Rekomenduoju kosmetologe Vaiva, dirba sfinkse gedimino prospekte. Super maloni ir profesionali, dariausi veido valymus rugstimis ir mechaninius, sutvarke oda grazu ziureti dabar uzrasiau mama pas ja, veido masazams, ziuresiu kaip patiks
QUOTE(Divaaa @ 2014 11 26, 22:36)
Rekomenduoju kosmetologe Vaiva, dirba sfinkse gedimino prospekte...
Kiek mokėjote už rūgštinį ir kiek už mechaninį valymą?
QUOTE(Divaaa @ 2014 11 26, 22:36)
Rekomenduoju kosmetologe Vaiva, dirba sfinkse gedimino prospekte. Super maloni ir profesionali, dariausi veido valymus rugstimis ir mechaninius, sutvarke oda grazu ziureti dabar uzrasiau mama pas ja, veido masazams, ziuresiu kaip patiks
Nauja kosmetologė? Nėra jos Sfinkso puslapyje, reiks išbandyti. Pati buvau pas kosmetologę Rasą, tiesa ne valymui, bet makiažui, ėjau į vestuves. Tai niekam nerekomenduoju, nei laba diena priėjusi nepasakė, man dar plaukus tvarkė, priėjo nepatenkinta, kad jai mažai bus laiko mane padažyti, pradėjo dažyti, sausos pudros tiek privarė, kad viskas dulko, ko pasekoje į akis man tos pudros pribyrėjo ir aišku pradėjo akys padažytos ašaroti, o ji vis pas jus jautrios akys Išdažė akis labai tamsiai su juodu apvadu ir tamsiais šešeliais, tai kai atsuko į veidrodį buvau nepatenkinta (padažė lyg kokiai fotosesijai, o vestuvės vasarą lauke dieną vyko, kas mano manymu tooooks ryškus makiažas netiko), paprašiau, kad pavalytų, šiek tiek pavalė, liko nepatenkinta. Grįžus namo vyras pasibaisėjo, pasakė, kad aš pati gražiau pasidažau, apsivaliau tuos tamsius ratilus ir važiavau. Vestuvėse kai pamačiau merginas iš paprastos kirpyklos gražiai padažytas, tai pagailėjau 130 lt už tokį makiažą
Bet čia gal tik mano patirtis, gal kitom labiau pasisekė.
QUOTE(Ramzetė @ 2014 11 27, 17:21)
Kiek mokėjote už rūgštinį ir kiek už mechaninį valymą?
Mechaninis apie 80, o rugstinis lygtais apie 100
Papildyta:
QUOTE(grmarti @ 2014 11 28, 10:11)
Nauja kosmetologė? Nėra jos ...
As nezinau ar nauja, ji kazkaip ten atskirai dirba, uzsiregistravau gavusi jos asmeninius kontaktus is drauges..
Gal turite rekomenduoti visaziste?
QUOTE(Divaaa @ 2014 11 29, 20:04)
Mechaninis apie 80, o rugstinis lygtais apie 100
As nezinau ar nauja, ji kazkaip ten atskirai dirba, uzsiregistravau gavusi jos asmeninius kontaktus is drauges..
Gal galėtumėte atsiųsti Vaivos kontaktus, kad ir į až? Būčiau dėkinga. Visai nedaug mechaninis valymas kainavo
Deja, geros visažistės neturiu rekomenduoti, pati tokios ieškau jei vėl prireiktų
QUOTE(stirnuke @ 2014 08 28, 15:00)
Gal kas nors turite kosmetologės Jūratės ir Gaudos SPA kontaktus? Aš bandžiau jiems skambinti, bet pasirodo, salonas jau baigė savo veiklą. Ačiū
Aš irgi prisijungiu prie šio prašymo. Jau daug metų lankiausi pas Jūratę ir dabar neįsivaizduoju, kad galėčiau eiti pas kitą kosmetologę. Tokį profesionalumą ir gerą energiją retai kur sutiksi.
QUOTE(Divaaa @ 2014 11 27, 00:36)
Vakar pas ją dariaus rūgštinį veido valymą. Labai šauniai viską padarė ir aplinka patiko ir kaina gera ir kosmetologė labai faina Rekomenduoju visom ir pati dar tikrai grįšiu !!
QUOTE(spiderwoman @ 2014 12 04, 16:51)
Vakar pas ją dariaus rūgštinį veido valymą. Labai šauniai viską padarė ir aplinka patiko ir kaina gera ir kosmetologė labai faina Rekomenduoju visom ir pati dar tikrai grįšiu !!
Kokia kaina rūgštinio valymo?
QUOTE(Divaaa @ 2014 11 26, 23:36)
Kur tas SFINKSAS?