Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

QUOTE(Petitgrain @ 2015 10 12, 20:59)

Rūta Stanionienė - dirba Šiaurės miestelyje. Jaukus kabinetas, naudoja ir įprastinę kosmetiką grožio salonams (nepamenu kokią  ax.gif ), bei natūralią Dr. Hauschka. Maloni moteris, taip pat patarimų negaili smile.gif Po veido valymo galiu eiti bet kur, veidas būna lygios spalvos, jokio paraudimo ar žaizdų (yra iš vienos vietos ir su žaizdotu veidu tekę išeiti  doh.gif ). Jos puslapis FB Grožio paieškos.

Šiaurės miestelis didelis smile.gif, gal galit konkrečiau adresą?
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2015 07 10, 21:55)
Sveiki,
nerandu atskiros temos, jei yra, atsiprašau. Gal kas gali Vilniuje rekomenduoti gerą manikiūristę ir gal išduos kas kur gerai priaugina blakstienas? smile.gif

dėl blakstienų - labai patiko salone Pavilnionių g. 31 -41, labai kruopštus darbas ir puikus rezultatas.
Atsakyti
Sveikos merginos, seniai stebejau ivairias temas siame forume, bet niekad neteko paciai rasyti ir klausti patarimu, bet matyt sis vakaras yra skirtas butent tam... Man 27, tik neseniai supratau, kad jau kokius 8 metus mane kamuoja giluminiai spuogai, anksciau atsirasdavo vienas kitas smakro dalyje, bet paskutini pusmeti tai kazkoks siaubas, po 4-5 gali but verysad.gif Kadaise seniai buvau poliklinikoje pas dermotologa, tai paziurejo - sako nieko baisaus, israse spirita spec. pagaminta vaistineje ir tiek... O siaip su kosmetologem as neeksperementuoju, pas savaja lankaus gal kokius 5 metus. Moteris jau amziuje ( virs 55 m ), visa gyvenima tik ir uzsiimineja kosmetologija, turi medicinini issilavinima bei puikiai dirba thumbup.gif , bet ji daro tik mechanini valyma g.gif Viena karta pazistama mergina pasiule man kita kosmetologe is O.D.A salono, sake mechanini nedaro, bet su rugstimi dirba, tai nutariau isbandyti kita buda... buvau ten viena karta, tai po proceduros visa menesi visa oda bere plemais ( nors oda mano nera jautri ), mergaite ta gal jaunesne nei as pati, kazkaip tokiom nepasitikiu schmoll.gif Sugrizau pas savaja. Viskas butu gerai ir likciau toliau, bet paskutiniu metu po jos proceduru man nebeiskyla spuogai gal savaite - pusantros, o poto vel doh.gif As nebezinau kur detis ir i ka kreiptis, nes oda tik smakro srityje yra baisi verysad.gif As manau man reikia gero dermotologo, kuris gali padeti isgydyti tuos giluminius spuogus... Gal kuri buvo susidurus butent su acne ir zino kas Vilniuje galetu padeti, domina kosmetologe/dermotologe su patirtimi , geriausia kad turetu medicinini issilavinima unsure.gif P.S. uzsirasiau pas ginekologe, prasysiu kad paskirtu tyrima hormonams ( kazkus esu skaicius, kad senais laikais acne kamuodavo moterys, kurios turejo daug vyr. hormonu ) g.gif Tikiuosi sulaukti patarimu, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza88: 22 spalio 2015 - 21:48
Sveikos,
Gal žinote kosmetologę Vilniuje, kuri dirba su kosmetika Dr. Temt?
Atsakyti
Manikiūrą aš darausi ne salonuose, einu į namus pas vieną mergaitę ir labai patinka smile.gif Jos psl. FB https://www.facebook.../?ref=bookmarks
Atsakyti
Praeita savaite lankiausi Babor salone, pas kosmetologe Agne. Pries tai vaiksciojau ten pas Jurgita, kuri labai patiko, taciau ji dabar retai ten dirba, as vis neprisitaikau smile.gif Pabandziau Agne, na ir ka, likau labai patenkinta smile.gif Atejau nusprendusi, kad reikia rugstinio valymo, bet apziurejusi mano sudirgusia oda, atkalbejo. Pirma padare raminancia procedura, po kurios isejau tikrai labai labai nuraminta oda, apmazejusiu raudoniu, ir siaip veido spalva tapo vienoda, o ne zandai raudoni, smakras pilkas, nu zodziu.. nebuvau pas kosmetologe puse metu gal, tai ner ko noret smile.gif O kas liecia Agne, tai labai maloni moteris, radom bendru temu, seima/vyras/ namai biggrin.gif ir siaip, papasakojo placiau apie mano oda, rauksles, buldogiuko rauksles, tas mane labiausiai prajuokino smile.gif Kiek teko suprasti, tai tikrai zino savo darba. Uzsirasiau jau ir kitai procedurai, ir kolkas, kol leis finansai, apsistosiu ties ja smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Norejau paklausti ar kas nors lanketes salone Darni medicina? (Vilniuje)
Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
Rekomenduoju Rūtą Mažeikienę, salonas "Derma".
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2015 11 19, 11:58)
Rekomenduoju Rūtą Mažeikienę, salonas "Derma".

Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2015 11 20, 09:47)

Todėl, kad ji yra savo darbo profesionalė smile.gif
Atsakyti
Pasiskaičiusi čia atsiliepimų, apsilankiau pas Vaivą. Buvo maloni, bet jos darbo rezultatas nepatiko. Visų pirma, nepamačiau absoliučiai jokio odos pagerėjimo po rūgštinės procedūros.
Pasiūlė savo platinamas prekes. Daugiau patarimų apie odos priežiūrą nedavė, nepasirodė labai profesionali. Taip pat buvo nemalonu, kad iš burnos sklindo rūkalų kvapas.
Lankiausi gegužę.

Nežinau, kaip rasti gerą kosmetologę...
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 11 09, 19:35)
Praeita savaite lankiausi Babor salone, pas kosmetologe Agne. Pries tai vaiksciojau ten pas Jurgita, kuri labai patiko, taciau ji dabar retai ten dirba, as vis neprisitaikau smile.gif Pabandziau Agne, na ir ka, likau labai patenkinta smile.gif Atejau nusprendusi, kad reikia rugstinio valymo, bet apziurejusi mano sudirgusia oda, atkalbejo. Pirma padare raminancia procedura, po kurios isejau tikrai labai labai nuraminta oda, apmazejusiu raudoniu, ir siaip veido spalva tapo vienoda, o ne zandai raudoni, smakras pilkas, nu zodziu.. nebuvau pas kosmetologe puse metu gal, tai ner ko noret smile.gif O kas liecia Agne, tai labai maloni moteris, radom bendru temu, seima/vyras/ namai biggrin.gif ir siaip, papasakojo placiau apie mano oda, rauksles, buldogiuko rauksles, tas mane labiausiai prajuokino smile.gif Kiek teko suprasti, tai tikrai zino savo darba. Uzsirasiau jau ir kitai procedurai, ir kolkas, kol leis finansai, apsistosiu ties ja smile.gif

As visdelto gryzau pas Jurgita. Suzinojus, kad Jurgita vel dirba visu pajegumu Zveryne, lankausi pas ja. Nors ji sake, kad Agne tikrai gerai supranta savo darba, bet jei man reiketu rekomenduot, tai tik Jurga smile.gif papasakoja viska ko klausi ir neklausi smile.gif duoda daaaug patarimu, nekisa savo produkcijos, duoda meginuku ir pati turi nerealiai grazia veido oda, kas man labai aktualu pas tokia specialybe dirbanti zmogu. Dariausi rugstini valyma, dabar eisiu mezoterapijai smile.gif
Atsakyti