Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

Parekomenduokit kokią gerą kosmetologę kurį efektyviai panaikina raukšles aišku čia ne man reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aviamantas @ 2013 11 19, 21:22)
Parekomenduokit kokią gerą kosmetologę kurį efektyviai panaikina raukšles aišku čia ne man reikia smile.gif

Gatineau salone, Nora.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Apie mano katastrofiska apsilankyma pas Pajadiene galejot paskaityt kazkur temukes pradzioje.
Po to Vilniuje pas ka nors eiti ir ismesti pinigu bijojau, ejau Siauliuose pas viena.
Brangiu nepavadinsi, bet veiduka isvale be gailescio, raudona buvau net kelias dienas.

Tada prisiminiau kazkada pries kelis metus man patarta kosmetike Vilniuje.
Nuejau. Vaiksciojau kelis kartus, sudejus apie 2-3 menesius gaunasi. Ir ka galvojat, viskas. Taip taip, pirma kart per mano ne itin ilga kuklu 24 gyvenimo metu staza kosmetologe pasake,kad jos darbas cia baigtas. As turiu rugsciu, kurias tepsiuos dar artimiausius pora menesiu ir oda susitvarkys pati, jos dalyvavimas tikrai nera butinas.
Kai man ja patarinejo, sake, kad vaiksciojo apie metus ir dabar nebevaiksto, nes oda susitvarke. Tuomet tuo netikejau, bet dabar pati esu tokioje situacijoje.
Tai nesusiturejau neparasius cia panegerikos.
Nesu tikra, kiek ji uzsiima kitom procedurom apart probleminio veido valymo, bet nuosirdziai patariu apsilankyti pas ja.
Kam idomu i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drakons @ 2013 11 22, 13:47)
Sveikos 4u.gif

Apie mano katastrofiska apsilankyma pas Pajadiene galejot paskaityt kazkur temukes pradzioje.

Kam idomu i AZ 4u.gif

Tai kaip cia suprast, peikiat viesai, o giriat slapta? biggrin.gif Parasykit gi viesai ax.gif

Smagu, kad padejo veida susitvarkyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drakons @ 2013 11 22, 14:47)
... kiek ji uzsiima kitom procedurom apart probleminio veido valymo, bet nuosirdziai patariu apsilankyti pas ja

Tai kurioje Vilniaus vietoje dirba? Kokia veido valymo kaina (bent maždaug)?

QUOTE(Mintee @ 2013 11 22, 19:52)
Tai kaip cia suprast, peikiat viesai, o giriat slapta?  biggrin.gif Parasykit gi viesai  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 11 06, 20:43)
Drauge labai gyre naujaji Babor salona, juozapaviciaus gatvej. Lapkricio viduryje eisiu ten pas komsetologe, galesiu parasyt atsiliepimus

QUOTE(grmarti @ 2013 11 08, 15:58)
Aš jau užsirašiau biggrin.gif Parašysiu atsiliepimus

Mergaitės, ar buvote, kokie atsiliepimai? ax.gif bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2013 11 29, 16:50)
Mergaitės, ar buvote, kokie atsiliepimai?  ax.gif  bigsmile.gif  g.gif

Buvau. Ir jau uzsirasiau kitai procedurai thumbup.gif dariausi ta procedura uz 89lt, kur mergaitei buvo ikelus aprasyma. Tai viskas labai patiko, ypac masazas, kuris truko gal pusvalandi. Gavau dovanele ir meginuku kruva smile.gif kadangi dovaneles kremukai man dar biski per stiprus, tai idejau mamai kaledoms dovanu, o meginukus naudoju ir esu labai patenkinta smile.gif pati procedura irgi pagrazino, paskaistino veiduka. Dabar uzsirasiau veido valymo procedurai su kazkokiu aparatu, tai eisiu gruodzio 7d. Tiesa, sia procedura dariausi pas kosmetologe Audrone, tai labai faina moteris, pakalbejom ir apie pacias proceduras ir siaip, apie gyvenima biggrin.gif
Zodziu tikrai rekomenduoju, vien del meginuku verta eit biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galetumete man atsiusti Lahja kontaktus, labai noriu pas ja nueti veido valymui. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(mamaana @ 2013 12 08, 23:24)
Sveikutes, gal galetumete man atsiusti Lahja kontaktus, labai noriu pas ja nueti veido valymui. Aciu.

Siunčiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 11 29, 18:59)
Buvau. Ir jau uzsirasiau kitai procedurai thumbup.gif dariausi ta procedura uz 89lt, kur mergaitei buvo ikelus aprasyma. Tai viskas labai patiko, ypac masazas, kuris truko gal pusvalandi. Gavau dovanele ir meginuku kruva smile.gif kadangi dovaneles kremukai man dar biski per stiprus, tai idejau mamai kaledoms dovanu, o meginukus naudoju ir esu labai patenkinta smile.gif pati procedura irgi pagrazino, paskaistino veiduka. Dabar uzsirasiau veido valymo procedurai su kazkokiu aparatu, tai eisiu gruodzio 7d. Tiesa, sia procedura dariausi pas kosmetologe Audrone, tai labai faina moteris, pakalbejom ir apie pacias proceduras ir siaip, apie gyvenima biggrin.gif
Zodziu tikrai rekomenduoju, vien del meginuku verta eit biggrin.gif

Buvau veido valymo su glikolio rugstim proceduroj Babor grozio centre smile.gif sikart buvau pas kosmetologe Jurgita ( rekomendavo broliene ), tai vel likau labai patenkinta ir jau uzsirasiau antrai veido valymo procedurai. Veidukas labai pasikeite nuo pirmos proceduros, pati matau didziuli skirtuma. Aplinka maloni, visos darbuotojos vaiksto su sypsena, sveikinasi, zodziu man patinka ten. Taip, kainos gal ir nemazos, bet jei poveikis yra, ir leidzia galimybes, kodel gi ne smile.gif svarbiausia, kad nekisa savo produkcijos, kaip kai kurios kosmetologes. Pati paklausiau del prausiklio, kuri rekomenduotu is Babor, tai pasiule kolkas naudoti tik mano jau naudojama Micelini Biodermos vandenuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 12 09, 15:18)
Buvau veido valymo su glikolio rugstim proceduroj Babor grozio centre smile.gif sikart buvau pas kosmetologe Jurgita ( rekomendavo broliene ), tai vel likau labai patenkinta ir jau uzsirasiau antrai veido valymo procedurai. Veidukas labai pasikeite nuo pirmos proceduros, pati matau didziuli skirtuma. Aplinka maloni, visos darbuotojos vaiksto su sypsena, sveikinasi, zodziu man patinka ten. Taip, kainos gal ir nemazos, bet jei poveikis yra, ir leidzia galimybes, kodel gi ne smile.gif svarbiausia, kad nekisa savo produkcijos, kaip kai kurios kosmetologes. Pati paklausiau del prausiklio, kuri rekomenduotu is Babor, tai pasiule kolkas naudoti tik mano jau naudojama Micelini Biodermos vandenuka smile.gif

Kokios kainos veido valymų ten? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 09, 16:42)
Kokios kainos veido valymų ten? wink.gif

Dabar sumokejau 90lt, kitos kainuos 130lt man atrodo.
Atsakyti