Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

QUOTE(Geikutux @ 2007 03 16, 13:21)
Na mane irgi renkantis vežimą, dėl šio modelio pristabdė tai, kad nėra normalios gulimos padėties  schmoll.gif . Nesuprantu šitoj vietoj gamintojų motyvų  ir dar kad neįmanoma pirkti be lopšio g.gif O šiaip tai mados dalykas ir tiek - aišku mano nuomone tongue.gif

gamintojas cia neprieko schmoll.gif parduotuve taip pardavineja o ne gamintojas.
O del mados-tai nesutikciau,kiek turejau vezimeliu nei vienas taip smagiai nevaziavo kaip sis,keiciau vezima tik del sportines dalies,o gal ir del to,kad jau kito norejos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 03 16, 21:42)
gamintojas cia  neprieko  schmoll.gif  parduotuve taip pardavineja o ne gamintojas.
O del mados-tai  nesutikciau,kiek turejau vezimeliu nei vienas taip smagiai nevaziavo kaip sis,keiciau vezima tik del sportines dalies,o gal ir del to,kad jau kito norejos  blush2.gif

Taip parduotuvė pardavinėja. Bet ir jie nepaaiškino blink.gif , kodėl nuspręsta nedaryti visai gulimos padėties sportinei dalei g.gif Ar bendei važinėti, kad ir Neringos miškais, miško takeliais , ne asfaltu? Kaip tie mažieji ratai? Man tai aktualu, nes ten vasarojam .
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 03 17, 14:01)
Taip parduotuvė pardavinėja. Bet ir jie nepaaiškino blink.gif , kodėl nuspręsta nedaryti visai gulimos padėties sportinei dalei  g.gif Ar bendei važinėti, kad ir Neringos miškais, miško takeliais , ne asfaltu? Kaip tie mažieji ratai? Man tai aktualu, nes ten vasarojam .

zvyrkeliu vaziavau,duobetais keliais vaziavau,per smely nebandziau schmoll.gif -bet jei kliuna mazi ratukai visada galima kilstelt vezima ir vaziuot tik ant dideliu ratu-arba vaziuot kaip sitoj foto parodyta
user posted image
O pilnai gulimos padeties nera del vezimo konstrukcijos,nes ant to pacio remo segasi lopsys su lipuskem ir sportine dalis.. Tiesa-vezima pardaviau moteriskei is Rygos doh.gif -toky kelia vaziavo vezimo is manes pirkt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 17 kovo 2007 - 18:37
Na nežinau, kokį kilometrą ar daugiau vežtis tik ant dviejų ratų g.gif Lažas truputį gaunasi sad.gif dar jei kleckas ne iš lengvųjų ....
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 03 18, 08:17)
Na nežinau, kokį kilometrą ar daugiau vežtis tik ant dviejų ratų g.gif Lažas truputį gaunasi    sad.gif dar jei kleckas ne iš lengvųjų ....

as kadangi ne pliaze gyvenu ir per pusnis kasdien nevazineju tai man nereikia vezimo didziuliais ratais,nors bugaboo vaziuoja liuksiskai , super manevringas ir dar priedo lengvas thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai pliaže.. biggrin.gif Ir todėl ant dviejų ratų pastoviai važinėti kažkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 03 18, 11:31)
Mes tai pliaže.. biggrin.gif Ir todėl ant dviejų ratų pastoviai važinėti kažkaip doh.gif

nera vezimo tinkancio visiems schmoll.gif ,bet Bugaboo pagarba vistiek ismano puses-kiek turejau vezimu (bebe conforto,Peg perego,Chicco kitu lievaku neminesiu doh.gif ),bet sio vaziavimas nesulyginamai smagesnis ir minkstesnis,manevringumas taip pat,sportine daly,kad patobulintu-butu isvis super.
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 03 16, 13:12)
Domiuosi visokiom naujovėm vaikams - taigi jau senokai atkreipiau dėmesį i šio modelio vežimą. Tik va labai jis jau neįprastas - maži priekiniai ratai - ar patogu g.gif

del to gali tikrai neabejoti, nors tie ratukai maziukai, bet sis vezimelis ir stabilus, ir manevringas ir lengvas, garantuoju!tikrai superiniai!jei netingi uzeiki i Baby Center, jie viska paaiskins, paciupinesi paziuresi!ten tikrai ir aptarnavimas geras!
Atsakyti
Buvau, paaiškino - lengvumas nerealus, kaip tokio dydžio vežimui:) Bet va, kaip sako Happy, dėl to sportinės dalies netobulumo ir turbūt nepirksim. Gaila verysad.gif Nes ir spalvas "primečiau" kokias norėčiau. Bet juk ne dėl pasipuikavimo žmogus perki. Patogumas vaikui, bent man, pirmiau visko 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 03 20, 12:13)
Patogumas vaikui, bent man, pirmiau visko  2.gif

na as tai renkuosi ne tik vaiko poreikius ziuredama blush2.gif nes jei tik taip rinkciaus tai butu didziulis klasikinis vezimas su klasikiniu lopsiu,sportine dalis irgi didziule.. tik va ar mamai toks patogus tai nzn blush2.gif
Atsakyti
labas merginos, buvoau Baby Center parduotuveje - Boogaboo vezimeliams galima nusipirkti ir dideliu ratus, komplektas kainuoja 249 lt.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 03 20, 17:52)
na as tai renkuosi ne tik vaiko poreikius ziuredama  blush2.gif  nes jei tik taip rinkciaus tai butu  didziulis klasikinis vezimas su klasikiniu lopsiu,sportine dalis irgi didziule.. tik va ar mamai toks patogus tai nzn  blush2.gif

Bet jei vaiko normaliai paguldyti neįmanoma blink.gif , o visokių pribumbasų - rato slėgio matuoklis kaip pvz. - pridėta., tai klausimas kam toks vežimas. Dėl pasirodymo g.gif O patogių vaikui ir mamai vežimų tikrai yra ir nebūtinai su klasikiniu lopšiu. Nu aišku, žiūrint kas tai mamai iš viso patogu. Man tai patogiausia būtų, kad gimė ir jau pats vaikšto lotuliukas.gif ir dar ką panešt padėtų, tai gyvenimas būtų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti