Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

Nors ne aš prieš tai rašiau žinutę, bet galiu pasidalinti atsiliepimais apie Babor saloną.
Buvau šiandien, man labai patiko smile.gif Tikrai jautėsi, kad daro profesionalė. Nors buvau su akcijiniu pasiūlymu, bet viską atliko kruopščiai. Tikrai patiko. Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2013 11 06, 23:14)
Nors ne aš prieš tai rašiau žinutę, bet galiu pasidalinti atsiliepimais apie Babor saloną.
Buvau šiandien, man labai patiko smile.gif Tikrai jautėsi, kad daro profesionalė. Nors buvau su akcijiniu pasiūlymu, bet viską atliko kruopščiai. Tikrai patiko. Rekomenduoju  thumbup.gif

Nu va kaip saunu, jau du geri atsiliepimai thumbup.gif sakykit, pas kuria kosmetologe buvot? Ma rekomendavo Jurga, tai uzsirasiau pas ja:) daretes ta procedura uz 89lt gal? Yra efektas? Mano drauge atejo akcijinei procedurai, tai poto vaiksto ten visada, veidukas idealus. Aisku ji pirko ir kremukus brangius ir proceduru darese nemazai, bet vaizdas
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 11 06, 19:43)
Drauge labai gyre naujaji Babor salona, juozapaviciaus gatvej. Lapkricio viduryje eisiu ten pas komsetologe, galesiu parasyt atsiliepimus 4u.gif jie ir akcijas daro, siuo metu irgi yra pasklebta ju puslapyje ax.gif

Kad ne toks jis naujas man atrodo, ar ten nebuvo salono? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 11 07, 10:03)
Kad ne toks jis naujas man atrodo, ar ten nebuvo salono? smile.gif

Buvo, bet man rodos ne Baboras, o kitu pavadinimu, bet negarantuoju. As kai gavau sms, tai gavau, kad naujai atsidares salonas kviecia apsilankyti 4u.gif
Atsakyti
As taip pat pasvajoju apie gera kosmetologe, pas kuria pastoviai eiciau, taciau dar ieskau tokios.
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 11 06, 23:38)
Nu va kaip saunu, jau du geri atsiliepimai thumbup.gif sakykit, pas kuria kosmetologe buvot? Ma  rekomendavo Jurga, tai uzsirasiau pas ja:) daretes ta procedura uz 89lt gal? Yra efektas? Mano drauge atejo akcijinei procedurai, tai poto vaiksto ten visada, veidukas idealus. Aisku ji pirko ir kremukus brangius ir proceduru darese nemazai, bet vaizdas

Gėda, bet vardo nežinau, pas kurią užrašė, pas tą ir ėjau. Moteris buvo šviesiais iki pečių plaukais. Taip, dariausi tą procedūrą už 89 lt ir dar dovanų gavau (visos kaip suprantu gauna). Esu anksčiau bandžiusi šią kosmetiką tai patiko, bet kadangi dabar turiu nepabaigusi kitos firmos kosmetiką, tai šios dovanėlės dar nebandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 11 07, 00:38)
...Ma  rekomendavo Jurga, tai uzsirasiau pas ja:) daretes ta procedura uz 89lt gal? Yra efektas?...

QUOTE(Vaka @ 2013 11 07, 14:37)
...Taip, dariausi tą procedūrą už 89 lt ir dar dovanų gavau (visos kaip suprantu gauna).

Pašnibždėkite paršom, kokia tai procedūta? blush2.gif ax.gif

Jolanteleee, nepamirškite savo patirtimi pasidalinti, nes ir man knieti apsilankyti šiame salone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 08 lapkričio 2013 - 09:21
QUOTE(Ramzetė @ 2013 11 08, 09:21)
Pašnibždėkite paršom, kokia tai procedūta?  blush2.gif ax.gif

Aš irgi gundausi nueiti pas juos ax.gif Informacija iš jų facebook psl:

Pasimėgaukite 1:30h trukmės drėkinančia, stangrinančia procedūra už 89 lt ir gaukite veido priežiūros rinkinuką dovanų!
Rinkinuko vertė – 130 lt Procedūros vertė – 130 Lt

Procedūros eiga:
- Atliekamas demakiažas su valomuoju pieneliu iš organinės linijos Baborganic
- Oda tonizuojama su terminiu Aachano vandeniu
- Atliekamas odos šveitimas su šveitikliu iš glūdintų persikų kauliukų
- Oda tonizuojama su terminiu Aachano vandeniu
- Įmasažuojamas intensyviai drėkinantis serumas
- Atliekamas stangrinantis masažas
- Paskirstoma stipraus poveikio regeneruojanti kaukė
- Paskirstomas paakių kremas
- Užbaigimui paskirstomas regeneruojantis kremas

*Pasiūlymas galioja iki: 2013 11 24