Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

QUOTE(café @ 2014 12 29, 11:18)
O gal kam teko lankytis Vokiečių g. esančioje Sugiharoje? Pamenu, labai senai viena pažystama labai teigiamai atsiliepė, bet pati kažkaip niekad nedrįsau ten nueiti ..  ax.gif

Teko ir ne kartą biggrin.gif
Ilgą laiką ten lankiausi, bet vat rudenį mano kosmetologė išėjo į dekretą... tad nuo praėjusio rudens nesilankiau. Nuėjau vienur, nuėjau kitur ir visgi galvoju reikia grįžti į Sugiharos salonėlį Vokiečių g. ir pabandyti, gal ir naujoji kosmetologė patiks. Tad užsirašiau mėnesio pabaigai, žiūrėsim kaip ten seksis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Idomii @ 2015 04 10, 08:53)
uzsiregistravau ir as pas Vaiva, tikrai kad sunku prisiskambinti, bet pati paskui atskambina smile.gif

Parašykite kaip seksis, kaip patiks, tiek daug gerų atsiliepimų, galvoju, gal ir man apsilankyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2015 04 10, 08:53)
uzsiregistravau ir as pas Vaiva, tikrai kad sunku prisiskambinti, bet pati paskui atskambina smile.gif

Kokiai procedurai?
Atsakyti
Idomii, ar jau buvot? Kaip sekesi?
Atsakyti
QUOTE(Sevenwonders @ 2015 04 15, 15:04)
Idomii, ar jau buvot? Kaip sekesi?

Laba taip buvau, darre rugstini valyma po kurio oda tikrai tapo svaresne ir labai svelni:) dar darysiu kokonine veido procedura drekinancia smile.gif
Atsakyti
Tai kad Elyte Ziukiene gal nebedirba, nes 'Zalia zalia' jau seniai uzsidare. Gal kas zino, dirba ar ne, kur dirba, arba gal kas kontaktus turit?.. Internete jokio info nerandu, o taip reikia pas ja...
Atsakyti
Katik gryzau is kosmetologes Jurgitos, kuri dirba salone "Veidrodeli veidrodeli" Basanaviciaus g. Dariau veido valyma ultragarsu ir veido masaza ( ju juos daro visokius). Tai veido valymas kaip valymas, veidukas svaresnis, bet noriu pagirt masaza. As negalvojau kad taip imanoma ismazuot veida. Ji masazavo viena puse, ir parode skirtuma, tai skirtuma net nakti pamatytum. Sakes. Ismazuota puse visa patempta, rauksles zenkliai sumazejusios, akyte pakelta ( vokai nebeuzkrite, net antakiu forma pasimate), paakiai lygus. Dabar gryzau namo ir negaliu pasitraukt nuo veidrodzio. Pas mane yra tokie zandukai ir veidas sakyciau apvalus, bet poto masazo, mano veidas igavo ryskia ovalo forma, zandai nebenukrite. Sake ryt bus efektas dar labiau matomas, bandysiu nusifotografuot biggrin.gif jau uzsirasiau ir kitam kartui.
Aplinka nera is graziausiu, veido valyma kazin ar eiciau ten, gal, bet i masazus butinai.
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 04 25, 14:36)
... kosmetologes Jurgitos, kuri dirba salone "Veidrodeli veidrodeli" Basanaviciaus g. Dariau veido valyma ultragarsu ir veido masaza ...

Ar veido chiromasažą darė?
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2015 04 25, 19:26)
Ar veido chiromasažą darė?

Matyt Kad taip vadinas, net neklausiau. Bet aprasyme jos puslapyje buvo toks zodis smile.gif
Atsakyti
Apsilankiau ir as pagaliau pas Vaiva is Sfinkso. Dare veido valyma, po kurio dazniausiai iseidavau visa pavargus ir iskamuota, bet po jos valymo isejau puikiai pailsejusi. gera valanda mane vale, masazavo, vel vale, vel masazavo biggrin.gif zodziu puikiai pailsejau, tikrai eisiu dar karta, bet dabar uzsirasiau veido masazui, nes kaip tik sake geguzes menesi daro kazkokia akcija, kad kainuoja pigiau. ziuresiu kaip masazas patiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sevenwonders @ 2015 05 04, 13:20)
Apsilankiau ir as pagaliau pas Vaiva is Sfinkso. Dare veido valyma, po kurio dazniausiai iseidavau visa pavargus ir iskamuota, bet po jos valymo isejau puikiai pailsejusi. gera valanda mane vale, masazavo, vel vale, vel masazavo  biggrin.gif  zodziu puikiai pailsejau, tikrai eisiu dar karta, bet dabar uzsirasiau veido masazui, nes kaip tik sake geguzes menesi daro kazkokia akcija, kad kainuoja pigiau. ziuresiu kaip masazas patiks.  4u.gif

Kiek mokėjote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 05 04, 12:25)
Kiek mokėjote? 4u.gif

35 eur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 04 25, 14:36)
...Sake ryt bus efektas dar labiau matomas, bandysiu nusifotografuot  biggrin.gif  jau uzsirasiau ir kitam kartui...

Sakykite, kaip ilgai išliko efektas ax.gif 4u.gif

QUOTE(Sevenwonders @ 2015 05 04, 12:20)
...dabar uzsirasiau veido masazui, nes kaip tik sake geguzes menesi daro kazkokia akcija, kad kainuoja pigiau. ziuresiu kaip masazas patiks

Lauksiu jūsų atsiliepimo apie masažą ax.gif 4u.gif
Gal galėsite patikslinti ar konkečiam masažui akciją, ar galima pasirinkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 06 gegužės 2015 - 10:04