QUOTE(OdreK @ 2006 01 23, 13:50)
O as mamytems siulyciau Bugaboo cameleon. Tik nezinau ar yra pirkt Lietuvoje. vezimelis gaves geriausius apdovanojimus. Tiesiog nuostabesnio nebuna. Apziureti galite www.bugaboo.com
Nu ką aš žinau.. Tokio vežimo išvaizda tai jau skonio reikalas (bent jau man negražu
). Ir apdovanojimus gavo greičiausiai už rėmo originalumą, nes išvaizda tikrai išskirtinė...
Kai pažiūrėjau jų puslapyje filmuotą reklamą, tai galbūt tas rėmas ir neblogai rieda, bet kad bet kuris vežimas su laisvai besisukinėjančiais priekiniais ratukais bus manevringas
. Galbūt šitame Bugaboo yra gera amortizacija ar dar kas nors išradingo ("gyvai" šiyto modelio aš nečiupinėjau).. Tai dėl pačio rėmo nieko nesakau, bet sėdima dalis tai tikrai nemanau, kad patogi vaikeliui
. Trumpiems pasivaikščiojimas ar ėjimui į parduotuvę tai gal ir gerai, bet kai eini į lauką su vaikeliu pusdieniui ir jis vežime miega, tai tokia sėdima dalis vaiko kankinimas (bent jau aš taip manau)...
QUOTE(Tosk @ 2006 01 24, 01:26)
Tad ne viskas kas yra trendy yra saugu musu leliukams
Ir ne tik dėl saugumo, bet ir dėl patogumo vaikeliui... Kuo mandresnis vežimas, kuo keistesnės išvaizdos, tuo nepatogesnis
Aš manau, kad vaikiuku nėra nieko patogesnio už klasikinį lopšį arba sportinuką su pilnai gulima padėtima, erdvia sėdima dalimi
. Čia tik mamai pasimandrinimas stilingas vežimas, o patogumo vaikui tuose vežimuose trūksta
. Dizaineriai ir dirba ant to, kad patraukti tėvelių akį...