Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

QUOTE(Jolanteleee @ 2013 12 09, 16:39)
Dabar sumokejau 90lt, kitos kainuos 130lt man atrodo.

tai cia kaip tik mazos kainos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 12 09, 18:35)
tai cia kaip tik mazos kainos rolleyes.gif

Mazos kainos? blink.gif Na, sorry, bet nevaidinkite turtuoles, nes tai yra normalios/ ne mazos kosmetologiniu paslaugu kainos smile.gif
Atsakyti
Būčiau labai dėkinga, jei parašytumėte šios kosmetologės kontaktus. Iš anksto dėkoju už informaciją 4u.gif

QUOTE(drakons @ 2013 11 22, 14:47)
Sveikos 4u.gif

Apie mano katastrofiska apsilankyma pas Pajadiene galejot paskaityt kazkur temukes pradzioje.
Po to Vilniuje pas ka nors eiti ir ismesti pinigu bijojau, ejau Siauliuose pas viena.
Brangiu nepavadinsi, bet veiduka isvale be gailescio, raudona buvau net kelias dienas.

Tada prisiminiau kazkada pries kelis metus man patarta kosmetike Vilniuje.
Nuejau. Vaiksciojau kelis kartus, sudejus apie 2-3 menesius gaunasi. Ir ka galvojat, viskas. Taip taip, pirma kart per mano ne itin ilga kuklu 24 gyvenimo metu staza kosmetologe pasake,kad jos darbas cia baigtas. As turiu rugsciu, kurias tepsiuos dar artimiausius pora menesiu ir oda susitvarkys pati, jos dalyvavimas tikrai nera butinas.
Kai man ja patarinejo, sake, kad vaiksciojo apie metus ir dabar nebevaiksto, nes oda susitvarke. Tuomet tuo netikejau, bet dabar pati esu tokioje situacijoje.
Tai nesusiturejau neparasius cia panegerikos.
Nesu tikra, kiek ji uzsiima kitom procedurom apart probleminio veido valymo, bet nuosirdziai patariu apsilankyti pas ja.
Kam idomu i AZ 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 11 29, 18:59)
Buvau ...Zodziu tikrai rekomenduoju, vien del meginuku verta eit biggrin.gif

4u.gif Džiugu, kad jums ir tiko, ir patiko bigsmile.gif

...man netiko jų kosmetika, ir šiaip nevilioja manęs tenai grįžti
Atsakyti
Laba diena, sorry, neturiu laiko skaityti visos temos, gal kas kartais žinote kosmetologės Ilonos iš Šv. Stepono g. salono pavardę. Būčiau labai dėkinga. Siunčiu pasveikinimą bet nenoriu jai skambinti ir klausti.
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2013 11 23, 11:51)
Tai kurioje Vilniaus vietoje dirba? Kokia veido valymo kaina (bent maždaug)?
drinks_cheers.gif

Dirba ji Forum Palace, bet ka pazista arba kai rekomenduoja, priima privaciai namie. Valymo kainos internete forum palace tinklapy, as, kadangi buvau praganius kazkada duotus man kontaktus, pirma karta uzsirasiau pas ja i Forum, tada ejau privaciai. Privaciai kaina 100-140 Lt. Bet nesu tikra ar todel, kad ji zinojo, kad galiu sau leisti Forum Palace kainas ar tiesiog tokios pas ja kainos ax.gif

Atleiskit, tiesiog girti kazkaip nesu papratus, plius, kiek esu skaitinejusi si foruma, visi iskart reklama apsaukia, tad manau, kam idomu, tas ir asmenine zinute paraso. Be to, kosmetike priima zmones privaciai, neoficialiai, tad nenoriu skelbti cia visu kontaktu ir pn. Visgi man zmogus gera padare. Galbut kvaila, bet yra kaip yra. blush2.gif
Atsakyti
neradau atskiros temos, tai rašau čia. Gal kas patarsit. Berniukui (12 metų) veido odelė darosi tokia nešvari, spuogelių jau matosi, aplink lūpas lyg sausėja. Norėtume apsilankyti pas kosmetologą, gak kas daugiau specializuojasi su paauglių problemomis. Norėtųsi, kad būtų kompetetinga, dar geriau su medicininiu išsilavinimu. Nesinori paauglio veiduko duoti bet kam. Gal kas ką pasiūlytumėt, gal teko susidurti. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2013 12 22, 13:30)
...Norėtume apsilankyti pas kosmetologą, gak kas daugiau specializuojasi su paauglių problemomis. Norėtųsi, kad būtų kompetetinga, dar geriau su medicininiu išsilavinimu. Nesinori paauglio veiduko duoti bet kam. ...

Tai gal geriau pirma pasirodyti dermatologei mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O gal kas lankotes Kosmedijoje, Pamenkalnio g.?
As esu buvusi pries pora metu, dariausi veido valyma, uzteko vienos proceduros - oda ilgai svari buvo. Bet vat dabar vel kazkas pasidare, beria labai sad.gif
Kazin, kokia dabar ten situacija ir kokios kainos? As, kai buvau, kazkur 130 Lt mokejau.

Beje, gal ir man atsiuskit i AZ Lahjos kontaktus, bandysiu jai pasiskambinti. Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salamandra*: 27 gruodžio 2013 - 14:43
na ka apsilankiau Babor salone. Man patiko smile.gif Buvau pas meistre Audrone. Labai maloni moteris, kadangi jie neseniai persikele i naujas patalpas tai vykdo ivairiausias akcijas, veido valymas ultragarsu 79 lt. Veliau bus 130 lt. Irgi gavau meginuku nemokamu smile.gif)
Rezultatas patiko, na liko dar siektiek juoduliuku ant nosies bet sake taip bus nes labai giliai jie sedi, reikia drekinti daug ir ateit vel po menesio kazkur.
Pati aplinka irgi labai gera, groja atplaiduojanti muzika, nieks nesiverzia pro duris nera jokiu papildomu darbu, tikrai ir pailsejau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idomii: 27 gruodžio 2013 - 16:09
QUOTE(*Salamandra* @ 2013 12 27, 15:41)

As esu buvusi pries pora metu, dariausi veido valyma, uzteko vienos proceduros - oda ilgai svari buvo. Bet vat dabar vel kazkas pasidare, beria labai sad.gif 

Viena procedura nepakeis situacijos visam gyvenimui smile.gif reikia ja pastoviai priziureti, namu priemones taip pat labai svarbios. O berima gali lemti daugybe faktoriu, mityba, netinkama prieziura, hormonai, gyvenimo budas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Estetine @ 2013 12 30, 16:03)
Viena procedura nepakeis situacijos visam gyvenimui smile.gif reikia ja pastoviai priziureti, namu priemones taip pat labai svarbios. O berima gali lemti daugybe faktoriu, mityba, netinkama prieziura, hormonai, gyvenimo budas ir t.t.

Pilnai su jumis sutinku 4u.gif Tik as ir nesakiau, kad man dabar uzteks vienos proceduros, tiesiog tada pries vestuves veida susitvarkiau ir tikrai ilgai grazutis buvo smile.gif reik visad save priziuret, priemones geras naudot, mityba ziuret ir t.t. Zodziu, nekartosiu jusu 4u.gif
o Lahjos taip ir nesulaukiau kontaktu unsure.gif
Atsakyti