QUOTE(kykute @ 2013 07 18, 21:35)
Karpos dažnesnės yra jauniems šunims, 5 metų jau gali būti ir kažkokių kitokių problemų, iš nuotraukos sunku spręsti. Bet pabandykit pasigydyti vietiškai - jei dėmė nesiplečia, nedidėja, su peiliu prie jos lįsti gal ir nevertėtų. O gal ir pradings
Tiks ir Karbasept, ir Dimeksid. Dar UK būdami gali pabandyti tepalus su tuja - Thuja officinalis - anglai mėgsta tokius žolinius dalykėlius, pas juos turi būti. Aš pati nemažai ką parsivežu iš ten. Tuja yra skirta būtent papilomos virusui slopinti, galima pagerti ir papildų su ja (jei tai iš tikrųjų šis virusas, gali ir padėti). Straipsnis apie karpas: Young and Old Dog Warts
Tiks ir Karbasept, ir Dimeksid. Dar UK būdami gali pabandyti tepalus su tuja - Thuja officinalis - anglai mėgsta tokius žolinius dalykėlius, pas juos turi būti. Aš pati nemažai ką parsivežu iš ten. Tuja yra skirta būtent papilomos virusui slopinti, galima pagerti ir papildų su ja (jei tai iš tikrųjų šis virusas, gali ir padėti). Straipsnis apie karpas: Young and Old Dog Warts
Ačiū labai, Kykute! Šunelis, galimai, jaunesnis, nei 5 m., kaip suprantu, jis priglaustas. O imuninei sistemai stiprinti gal kokius papildus stipresnius pasiūlytumėte?
Šeimininkai pradėjo duoti tokį (ar tiktų, ar geriau, kad kuo daugiau vitamino C, cinko, E papilde būtų?):
Ir dar, Kykute, o gal galima būtų tas papilomas (jos augančio pas tą šunelį) naikinti deginant/tepant Alpino skysčiu? Kadaise pas mane ant didelio piršto augo didelė karpa, kuri net skaudėjo labai ir visi gydytojai siūlė ją šalinti, pjaustant, tačiau nepaklausiau ir praėjau tepti Alpino skysčiu bei pati sėkmingai pašalinau šiuo skysčiu gan greitai, daugiau neaugo ir neužaugo per metus.