Sveikos merginos, seniai stebejau ivairias temas siame forume, bet niekad neteko paciai rasyti ir klausti patarimu, bet matyt sis vakaras yra skirtas butent tam... Man 27, tik neseniai supratau, kad jau kokius 8 metus mane kamuoja giluminiai spuogai, anksciau atsirasdavo vienas kitas smakro dalyje, bet paskutini pusmeti tai kazkoks siaubas, po 4-5 gali but
Kadaise seniai buvau poliklinikoje pas dermotologa, tai paziurejo - sako nieko baisaus, israse spirita spec. pagaminta vaistineje ir tiek... O siaip su kosmetologem as neeksperementuoju, pas savaja lankaus gal kokius 5 metus. Moteris jau amziuje ( virs 55 m ), visa gyvenima tik ir uzsiimineja kosmetologija, turi medicinini issilavinima bei puikiai dirba
, bet ji daro tik mechanini valyma
Viena karta pazistama mergina pasiule man kita kosmetologe is O.D.A salono, sake mechanini nedaro, bet su rugstimi dirba, tai nutariau isbandyti kita buda... buvau ten viena karta, tai po proceduros visa menesi visa oda bere plemais ( nors oda mano nera jautri ), mergaite ta gal jaunesne nei as pati, kazkaip tokiom nepasitikiu
Sugrizau pas savaja. Viskas butu gerai ir likciau toliau, bet paskutiniu metu po jos proceduru man nebeiskyla spuogai gal savaite - pusantros, o poto vel
As nebezinau kur detis ir i ka kreiptis, nes oda tik smakro srityje yra baisi
As manau man reikia gero dermotologo, kuris gali padeti isgydyti tuos giluminius spuogus... Gal kuri buvo susidurus butent su acne ir zino kas Vilniuje galetu padeti, domina kosmetologe/dermotologe su patirtimi , geriausia kad turetu medicinini issilavinima
P.S. uzsirasiau pas ginekologe, prasysiu kad paskirtu tyrima hormonams ( kazkus esu skaicius, kad senais laikais acne kamuodavo moterys, kurios turejo daug vyr. hormonu )
Tikiuosi sulaukti patarimu, aciu