Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

Gal esate lankęsi "Skinny" grožio ir estetikos studijoje? ax.gif
Atsakyti
Na kagi, jau baigiau veido šveitimų kursą pas Vaivą iš Sfinkso, iš viso 6 procedūros. Duobutės nepamažėjo, bet pati oda glotni glotni, tų mažų baltų spuogelių-inkštyrų nebeliko. Net aplinkiniai pastebėjo, kad odos būklė pagerėjo smile.gif Bet dabar noriu atsikratyti duobučių, tai rudenį eisiu vėl, sakė derinsim su mikrodermobraziją. Ir dar išbandysiu po mėnesio Vaivos pasiūlytą, kažkokia "super duper" procedūrą, po kurios veido oda saugiai ir gražiai įdega ax.gif už kiekvieną procedūrą mokėjau po 35eur
Atsakyti
mikrodermabrazija per svelnus dalykas duobutems, nebent jos labai negilios
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2015 05 05, 23:03)
Sakykite, kaip ilgai išliko efektas  ax.gif  4u.gif
Lauksiu jūsų atsiliepimo apie masažą  ax.gif  4u.gif
Gal galėsite patikslinti ar konkečiam masažui akciją, ar galima pasirinkti?

Man taip pat minėjo, kad šį mėnesį akcija masažam, man rodos klasikiniam, na bet reiktų pasitikslinti dar smile.gif

Prieš kelias dienas buvau, dariausi kokoninę drėkinančią procedūrą, vildamasi kad susitvarkysiu su savo pleiskanojančia oda blush2.gif Kadangi pragulėjau ilgai, nes gavau dar migdolinį pilingą ir ilgai trukantį masažą, galiu pasakyti kad tikrai, praėjus kelioms dienoms, sausumas neatsinaujina 4u.gif

Gal kuri esat pirkusi iš jos priemonių, konkrečiai Natinuel BHA losjoną? Minėjo, kad gerai su odos nešvarumais kovoja ir inkštiriukais ant nosies, bet dar nedrįsau pirkti ax.gif

QUOTE(spoily @ 2015 05 06, 07:21)
Ir dar išbandysiu po mėnesio Vaivos pasiūlytą, kažkokia "super duper" procedūrą, po kurios veido oda saugiai ir gražiai įdega  ax.gif už kiekvieną procedūrą mokėjau po 35eur

Gal galit apie šitą plačiau?? Kas per procedūra? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lydema: 07 gegužės 2015 - 10:28
QUOTE(Ramzetė @ 2015 05 06, 11:03)
Sakykite, kaip ilgai išliko efektas  ax.gif  4u.gif

Kolkas dar efektas matosi,pvz ta rauksle nuo nosies link lupu, kai issisiepiu, dar nesimato biggrin.gif kiekviena diena vis tikrinu, kolkas lyg ir lygesnis veidukas. Bet turejau sunku savaitgali, tai pats veidas kiek "pabaisejes" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lydema @ 2015 05 07, 11:26)
Man taip pat minėjo, kad šį mėnesį akcija masažam, man rodos klasikiniam, na bet reiktų pasitikslinti dar smile.gif

Prieš kelias dienas buvau, dariausi kokoninę drėkinančią procedūrą, vildamasi kad susitvarkysiu su savo pleiskanojančia oda blush2.gif Kadangi pragulėjau ilgai, nes gavau dar migdolinį pilingą ir ilgai trukantį masažą, galiu pasakyti kad tikrai, praėjus kelioms dienoms, sausumas neatsinaujina  4u.gif

Gal kuri esat pirkusi iš jos priemonių, konkrečiai Natinuel BHA losjoną? Minėjo, kad gerai su odos nešvarumais kovoja ir inkštiriukais ant nosies, bet dar nedrįsau pirkti  ax.gif
Gal galit apie šitą plačiau?? Kas per procedūra?  ax.gif

Tai kad plačiau nieko pakomentuot negaliu, nes pati tik tiek težinau biggrin.gif kai pasidarysiu, paliksiu atsiliepimą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2015 05 06, 19:25)
mikrodermabrazija per svelnus dalykas duobutems, nebent jos labai negilios

Man kosmetologė pasiūlė darytis juos derinant su glikolio šveitimu. Užtikrino, kad rezultatas bus tik reikia kantrybės. Nu va..pasėjot abejonės kosmetologės kompetencija g.gif Šiaip kiek domėjausi tai nuo duobučiu darosi TCA šveitimus, bet kiek žinau Vaiva su TCA nedirba.
Atsakyti
as jau 2 metus is eiles darausi tca, tai net jis nelabai ka padeda. o ka jau kalbeti apie dermobrazija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 05 07, 14:19)
as jau 2 metus is eiles darausi tca, tai net jis nelabai ka padeda. o ka jau kalbeti apie dermobrazija smile.gif

O taip tikėjausi, kad jau atradau patikimą kosmetologę doh.gif Reikės jos paklausti, įdomu ką atsakys
Atsakyti
pasakysiu taip. nemacius jusu odos, sunku ir ka komentuoti. gal pas jus toks duobuciu gyilis, kad pilnai uzteks ir kosmetologes rekomenduojamu proceduru, todel nesinori taip iskart nuvertinti jos kompetencijos :)mano atveju -dermabrazija - juoku darbas ir ismesti pinigai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 05 07, 13:19)

tai jau tikrai nepades dermabrazija rimtesniu problemu isprest.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2015 05 08, 18:02)
tai jau tikrai nepades dermabrazija rimtesniu problemu isprest.

Apie ka ir kalba
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2015 05 06, 10:03)

Lauksiu jūsų atsiliepimo apie masažą  ax.gif  4u.gif
Gal galėsite patikslinti ar konkečiam masažui akciją, ar galima pasirinkti?

akcija konkreciai klasikiniam masazui.
visumoj labai patiko, uzsirasiau kursui doh.gif biggrin.gif
Atsakyti