Sveikos merginos,esu naujoke sitame puslapyje ir tikiuosi pataikiau I tema.Gal kas galite patarti.
Esu 30m ir turiu problemine veido oda.labai dideles poros ant nosies ir pradejo darytis ant viso veido.Kaip buvau jauna turbut spaudinedama spuogus labai istampiau poras.Gyvenu ne lietuvoje,tai galejau sau leisti isbandyti visokias priemonias nuo pigiu Iki labai brangiu.Bet supratau,kad cia reikalinga profesonali pagalba,priemones tik palaikyti gera oda,bet ne isgydyti.
Gal kas galetumete parekomenduoti is patirties klinika lietuvoje,kur lazeriu sutraukia poras at kaska panasaus.
Dekoju
porų nei sumažinsi, nei padidinsi. Jos yra arba ne. Ale sutraukt gali, bet neilgam
QUOTE(vaio @ 2014 12 08, 02:02)
Gal dar kas buvo pas Vaiva?
Turiu prisipažinti, kad esu paskalų auka
Kaip tik planavau grįžusi į Lietuvą eiti pas kosmetologę, bet pas Lają nesutapo laikai, tai užsirašiau čia kaip tik apkalbėtą Vaivą, Sfinkse
Atėjau šiek tiek per anksti, bet neteko laukti, labai maloniai priimė :)Pati kosmetologė labai maloni, paslaugi, labai gražią odą turi ( į ką aš visad su pavydu atkreipiu dėmesį )
Dariausi rūgštinį valymą, kadangi turiu labai jautrią odą ( paprastai visad po tokių išeinu violetinė ) tai man dėjo silpnesnę, na ir ką, labai patiko Labai fainas masažas, gal iš atsipalaidavimo, o gal iš nuovargio, sugebėjau net užmigti
Ir kas svarbiausia, atsikėlus, pažiūriu į veidrodį, oda atrodo gražiai net be makiažo, visai ne raudona ar sudirgusi, kaip paprastai
Žodžiu likau labai patenkinta, dar prieš išvažiuojant žadu pas ją apsilankyti, gal reikės dar kokių kitų procedūrų išbandyti
Jei kas bandėte pas ją ka nors naujoviško, praneškite, labai domina
Lydema, su kokia kosmetika jums atliko veido valyma ir kie sumokejote?
QUOTE(Caridian @ 2014 12 21, 09:40)
Mechaniskai valo?
Aha, pradžiai rūgštinis pilingas, po to mechaniškai.
Tiesą pasakius, mane mažai valė, nes paprašiau, turėjau susitikimą po to tai po visko galėjau išeiti dar ir į viešumą
QUOTE(anafi @ 2014 12 21, 10:02)
Lydema, su kokia kosmetika jums atliko veido valyma ir kie sumokejote?
Jei gerai pamenu buvo dvi: Natinuel ir Marie Galland, sumokėjau iki šimto, rodos kažkas tarp 80-90 buvo. Kiek mačiau ten keletą skirtingų procedūrų turi, galima pasiskambinti ir paklausti kainininko
Šiaip planuoju dar nulėkti pas ją iki išvažiavimo, tai čia bus iki sausio pradžios, galėsiu pranešti kaip kas
Lydema, aha lauksim atsiliepimu butinai !!
Taip pat domina, gal kas nors daretes veido valyma Era Esthetic lazerineje klinikoje? Kokie butu atsiliepimai ?
Taip pat domina, gal kas nors daretes veido valyma Era Esthetic lazerineje klinikoje? Kokie butu atsiliepimai ?
Keleta kartu lankiausi Rasitos Rauskienes studijoje, pas Tatjana. Maloni kosmetologe, idomiai ir padiskutavom, dave patarimu, apskritai atrodo apsisvietusi, kas liecia jos darba, nes mane stebina, kaip kosmetologes kitos iki pat sios dienos nezino, kad priemones sudedamosios dalys ingredientu sarase isvardijamos mazejimo tvarka...
Pirma karta dariau veido drenaza + padare ir mikrodermabrazija, patiko, antra karta skaistinancia procedura, irgi labai patiko, veidas po abieju proceduru buvo visai neparaudes, priesingai, skaisti, rami oda. Man minusas, kad mechaniskai nevalo, nes tikrai buna tokiu vietu, kur pati neprieisi, tai taip ir laikosi koks inkstiras ar uzdegiminis spuogelis. Taip pat po siu proceduru nebuvo taip, kad pvz. idealiai isvale juodus taskelius nuo nosies, na, bet nieko keisto, nes kaip kitaip jei ne mechaniskai juos isvalyti, manes ultragarsai ir pan. dalykai neitikina Kainos siu proceduru ~ 120-140 lt. Visumoj tikrai patenkinta, ir, manau, grisiu, bet turesiu eiti ir kitur, kad veida nuodugniai isvalytu, o pas Tatjana tik grazintis, drekinti ir t.t.
Pirma karta dariau veido drenaza + padare ir mikrodermabrazija, patiko, antra karta skaistinancia procedura, irgi labai patiko, veidas po abieju proceduru buvo visai neparaudes, priesingai, skaisti, rami oda. Man minusas, kad mechaniskai nevalo, nes tikrai buna tokiu vietu, kur pati neprieisi, tai taip ir laikosi koks inkstiras ar uzdegiminis spuogelis. Taip pat po siu proceduru nebuvo taip, kad pvz. idealiai isvale juodus taskelius nuo nosies, na, bet nieko keisto, nes kaip kitaip jei ne mechaniskai juos isvalyti, manes ultragarsai ir pan. dalykai neitikina Kainos siu proceduru ~ 120-140 lt. Visumoj tikrai patenkinta, ir, manau, grisiu, bet turesiu eiti ir kitur, kad veida nuodugniai isvalytu, o pas Tatjana tik grazintis, drekinti ir t.t.
QUOTE(Divaaa @ 2014 11 29, 21:04)
As nezinau ar nauja, ji kazkaip ten atskirai dirba, uzsiregistravau gavusi jos asmeninius kontaktus is drauges..
Sveiki, gal galite pasidalinti kontaktais?
O gal kam teko lankytis Vokiečių g. esančioje Sugiharoje? Pamenu, labai senai viena pažystama labai teigiamai atsiliepė, bet pati kažkaip niekad nedrįsau ten nueiti ..
Caridian: o kur rndasi ta Rasitos Rauskienes studija? Kažkaip visai negirdėta
Caridian: o kur rndasi ta Rasitos Rauskienes studija? Kažkaip visai negirdėta
QUOTE(Basteee @ 2014 12 29, 12:14)
Sveiki, gal galite pasidalinti kontaktais?
Parasiau