Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

Pas Lahja lankausi jau gal kokie 5 metai. Realiai tai man vienintelė kosmetologė, pas kurią apsilankius matau kažkokį rezultatą - patinka tai, kad jinai iškrapšto spuogelius, gal oda ir neatrodo labai gerai iš karto po valymo, bet bent jau inkštirai ir skausmingi guzeliai po tokio valymo išgyja.

Esu išbandžiusi ir daugiau kosmetologių ir įvairių provedūrų veidui ir Jaunatvės namuose, Sugiharoje, Druskininkų, Birštono sanatorijose, dar keliuose salonuose, kurių net pavadinimų nebeprisimenu...bet man man jos nedavė visiškai jokio efekto. Na pamasažuoja, uždeda kokių kaukių ar pan. Išeini taip pat kai ir atėjus... jokio efekto nėra, tas pats yra namuose užsidėti veido kaukę.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 10 09, 16:57)
o ir kainu politika jau seniai pasikeitus ir niekas nebedaro proceduru, bent jau valymo, po 50 lt rolleyes.gif
taip kad tusti plepalai.

Visiškai pritariu Mamuliokai, o tušti plepalai iš kai ko kito sklinda smile.gif konvejeris ten yra ir dar koks. Sėdi kabinete su dar 4 moteriškėm, kurios vos tik spėja nuo stalo ant kėdės šokinėti, o kosmetologė vienai spuogus spaudžia, kitai kaukę tepa, trečiai kaukę valo ir t.t. Dar būna užeina kokia kita kosmetologė paplepėti, ar platintojai kokių prekių atneša doh.gif Aš atvaikščiojau nepilnus metus ir nusibodo, dabar ieškosiu kitos kosmetologės.
Apie atsipalaidavimą net nešneku, bet ypač įtarimų kelt pradėjo higiena, kai po vienos labai spuoguotos moteriškės su ta pačia mentele ir man kaukę užtepė.. doh.gif
Kaina, beje, 50-60 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žibutė: 11 spalio 2013 - 08:51
Galiu ir as pritarti kad konvejeris pas Grazina, tik tiek kad as ejau pries tris keturis metus tai del dabartines situacijos komentuoti negaliu.
Beto po jos proceduros turejau didziuli odos uzkretima, nesakau kad butent jos kalte, bet tiek kosmetologiu praejus buvau ir nieko nebuvo atsitike, o po jos tca ilgai pasekmes gydziausi..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif perskaičiau visas šios temos dalis ir jau beveik buvau apsisprendusi eiti pas Gražiną iš Gydomosios kosmetologijos centro, bet dabar vėl... jei jau ten tikrai toks konvejeris ir viena mentele teplioja visas keturias iš karto tai skamba tikrai kraupiai.. Gal visgi galite atsiųsti man Lahjos kontaktus? Taip visos gerai apie ją atsiliepia, bandysiu ir aš nueiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2013 10 11, 12:07)
Galiu ir as pritarti kad konvejeris pas Grazina, tik tiek kad as ejau pries tris keturis metus tai del dabartines situacijos komentuoti negaliu.
Beto po jos proceduros turejau didziuli odos uzkretima, nesakau kad butent jos kalte, bet tiek kosmetologiu praejus buvau ir nieko nebuvo atsitike, o po jos tca ilgai pasekmes gydziausi..

Ar pavyko pilnai išsigydyti?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 10 11, 13:35)
Ar pavyko pilnai išsigydyti?

jo, dabar jau viskas gerai, aciu dievui smile.gif bet prireike gero pusmecio o gal ir ilgiau kol viskas buvo taip kaip buve..
niekas manes ten nebepriverstu eiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistė.oriflame @ 2013 10 11, 12:32)
Sveikos  4u.gif  perskaičiau visas šios temos dalis ir jau beveik buvau apsisprendusi eiti pas Gražiną iš Gydomosios kosmetologijos centro, bet dabar vėl... jei jau ten tikrai toks konvejeris ir viena mentele teplioja visas keturias iš karto tai skamba tikrai kraupiai.. Gal visgi galite atsiųsti man Lahjos kontaktus? Taip visos gerai apie ją atsiliepia, bandysiu ir aš nueiti smile.gif

ne ne, jau Grazina tikrai viena mentele neteplioja, nepatikesiu, profesionali kosmetologe, nepatikesiu, kad tokiom nesamonem uzsiima. ir niekad neturejau priekaistu jos darbui. as eiciau Jusu vietoj drasiai, tik kad jei valymui, tai kaip supratau, jinai jau nauju zmoniu nelabai priima, nebent spetumet pasakyt, kad pagal kazkieno rekomendacija, ka ji jau gerai pazinotu tongue.gif

as atsiprasau kitu nariu uz musu nelabai konstruktyvu, uzsitesusi pokalbi, bet net pikta pasidare del tokios dezinformacijos.. gerai, nekalbam apie Grazina, bet kaip galima vertinti viso centro darba, net nesilankant kituose kabinetuose? "as stebejau, as maciau"... absurdas. tiesiog kazkokia dezinformacija, kas nors perskaitys, pagalvos, kad aplinka pasikeitusi, o nuejusi nusivils... kainos tai 40-50 litu (ne pas Grazina ir butent pas kitas kosmetologes, ne tas, kurios epiliacija atlieka), taip kad nelabai pasikeitusios. bet asmeniskai as kai sia vasara dariausi masazu kursa, papuoliau vienakart kartu su vaikinuku, kuriam dare valyma, isvis pacaniukas. ir ka, gerai as ne is droviuju ir jau seniai nebe studente, tai nieko, istveriau visa ta laika vien su liemenele nuo kusetes ant suoliuko ir atgal strakaliodama, vos kazkokia servetelka uzsidengus, o butu kokia jautruole atejus vietoj manes? tongue.gif
gerai baigiam tema, nes tuoj ta pikciurna sugris ir vel aiskins, kad mes praeito amziaus naudingosios iskasenos, kurios siam gyvenime jau nebesiorinetuoja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 10 11, 16:06)
tuoj ta pikciurna sugris ir vel aiskins, kad mes praeito amziaus naudingosios iskasenos, kurios siam gyvenime jau nebesiorinetuoja...  doh.gif

viska teisingai apie save supranti, tik naudinga nepavadinciau biggrin.gif tad sedeki ten ir toliau nebutose eilese ir konvejeriuose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 10 11, 16:11)
viska teisingai apie save supranti, tik naudinga nepavadinciau biggrin.gif tad sedeki ten ir toliau nebutose eilese ir konvejeriuose rolleyes.gif

be zodziu.... doh.gif sekmes Jums gyvenime... nuosirdziausiai

P.s. jau geriau butumet savo pazado laikiusis... NER CIA KO MANES SKAITYT tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 11 spalio 2013 - 16:20
gal galetu kas lahjos kontaktus parasyti i a.z.?esu kitam sestadieniui uzsirasiusi pas kosmetologe, bet jei gauciau lahjos, ten atsaukciau ir pabandyciau pas ja. aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2013 10 11, 13:07)
o po jos tca ilgai pasekmes gydziausi..

O kas buvo nutikę ir kaip gydėtės? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 10 11, 16:06)
tai nieko, istveriau visa ta laika vien su liemenele nuo kusetes ant suoliuko ir atgal strakaliodama, vos kazkokia servetelka uzsidengus, o butu kokia jautruole atejus vietoj manes?  tongue.gif

As cia nieko nepalaikau, pries nieka nenusistacius, tik siaip pasmalsausiu.. O kodel jums valant veida reikia nusirengti iki liemeneles? Ar ir nugara valetes? Ar dekolte? Nors realiai dekolte uztenka tik prasisegt, ar liepe iki liemeneles?
Atsakyti