Gal esate lankęsi "Skinny" grožio ir estetikos studijoje?
Na kagi, jau baigiau veido šveitimų kursą pas Vaivą iš Sfinkso, iš viso 6 procedūros. Duobutės nepamažėjo, bet pati oda glotni glotni, tų mažų baltų spuogelių-inkštyrų nebeliko. Net aplinkiniai pastebėjo, kad odos būklė pagerėjo Bet dabar noriu atsikratyti duobučių, tai rudenį eisiu vėl, sakė derinsim su mikrodermobraziją. Ir dar išbandysiu po mėnesio Vaivos pasiūlytą, kažkokia "super duper" procedūrą, po kurios veido oda saugiai ir gražiai įdega už kiekvieną procedūrą mokėjau po 35eur
QUOTE(Ramzetė @ 2015 05 05, 23:03)
Sakykite, kaip ilgai išliko efektas
Lauksiu jūsų atsiliepimo apie masažą
Gal galėsite patikslinti ar konkečiam masažui akciją, ar galima pasirinkti?
Man taip pat minėjo, kad šį mėnesį akcija masažam, man rodos klasikiniam, na bet reiktų pasitikslinti dar
Prieš kelias dienas buvau, dariausi kokoninę drėkinančią procedūrą, vildamasi kad susitvarkysiu su savo pleiskanojančia oda Kadangi pragulėjau ilgai, nes gavau dar migdolinį pilingą ir ilgai trukantį masažą, galiu pasakyti kad tikrai, praėjus kelioms dienoms, sausumas neatsinaujina
Gal kuri esat pirkusi iš jos priemonių, konkrečiai Natinuel BHA losjoną? Minėjo, kad gerai su odos nešvarumais kovoja ir inkštiriukais ant nosies, bet dar nedrįsau pirkti
QUOTE(spoily @ 2015 05 06, 07:21)
Ir dar išbandysiu po mėnesio Vaivos pasiūlytą, kažkokia "super duper" procedūrą, po kurios veido oda saugiai ir gražiai įdega už kiekvieną procedūrą mokėjau po 35eur
Gal galit apie šitą plačiau?? Kas per procedūra?
QUOTE(Ramzetė @ 2015 05 06, 11:03)
Sakykite, kaip ilgai išliko efektas
Kolkas dar efektas matosi,pvz ta rauksle nuo nosies link lupu, kai issisiepiu, dar nesimato kiekviena diena vis tikrinu, kolkas lyg ir lygesnis veidukas. Bet turejau sunku savaitgali, tai pats veidas kiek "pabaisejes"
QUOTE(lydema @ 2015 05 07, 11:26)
Man taip pat minėjo, kad šį mėnesį akcija masažam, man rodos klasikiniam, na bet reiktų pasitikslinti dar
Prieš kelias dienas buvau, dariausi kokoninę drėkinančią procedūrą, vildamasi kad susitvarkysiu su savo pleiskanojančia oda Kadangi pragulėjau ilgai, nes gavau dar migdolinį pilingą ir ilgai trukantį masažą, galiu pasakyti kad tikrai, praėjus kelioms dienoms, sausumas neatsinaujina
Gal kuri esat pirkusi iš jos priemonių, konkrečiai Natinuel BHA losjoną? Minėjo, kad gerai su odos nešvarumais kovoja ir inkštiriukais ant nosies, bet dar nedrįsau pirkti
Tai kad plačiau nieko pakomentuot negaliu, nes pati tik tiek težinau kai pasidarysiu, paliksiu atsiliepimą
Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2015 05 06, 19:25)
mikrodermabrazija per svelnus dalykas duobutems, nebent jos labai negilios
Man kosmetologė pasiūlė darytis juos derinant su glikolio šveitimu. Užtikrino, kad rezultatas bus tik reikia kantrybės. Nu va..pasėjot abejonės kosmetologės kompetencija Šiaip kiek domėjausi tai nuo duobučiu darosi TCA šveitimus, bet kiek žinau Vaiva su TCA nedirba.
QUOTE(Elle_ @ 2015 05 07, 14:19)
as jau 2 metus is eiles darausi tca, tai net jis nelabai ka padeda. o ka jau kalbeti apie dermobrazija
O taip tikėjausi, kad jau atradau patikimą kosmetologę Reikės jos paklausti, įdomu ką atsakys
QUOTE(Elle_ @ 2015 05 07, 13:19)
as jau 2 metus is eiles darausi tca, tai net jis nelabai ka padeda. o ka jau kalbeti apie dermobrazija
tai jau tikrai nepades dermabrazija rimtesniu problemu isprest.
QUOTE(Ašara @ 2015 05 08, 18:02)
tai jau tikrai nepades dermabrazija rimtesniu problemu isprest.
Apie ka ir kalba
QUOTE(Ramzetė @ 2015 05 06, 10:03)
akcija konkreciai klasikiniam masazui.
visumoj labai patiko, uzsirasiau kursui