Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų ligos, N-toji dalis

Ar galima šunytei duoti jautienos kaulus graužti? Šiandien jau antras vyriškis domėjosi (kažkaip ji populiari tarp vyrųsmile.gif, jo kambarinis šuo palindo po ratais, kieme du šunys prie būdos ir nori mano triušytės.. Bet atsisako sterilizuoti, tipo kam reikia (nors ir pasakiau kad labiau bus gaila šuniukų jei nenusaugos) ir kaip supratau maitina visus šunis vienodų maistu nepriklausomai nuo amžiaus ir duoda graužti jautienos kaulų... Gal aš čia be reikalo kabinėjuosi, gal jis ją tinkamai augins.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 12 06, 18:24)
Ar galima šunytei duoti jautienos kaulus graužti? Šiandien jau antras vyriškis domėjosi (kažkaip ji populiari tarp vyrųsmile.gif, jo kambarinis šuo palindo po ratais, kieme du šunys prie būdos ir nori mano triušytės.. Bet atsisako sterilizuoti, tipo kam reikia (nors ir pasakiau kad labiau bus gaila šuniukų jei nenusaugos) ir kaip supratau maitina visus šunis vienodų maistu nepriklausomai nuo amžiaus ir duoda graužti jautienos kaulų... Gal aš čia be reikalo kabinėjuosi, gal jis ją tinkamai augins.. g.gif

Žiūrint kokie. Vieni gi dar ir verda, ir tai vis dar populiaru man regis sad.gif Tinka tik mėsa aplipę kaulai ir žinoma žali.
P.S. kad palindo po mašina jo šuo, tai jau sakyčiau didžiulis minusas visgi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 12 07, 00:07)
Žiūrint kokie. Vieni gi dar ir verda, ir tai vis dar populiaru man regis sad.gif Tinka tik mėsa aplipę kaulai ir žinoma žali.
P.S. kad palindo po mašina jo šuo, tai jau sakyčiau didžiulis minusas visgi... ax.gif

tai va ir aš abejoju.. kažkas čia ne taip... g.gif gal palaukti dar...
Atsakyti
nuo ko suo gali vemti baltomis putomis ir ka tokiu atveju daryti?
atrodo sveika, nors nosis silta, esti lyg ir noretu, vaiksto, duksta.
Atsakyti
Paskiepijus šunytę, po kiek laiko galima ją vesti į lauką?
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2012 12 09, 13:23)
nuo ko suo gali vemti baltomis putomis ir ka tokiu atveju daryti?
atrodo sveika, nors nosis silta, esti lyg ir noretu, vaiksto, duksta.

Jei šuo suaugęs - pirmiausia 24 val. bado dieta, gerti tik virintą vandenuką. Gali būti kažką suėdus arba pasigavus virusiuką.
Jei vėmimas nesiliauja ar darosi labai varginantis - būtina pasirodyti veterinarijos gydytojui 4u.gif

QUOTE(dianita @ 2012 12 09, 14:15)
Paskiepijus šunytę, po kiek laiko galima ją vesti į lauką?

Dianita, Jūs priglaudėte lauke belakstančią kalytę, jai negalioja "normalių" šunų dėsniai. Imunitetas po vakcinacijos pradeda formuoti po 14 d., pilnai susidaro po 21 d. po vakcinacijos. Į lauką galite eiti, tik nesilankykite gausiai šunų lankomose vietose, kur didesnė galimybė užsikrėsti 4u.gif
Atsakyti
Pabadavo savo noru ir praejo savaime smile.gif kazkaip tik karta ir vimtelejo... gal skrandi kas suerzino, nes siaip ji sveikuole, viska eda ir puikiai virskina
Atsakyti
Sveikos, ne liga, bet labai norėčiau Jūsų paklausti, jei šuniukui 7 mėnesiai, o pas jį tokia būklė su pieniniais iltiniais dantukais;

http://www.veterinar...e-keitimas.html

(foto skolinta)

Beje, pieninukai, nė nekliba.
Ar mums jau dabar lėkt pas daktarų, ar dar luktelti kažkiek laiko ?

AČIŪ drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaulu grauzimas turetu isklibint, bet jei ilgai lauksit, sakandis bus nebetaisyklingas. Veterinaras gali isoperuot nereikalinga dantuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2012 12 10, 15:01)
Kaulu grauzimas turetu isklibint, bet jei ilgai lauksit, sakandis bus nebetaisyklingas. Veterinaras gali isoperuot nereikalinga dantuka smile.gif

Tai, kad aš jam dažnai duodu pagraužt odų, mineralinių, visokių kailiukų, bet panašu, kad paskutiniu laiku, jam noro nebėra graužti, retsykiais tik.
O dėl sąkandžio, tai jau mums dabar skubėt traukti, ar dar palaukti ir bandyt žaislais išjudinti? Jei laukti, tai kiek dar laiko, kad nepakelnkti sukandimui ?
Dėkui
Atsakyti
jei kaulu negrauzia, tai matyt skauda gauzti smile.gif as tai siulyciau pas veterinara tada jau, ir bus ramesne galva. o kiek galima laukti nezinau, jei jau pilnai isdyges tai turbut nelabai gerai laukti, juolab jei senasis net nekliba. nes sakandis jau ne tas. kitos forumietes gal patarti gali tiksliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OVM @ 2012 12 10, 14:49)
Sveikos, ne liga, bet labai norėčiau Jūsų paklausti, jei šuniukui 7 mėnesiai, o pas jį tokia būklė su pieniniais iltiniais dantukais;

http://www.veterinar...e-keitimas.html

(foto skolinta)

Beje, pieninukai, nė nekliba.
Ar mums jau dabar lėkt pas daktarų, ar dar luktelti kažkiek laiko ?

AČIŪ  drinks_cheers.gif

Pas veterinarą per anksti nebus. Aš siūlyčiau traukt.
Atsakyti