Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

QUOTE(anafi @ 2015 03 01, 18:13)
Apsilankiau ir as pas Vaiva, darem veido valyma su rugstimi.. Man patiko! Maloni mergina, viska kruopsciai paaiskino, papasakojo apie mano oda, kokiu priemoniu proceduru jai reik, dave meginuku... Manau, kad dar tikrai apsilankysiu pas ja!

Bandysiu ir as pas ja uzsirasyt po visu komentaru smile.gif ilgai reikia laukt pas ja norint uzsirasyt? Kiek sumokejot uz valyma? Maciau 20-30€.
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 03 01, 20:27)
Bandysiu ir as pas ja uzsirasyt po visu komentaru smile.gif ilgai reikia laukt pas ja norint uzsirasyt? Kiek sumokejot uz valyma? Maciau 20-30€.

As sumokejau 30€.. Nezinau kiek reikia pas ja laukti, man reikejo uzrasymo po 3 sav, tad nebuvo jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
Aš irgi prieš savaitę apsilankiau pas Vaivą biggrin.gif Ilgai laukt nereikėjo, penktadienį pasiskambinau ir jau pirmadienį po darbo apsilankiau. Dariausi migdolinį šveitimą, sumokėjau 35Eur. Labai maloni, švelni mergina. Pasiūlė meginukų, bet iškart nusipirkau pasiūlytas priemones: prausiklį ir kremą su rūgštim. Kolkas esu labai patenkinta ir parinkta kosmetika ir pačia kosmetologę, po kelių savaičių planuoju dar vieną apsilankymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2015 03 02, 14:23)
Aš irgi prieš savaitę apsilankiau pas Vaivą biggrin.gif  Ilgai laukt nereikėjo, penktadienį pasiskambinau ir jau pirmadienį po darbo apsilankiau. Dariausi migdolinį šveitimą, sumokėjau 35Eur. Labai maloni, švelni mergina. Pasiūlė meginukų, bet iškart nusipirkau pasiūlytas priemones: prausiklį ir kremą su rūgštim. Kolkas esu labai patenkinta ir parinkta kosmetika ir pačia kosmetologę, po kelių savaičių planuoju dar vieną apsilankymą smile.gif

O su kokia kosmetika ji dirba? cia isipletem apie ja, bet kad baisiai idomu biggrin.gif eisiu ir as pas ja menesio gale tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 03 02, 23:27)
O su kokia kosmetika ji dirba? cia isipletem apie ja, bet kad baisiai idomu biggrin.gif eisiu ir as pas ja menesio gale tongue.gif

Natinuel ir dar su kažkokia nerūgštine, pamiršau pavadinimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2015 03 01, 06:13)
Apsilankiau ir as pas Vaiva, darem veido valyma su rugstimi.. Man patiko! Maloni mergina, viska kruopsciai paaiskino, papasakojo apie mano oda, kokiu priemoniu proceduru jai reik, dave meginuku... Manau, kad dar tikrai apsilankysiu pas ja!

Džiugu, kad ir jum patiko ax.gif Prigyriau, o po to pati pradėjau jaudintis biggrin.gif
Tikiuosi dabar balandį pas ją apsilankyti, po žiemos oda labai sausa unsure.gif ...Reikėjo gal ir man iš jos priemonių kažką pasiimt, man ir davė mėginukų, tai jie labai patiko smile.gif
O kurias priemones jum davė, Marie Galand?
Atsakyti
Gal kas nors buvo čia, ir yra atsiliepimų:
http://grozioterapeu...siaurusaitiene/

labai domina kosmetologė - naturalistė, jei tokių iš viso yra g.gif
jei kas atrado tokią ir patenkinta rašykite prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2015 03 24, 16:37)

labai domina kosmetologė - naturalistė, jei tokių iš viso yra  g.gif
jei kas atrado tokią ir patenkinta rašykite prašau  4u.gif

tikrai yra, Elytė išgirta forume:

QUOTE(Pink Martini @ 2014 07 10, 14:22)

Grožio procedūros:

*ŽaliaŽalia (Vilnius, Stepono 6) kosmetologė Elytė atlieka veido valymo procedūras, įvairius masažus  wub.gif
* Mezzanine (Vilnius, Pilies 6-6) - procedūros, masažai su Dr.Alkaitis kosmetika
*Okeanija  (Vilnius, M.Marcinkevičiaus g. 1 / Baltupio g. 171) - procedūros su Equavie kosmetika
* Kvapų namų produktus grožio procedūroms naudoja šie salonai Vilniuje, Jonavoje ir Jurbarke
* Grožio inovacijų centras (Vilnius, Konstitucijos pr. 12) naudoja "Elements of Nature" priemones

Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2015 03 03, 10:12)
Natinuel ir dar su kažkokia nerūgštine, pamiršau pavadinimą blush2.gif

Ar valo mechaniskai?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 03 26, 00:18)
Ar valo mechaniskai?

Nežinau g.gif man valo su rūgštim, nebent kokį "pulinuką" užmato, tai išspaudžia mechaniškai
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2015 03 24, 17:37)

Tai nieks nebuvo čia?
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2015 03 01, 19:13)

uzsiregistravau ir as pas Vaiva, tikrai kad sunku prisiskambinti, bet pati paskui atskambina smile.gif
Atsakyti