Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų ligos, N-toji dalis

Ką naudojate apsaugai nuo erkių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 04 17, 10:42)
Ką naudojate apsaugai nuo erkių?  g.gif

apie erkes yra atskira tema ERKES
Atsakyti
QUOTE(renmis @ 2013 04 17, 06:36)
g.gif tai man susirupinti del situ rodikliu ar nekreipt demesio jei dideles itakos neturi? Tik fermentu suduot karts nuo karto ir viskas?

Susirūpinti reikėtų - pakilę rodikliai rodo organizmo išsibalansavimą, kuriam esant gali pradėti streikuoti organizmo sistemos ir vystytis įvairios ligos.
Tačiau Jūsų parašyti tyrimų rezultatai dar ne kritiniai, intensyvios priežiūros dar neprireiks.
Geras maistas, papildai ir po kokio mėn. reiktų pasikartoti tyrimą, kad įsitikinti, ar situacija gerėja.

Rašot, kad kalytė šerta sausu maistu - gal galit parašyti kokiu (pavadinimą), nes sausas sausam nelygus ax.gif
Atsakyti
Sakykit, praleidau kai veterinarė pasakojo ar pamiršau jau - sudavėm kursą (5d) vaistų nuo chlamidiozės, praėjo 10 dienų, jokio pagerėjimo. Aišku, Lt tai reiktų eit pakartotinio tyrimo, bet mes Danijoj ir reikia tiesiog pažiūrėt, reikia dar vaistų ar ne, tai va ar po 10 dienų jau turėjo būt rezultatai ar palaukt dar?
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2013 04 17, 12:07)
Susirūpinti reikėtų - pakilę rodikliai rodo organizmo išsibalansavimą, kuriam esant gali pradėti streikuoti organizmo sistemos ir vystytis įvairios ligos.
Tačiau Jūsų parašyti tyrimų rezultatai dar ne kritiniai, intensyvios priežiūros dar neprireiks.
Geras maistas, papildai ir po kokio mėn. reiktų pasikartoti tyrimą, kad įsitikinti, ar situacija gerėja.

Rašot, kad kalytė šerta sausu maistu - gal galit parašyti kokiu (pavadinimą), nes sausas sausam nelygus  ax.gif

Aciu uz patarimus
Maistas Meradog zenklu, Vokiskas. Nelabai suprantu ar gera sudetis, kokia turi ji buti, tik siaip pasirode, kad didele doze vit A 15000IE. Nezinau kaip normos sunims, bet esu girdejusi, kad vaikams nuo per daug vit A gali kepenys sustreikuoti? Tai nezinau ar cia turejo itakos mano ciuciui...
Atsakyti
QUOTE(renmis @ 2013 04 18, 23:14)
Aciu uz patarimus
Maistas Meradog zenklu, Vokiskas. Nelabai suprantu ar gera sudetis, kokia turi ji buti, tik siaip pasirode, kad didele doze vit A 15000IE. Nezinau kaip normos sunims, bet esu girdejusi, kad vaikams nuo per daug vit A gali kepenys sustreikuoti? Tai nezinau ar cia turejo itakos mano ciuciui...

Net pagerintos šio maisto formulės, iš tiesų yra labai prastos...
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 04 17, 13:05)
Sakykit, praleidau kai veterinarė pasakojo ar pamiršau jau - sudavėm kursą (5d) vaistų nuo chlamidiozės, praėjo 10 dienų, jokio pagerėjimo. Aišku, Lt tai reiktų eit pakartotinio tyrimo, bet mes Danijoj ir reikia tiesiog pažiūrėt, reikia dar vaistų ar ne, tai va ar po 10 dienų jau turėjo būt rezultatai ar palaukt dar?

Nuo ši parazito gydymo trukmė man rodos mažoka. LT skiriame ne mažiau kaip 10 dienų gydymo kursą.

QUOTE(renmis @ 2013 04 18, 23:14)
Maistas Meradog zenklu, Vokiskas.

Nėr kažkas ypatingo. Dar reiktų įvertinti gaunamą papildomą maistą, skanėstus ir galimybę pasirankioti kažko lauke - tai irgi "padeda".
Jei kalytė nedidelė, tikrai galit rasti pilnavertiškesnio maisto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2013 04 19, 10:37)
Nuo ši parazito gydymo trukmė man rodos mažoka. LT skiriame ne mažiau kaip 10 dienų gydymo kursą.
Nėr kažkas ypatingo. Dar reiktų įvertinti gaunamą papildomą maistą, skanėstus ir galimybę pasirankioti kažko lauke - tai irgi "padeda".
Jei kalytė nedidelė, tikrai galit rasti pilnavertiškesnio maisto.  4u.gif

Lietuvoj, Vaidos vet klinikoj mums taip ir davė vaistus g.gif Sumamed forte ger. susp. 200mg/5ml 15ml/1but gėrėm. Dabar Danijoj nėra kur tokių gaut doh.gif
Atsakyti
sveikos..Ar labai blogai,kad sendien vienas suniukas pradejo atpylinet varškyte? ir lyg truputi paviduriuoja,nes pastoviai jos uzpakaliukas dregnas..Turbut kale daznai patvarko..Suniukam savaite unsure.gif

--------------------
Atsakyti
help!!!

Mano cihuahua mazyliui ant galvos staiga iskilo gal 4-5 minksti guzeliai. Kas tai galetu buti???
Atsakyti
jau dingo. Bet vis vien Idomu kas tai galejo buti.. Gal alergija kokia nors? g.gif Pastebejau, kad siandien istisai kasinejasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renren: 20 balandžio 2013 - 20:14
QUOTE(austulis @ 2013 04 19, 20:08)
sveikos..Ar labai blogai,kad sendien vienas suniukas pradejo atpylinet varškyte? ir lyg truputi paviduriuoja,nes pastoviai jos uzpakaliukas dregnas..Turbut kale daznai patvarko..Suniukam savaite unsure.gif

Nėr gerai. Galit sugirdyti truputuką Smecta miltukų su virintu vandenuku. Ir pastebėkit, kad neblogėtų.

QUOTE(renren @ 2013 04 20, 20:41)
jau dingo. Bet vis vien Idomu kas tai galejo buti.. Gal alergija kokia nors? g.gif Pastebejau, kad siandien istisai kasinejasi.

Jei atsirado staigiai - greičiausiai alerginis dalykas. Gali būti nuo kažko suėsto arba gal įkando kas? Nieko neįprasto neuždavėt, į ką galėjo sureaguoti?
Atsakyti