Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

Man labai patiko kosmetologe Sonata ,kuri dirba pilaiteje"studija Late". Isskirtinis demesys,patirtis,jauciasi meile klientui. Ne tik dare specialias proceduras,veido valymus,bet parinko kosmetika,parekomendavo medikamentus .rezultatas : Puikiai sutvarke mano bjauriai spuoguota oda! tongue.gif
Atsakyti
Rekomenduoju kosmetologe Vaiva, dirba sfinkse gedimino prospekte. Super maloni ir profesionali, dariausi veido valymus rugstimis ir mechaninius, sutvarke oda grazu ziureti wub.gif cool.gif dabar uzrasiau mama pas ja, veido masazams, ziuresiu kaip patiks 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2014 11 26, 22:36)
Rekomenduoju kosmetologe Vaiva, dirba sfinkse gedimino prospekte...

Kiek mokėjote už rūgštinį ir kiek už mechaninį valymą? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2014 11 26, 22:36)
Rekomenduoju kosmetologe Vaiva, dirba sfinkse gedimino prospekte. Super maloni ir profesionali, dariausi veido valymus rugstimis ir mechaninius, sutvarke oda grazu ziureti  wub.gif  cool.gif  dabar uzrasiau mama pas ja, veido masazams, ziuresiu kaip patiks  4u.gif   bigsmile.gif

Nauja kosmetologė? Nėra jos Sfinkso puslapyje, reiks išbandyti. Pati buvau pas kosmetologę Rasą, tiesa ne valymui, bet makiažui, ėjau į vestuves. Tai niekam nerekomenduoju, nei laba diena priėjusi nepasakė, man dar plaukus tvarkė, priėjo nepatenkinta, kad jai mažai bus laiko mane padažyti, pradėjo dažyti, sausos pudros tiek privarė, kad viskas dulko, ko pasekoje į akis man tos pudros pribyrėjo ir aišku pradėjo akys padažytos ašaroti, o ji vis pas jus jautrios akys doh.gif Išdažė akis labai tamsiai su juodu apvadu ir tamsiais šešeliais, tai kai atsuko į veidrodį buvau nepatenkinta (padažė lyg kokiai fotosesijai, o vestuvės vasarą lauke dieną vyko, kas mano manymu tooooks ryškus makiažas netiko), paprašiau, kad pavalytų, šiek tiek pavalė, liko nepatenkinta. Grįžus namo vyras pasibaisėjo, pasakė, kad aš pati gražiau pasidažau, apsivaliau tuos tamsius ratilus ir važiavau. Vestuvėse kai pamačiau merginas iš paprastos kirpyklos gražiai padažytas, tai pagailėjau 130 lt už tokį makiažą doh.gif
Bet čia gal tik mano patirtis, gal kitom labiau pasisekė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 28 lapkričio 2014 - 09:12
QUOTE(Ramzetė @ 2014 11 27, 17:21)
Kiek mokėjote už rūgštinį ir kiek už mechaninį valymą?  ax.gif  4u.gif

Mechaninis apie 80, o rugstinis lygtais apie 100 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(grmarti @ 2014 11 28, 10:11)
Nauja kosmetologė? Nėra jos ...

As nezinau ar nauja, ji kazkaip ten atskirai dirba, uzsiregistravau gavusi jos asmeninius kontaktus is drauges..
Gal turite rekomenduoti visaziste? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2014 11 29, 20:04)
Mechaninis apie 80, o rugstinis lygtais apie 100 4u.gif
As nezinau ar nauja, ji kazkaip ten atskirai dirba, uzsiregistravau gavusi jos asmeninius kontaktus is drauges..
Gal turite rekomenduoti visaziste?  4u.gif

Gal galėtumėte atsiųsti Vaivos kontaktus, kad ir į až? Būčiau dėkinga. Visai nedaug mechaninis valymas kainavo 4u.gif
Deja, geros visažistės neturiu rekomenduoti, pati tokios ieškau jei vėl prireiktų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnuke @ 2014 08 28, 15:00)
Gal kas nors turite kosmetologės Jūratės ir Gaudos SPA kontaktus? Aš bandžiau jiems skambinti, bet pasirodo, salonas jau baigė savo veiklą. Ačiū

Aš irgi prisijungiu prie šio prašymo. 4u.gif Jau daug metų lankiausi pas Jūratę ir dabar neįsivaizduoju, kad galėčiau eiti pas kitą kosmetologę. Tokį profesionalumą ir gerą energiją retai kur sutiksi.
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2014 11 27, 00:36)
Rekomenduoju kosmetologe Vaiva, dirba sfinkse gedimino prospekte. Super maloni ir profesionali, dariausi veido valymus rugstimis ir mechaninius, sutvarke oda grazu ziureti  wub.gif  cool.gif  dabar uzrasiau mama pas ja, veido masazams, ziuresiu kaip patiks  4u.gif  bigsmile.gif

Vakar pas ją dariaus rūgštinį veido valymą. Labai šauniai viską padarė ir aplinka patiko ir kaina gera ir kosmetologė labai faina bigsmile.gif Rekomenduoju visom ir pati dar tikrai grįšiu !! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiderwoman @ 2014 12 04, 16:51)
Vakar pas ją dariaus rūgštinį veido valymą. Labai šauniai viską padarė ir aplinka patiko ir kaina gera ir kosmetologė labai faina  bigsmile.gif Rekomenduoju visom ir pati dar tikrai grįšiu !! smile.gif

Kokia kaina rūgštinio valymo?
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2014 11 26, 23:36)
Rekomenduoju kosmetologe Vaiva, dirba sfinkse gedimino prospekte. Super maloni ir profesionali, dariausi veido valymus rugstimis ir mechaninius, sutvarke oda grazu ziureti  wub.gif  cool.gif  dabar uzrasiau mama pas ja, veido masazams, ziuresiu kaip patiks  4u.gif  bigsmile.gif

Kur tas SFINKSAS?
Atsakyti
QUOTE(Valpurgija @ 2014 12 04, 19:26)
Kur tas SFINKSAS?

SFINKSAS
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2014 12 04, 22:16)

Gal dar kas buvo pas Vaiva? 4u.gif
Atsakyti