetyje, nemanau, kad vaikui nepatogu, jos juk nekrenta ant vaiko, kad ir iskeltos.
Manu sio vezimuko dizaineris, sukures viska ne tik teveliu patogumui, bet ir musu kudikeliu patogumui  thumbup.gif
neveltui tokius pinigus jis kainuoja  doh.gif

Sis vezimas sukurtas dizaineriu bendradarbiaujant su vaiku gydytoju dabar neprisimenu pavardes g.gif bet labai zymus jav, be to auto kedutej vaikutis miega lygiai taip pat, bet niekam neatrodo kad tai nepatogu biggrin.gif
Atsakyti
Nerealiai grazus vezimelis, ale kaina... doh.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Naudojam si vezimuka jau beveik trys men ir esu labai juo patenkinta, iki siol nepastebejau jokiu jo trukumu thumbup.gif Pagrindinis musu kriterijus renkantis vezima buvo lengvumas, nes gyvenam 4 aukste, namas be lifto, tai man siuo atveju Cameleon labai pasiteisino, nes isties yra gan lengvas. Ir dar niekaip negaliu atsidziaugt jo manevringumu ir vaziavimo paprastumu. Kai rinkausi Cameleon siek tiek abejojau del jo priekiniu mazu ratuku, galvojau, kad vezimas bus labai jautrus pavirsiaus nelygumams ir dardes, bet vel gi mane pacia nustebino, kad sitos mano dvejones visiskai nepasiteisino, vezimas rieda tikrai minkstai thumbup.gif Ir dar labai patinka, kad galima tureti ivairiu spalvu vezimo daliu, mes ju turime kelias, kai pabosta viena spalva, keiciam kita ir vezimukas tampa tarsi naujas rolleyes.gif

QUOTE(neues @ 2009 11 06, 15:39)
Norėjau pasiklausti, ar Bugaboo Cameleon mmiegmaišiukas tinka tik sportinėje dalyje? Ar galima naudoti ir lopšiukyje?

Naudoju miegmaisiuka lopsyje ir tuo labai dziaugiuosi, nes mano mazoji ten ikrenta kaip i siltus patalus thumbup.gif
Atsakyti
pritariu liberi,super vezimas,kazkas cia rase,kad blogai vaziuoja nelygiu keliu-netiesa,gyvenam pajuryje,pravaziuojam visur,parke,prie juros,net kopose,jokio dardejimo net nesijaucia,skaiciau,kad jo vaziuokle yra taip sukonstruota,beje,uzpatentuotas sis isradimas,taip pat noreciau papriestarauti,kad blogai susilanksto,nieko panasaus,jokio kito taip lengvai ir paprastai tikrai nesulankstysit,gyvenam 4 aukste,todel neislankstyta uznesu ji viena ranka paemus uz rankenos,,rankenos ir remo juodas audinys labai lengvai nusivalo,o ta kilpa mes tiesiog nuemem,kazkaip pasirode ji man visai nereikalinga,pirkome uk ebejuje,aukcione,naudotas,bet stovis idealus,su visais priedais is kuriu ,jei reiketu pirkt atskirai,skecio atsisakyciau,nes neprireike,na nebent del grozio panaudosim ateinancia vasara.del miegojimo sportineje dalyje,tai miega musu dukryte po kelias valandas,jokio nepatogumo nera,manyciau atvirksciai,siek tiek atlaisvinu dirzelius,kad galetu ant sonelio apsiverst,na tik musu senele ir prosenele niekaip nesutinka su tuo,nesupranta kam tos kojytes siek tiek pakeltos ir pastoviai bamba,bet cia ,manau,ne dizaineriu''ismislas''o gal but koks nors ortopedinis niuansas,kazkaip tuo nesidomejau.turim labai gera vezima uz prieinama kaina ir tuo labai labai dziaugiames.
Atsakyti
QUOTE(neues @ 2009 11 09, 18:32)
unsure.gif  nesuprantu ir aš. Taip, Bugaboo patogūs ir populiarūs, bet še tau...
Išpardavinėja likučius, neturi net ir aksesuarų - pvz., miegmaišiuką turėjo tik vieną, mėlyną, tad teko ieškotis kaip parsisiųst.
Klausėm iš smalsumo to konsultanto, kodėl baltojos šalyse nebeprekiaus bet jis tik numykė kažką nesuprantamo. Gal dėl sunkmečio čia taip  g.gif ?

Special, ačiū už atsakymą, vadinasi, sulaukus siuntinio galėsiu ir aš lopšiuke naudot  smile.gif
Liuks.

manau ne seip sau ims ir neprekiaus
nes juk visi vezimai pas juos is geru ir brangiu,tai tas sunkmeis ne prei ko manau 4u.gif

man tai jie nei patogus nei grazus,ikrai yra geresniu vezimu

o dar kai pamaciau pas mus kieme juoda lopsiuka,vos nenugriuvau
tokios mintys i galva lenda,kad geriau nerasysiu blush2.gif
Atsakyti

Kiek as zinau, o man jau vasara sake kodel nebeves i Baltijos salis... Todel kad Bugaboo nespeja gaminti.... Uztenka jiems rinkos ir be musu smile.gif Nors as asmeniskai pati Lietuvoje nepirkau, nes manes netenkina Babycentro kainos.

Erikiuxxx, kiekvienas vezima renkasi pagal sake....
manau pakankamai tavo postu paskaitom Emmajungos temoje ir apie kitus vezimus, tikiu esi eksperte mirksiukas.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
QUOTE(Kananga @ 2009 11 24, 13:02)
Kiek as zinau, o man jau vasara sake kodel nebeves i Baltijos salis... Todel kad Bugaboo nespeja gaminti.... Uztenka jiems rinkos ir be musu smile.gif Nors as asmeniskai pati Lietuvoje nepirkau, nes manes netenkina Babycentro kainos.
Erikiuxxx, kiekvienas vezima renkasi pagal sake.... 
manau pakankamai tavo postu paskaitom Emmajungos temoje  ir apie kitus vezimus, tikiu esi eksperte mirksiukas.gif

tai ir parsiau,kad cia mano nuomone mirksiukas.gif
manau jaigu juos labai pirktu,tai ir prekiautu jais pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2009 11 15, 15:30)
Naudoju miegmaisiuka lopsyje ir tuo labai dziaugiuosi, nes mano mazoji ten ikrenta kaip i siltus patalus thumbup.gif

Kad jis pasiutas grynai sedimai daliai, toks lenktas.. g.gif
Atsakyti
Turim vezimeli Bugaboo Cameleon ir iskilo klausimas: ar galima skalbti sedimos dalies pagrindine medziaga skalbykleje? Nes ten nugaroj tokie plastikiniai pakietinimai yra, kurie neissiima... Tai baisu, kad skalbiant masinoje jie sulus... g.gif Pasidalinkit savo patirtim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urtukas: 26 lapkričio 2009 - 22:03
QUOTE(urtukas @ 2009 11 26, 21:41)
Turim vezimeli Bugaboo Cameleon ir iskilo klausimas: ar galima skalbti sedimos dalies pagrindine medziaga skalbykleje? Nes ten nugaroj tokie plastikiniai pakietinimai yra, kurie neissiima... Tai baisu, kad skalbiant masinoje jie sulus... g.gif Pasidalinkit savo patirtim ax.gif

ant kiekvienos medziagines dalies yra etiketes su nuorodomis, kokiu budu galima valyti, lyginti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(urtukas @ 2009 11 26, 22:41)

Patikek, drasiai gali skalbti ir nebijoti tik temperatura tinkama nustayt reikai 30laipsniu ir etiketej parasyta, niekas nesulus atrodys vel kaip naujas, kas man labiausiai patinka siame vezime kad jis super lengvas wub.gif ir pvz lopsiukas kai nanaudoji telpa lentynoj thumbup.gif Gaila tik kad as ne is karto si vezima atradau doh.gif
Dar vienas dalykas kad vezimelio medziaginiu daliu uzpildai, ne taip kaip kituose vezimuose ne sintiponas, o 100% vilna thumbup.gif thumbup.gif
Gal ir nera sio vezimo dizainas pats grazausias, bet 100% pagamintas kad vaikeliui butu patogu ir sveika, o del pakilusiu kojiciu sedimoj dali, tai pagalvokit pacios kai bunate labai pavarge atsigulat ir truputi pakeliat kojas-tikra palaima, ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti