Apie Pajediene mano nuomone tokia, kad geriau jai likti prie antakiu tvarkymo ir makiazu darymo, nes valymas toks labai jau pusetinas. Visu pirma, labai nejaukus tas momentas, kai tu guli su paraudusiu, spuoguotu veidu, o salia sedi mergina, kuriai dazo antakius. Tokia savotiskai geda, nemalonus jausmas, kad kazkas be kosmetologes tave mato ne paciu graziausiu momentu. Vis tik norisi to intymumo. Kitas dalykas del higienos - tikrai visoms pritariu, kad konvejeriu zmones keiciasi, ranku neplauna.. Na tikrai kazkaip nezinau.. Asmeniskai as buvau isvis tokioj situacijoj, kai ant kusetes guleje panele, kuriai dare veido valyma (beje su garais kaitino), as tuo metu ties jos kojom sedejau su isdazytais antakiais - atejo kazkokia panele, kuriai turejo suleisti botoksa i lupas, tai mane isprase uz duru, suleido botoksa ir paleido namo. Nu tikrai wtf.. Eikit ten antakius tvarkytis, bet ne veidus gydytis!
Apie Lahja tai sunku kalbet. Ji man tokia pati miela moterele, tokia labai pozityvi, gerumo isikunijimas.. Bet kaip kosmetologe tai tikrai ne kokia. Valymus kazkada ji dare gerus, o dabar iseini vos ne kaip atejes ar net ir blogiau (skaitet anksciau ir as pilnai tikiu). Konkreciai del veido valymo pas ja daugiau ir nesikreipiau po vieno meginimo (tiesiog nepatenkino kaip norejau ir nebesivaliau daugiau), bet susigundziau anticeliulitiniu masazu, kuris buvo atliekamas tomis guminemis taurelemis, kurias mamos pirkosi uz kelis litus kalvariju turguje.. Ar rezultatas buvo? Jokio! Taip pat esu putlinusis pas ja lupas (kazkurioj temoj jau rasiau), tai Dieve Dieve, kur mano protas buvo? Visam gyvenimui sugadinau lupas.. Ir kai nuejau pas ja, visa drebanti, verkianti is isterijos, ji man dave kremuko, liepe tepti lupas ir sake, kad viskas praeis. Deja deja, praejo 1,5metu nuo to "ivykio" ir iki dabar turiu rimtu pasekmiu..