Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų ligos, N-toji dalis

QUOTE(dianita @ 2012 12 05, 22:19)
Turiu dar klausimą dėl maitinimo - ji baisiai nori ėsti, turiu ją nustumti į šoną ir prilaikyti kai statau indelį su maistu.
...
Kirmėlyčių nemačiau, tai po 10 dienų reikės duoti kitą puselę tabletės, bet nepamenu kokie ten vaistukai buvo, reikia pirkti naują tabletę g.gif

- Vaikas beglobis, nedavalgęs amžinai smile.gif Čia šunų, kurie yra patyrę badą, bėda. Kai jau smegenytės supranta, kad maistas niekur nepabėgs, kad jo bus ir bus visada, tada toks rijimas baigiasi.
- Tai jei nematėt, kam dar kartą duoti? g.gif Nekiškit šuniui bereikalingos chemijos 4u.gif

QUOTE(agute07 @ 2012 12 05, 23:14)
Sveikutes suniuku myletojos, persiprasau, kad neturiu laiko skaityti, gal ir buvo tokia tema blush2.gif Mano skotu terjeru kalytei sklinda blogas kvapas is maksties, gal zinote kas gali  buti g.gif Aciu

Kiek amžiaus mergytei?
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 12 05, 22:14)
Sveikutes suniuku myletojos, persiprasau, kad neturiu laiko skaityti, gal ir buvo tokia tema blush2.gif Mano skotu terjeru kalytei sklinda blogas kvapas is maksties, gal zinote kas gali  buti g.gif Aciu
O kokių nors išskyrų nepastebėjote?
Gal ruja? smile.gif
Dar kiek skaičiusi esu, ir prie gimdos uždegimo būna blogas kvapas... g.gif

Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2012 12 06, 00:20)
- Vaikas beglobis, nedavalgęs amžinai smile.gif Čia šunų, kurie yra patyrę badą, bėda. Kai jau smegenytės supranta, kad maistas niekur nepabėgs, kad jo bus ir bus visada, tada toks rijimas baigiasi.
- Tai jei nematėt, kam dar kartą duoti?  g.gif Nekiškit šuniui bereikalingos chemijos  4u.gif

ar galima jai duoti grūdėtos varškytės? daviau šiek tiek virtos vištos, pamaišiau į sausą maistelį.. galima taip?

aš maniau, kad bet kuriuo atveju būtina per du kartus sumaitinti tabletę nuo kirminukų ax.gif nes dabar ji yra gavusi tik pusę...

ji tiek visko dar turi išmokti ir dabar tik atranda elementarius šuniškus dalykėlius, kad net baisu bet kam dovanoti... o sau pasilikti negaliu..pradedu prisirišti, geriau greičiau atsirastų ją mylėsiantys šeimininkai...

manęs klausė telefonu, ar ji augs didelė, ar yra pikta, ar galės gyventi voljere.. iš kur man žinoti kokia ji bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 12 06, 00:29)
ar galima jai duoti grūdėtos varškytės? daviau šiek tiek virtos vištos, pamaišiau į sausą maistelį.. galima taip?

aš maniau, kad bet kuriuo atveju būtina per du kartus sumaitinti tabletę nuo kirminukų  ax.gif nes dabar ji yra gavusi tik pusę...

ji tiek visko dar turi išmokti ir dabar tik atranda elementarius šuniškus dalykėlius, kad net baisu bet kam dovanoti... o sau pasilikti negaliu..pradedu prisirišti, geriau greičiau atsirastų ją mylėsiantys šeimininkai...

manęs klausė telefonu, ar ji augs didelė, ar yra pikta, ar galės gyventi voljere.. iš kur man žinoti kokia ji bus doh.gif

Nemaišykit. Paskui suviduriuos dar mažiulė... Geriau jau vien sausiuku.
Atsakyti
Laba ax.gif

Turiu klausimeli apie dar nesama, bet galbut busima suniuka . Jam beveik 3 men ir neperseniausiai operuota vienos seklides isvarza. Veislynas ustikrino, jog suniukas nors ir likes su viena seklide, bet dabar sveikas ir grazus. Norejau pasiteirauti jei kas zinote, ar suniukas butu vaisingas ? (Nera labai aktualu siuo metu , taciau noretusi zinoti). Tuo paciu ar galimas koks salutinis operacijos poveikis?

Zinau, jog gali buti igimta arba igyta isvarza , taciau daugiau info nelabai randu - buciau tikrai dekinga. Beje, suniukas kilmingas Anglu buldogiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 12 06, 01:05)
Laba  ax.gif

Turiu klausimeli apie dar nesama, bet galbut busima suniuka . Jam beveik 3 men ir neperseniausiai operuota vienos seklides isvarza. Veislynas ustikrino, jog suniukas nors ir likes su viena seklide, bet dabar sveikas ir grazus. Norejau pasiteirauti jei kas zinote, ar suniukas butu vaisingas ? (Nera labai aktualu siuo metu , taciau noretusi zinoti). Tuo paciu ar galimas koks salutinis operacijos poveikis?

Zinau, jog gali buti igimta arba igyta isvarza , taciau daugiau info nelabai randu - buciau tikrai dekinga. Beje, suniukas kilmingas Anglu buldogiukas  4u.gif

Jei šuniukas su viena sėklide, veisti jo nebus galima. Parodose taip pat su šuniuku dalyvauti negalėsite.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2012 12 06, 01:07)
Jei šuniukas su viena sėklide, veisti jo nebus galima. Parodose taip pat su šuniuku dalyvauti negalėsite.

Na parodose dalyvauti nelabai ir ketiname, sveikata sunelio labiau domina 4u.gif Aciu uz atsakyma
Atsakyti
Prieš kelias dienas pas šuniuka buvo paraude speneliai , šiandiena ryte pastebejau kad ausytes pabertos . Prieš kelias savaites pradejom RAW maitintis ,
Pirma savaite maitinom vištiena , sekančia po truputi itraukiu aviena , žuvi , bet pagrindas vistiena .
Kaip manote ar tai gali buti kad elergiškas kaž kam ?
Prieš kelias dienas pabandem kiaušini su varške g.gif
Net nežinau dabar , g.gif jei tai nuo maisto tai , kaip dabar man nustatyti nuo kurio g.gif
O gal gryžt prie sauso doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 12 06, 00:13)
Na parodose dalyvauti nelabai ir ketiname, sveikata sunelio labiau domina  4u.gif Aciu uz atsakyma

Tuomet ir veisimą visiškai pamirškite, nedera veisti netituluotų šunų, nes ir jų palikuonys taps tokie ir pavirs mišrūnais ir taip pasaulyje apskritai šunų perteklius, taigi toks šuo tik savo širdžiai kaip amžinas vaikelis, daugiau netinka niekam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(**sea** @ 2012 12 06, 01:14)
Prieš kelias dienas pas šuniuka buvo paraude speneliai , šiandiena ryte pastebejau kad ausytes pabertos . Prieš kelias savaites pradejom RAW maitintis ,
Pirma savaite maitinom vištiena , sekančia po truputi itraukiu aviena , žuvi , bet pagrindas vistiena .
Kaip manote ar tai gali buti kad elergiškas kaž kam ?
Prieš kelias dienas pabandem kiaušini su varške  g.gif
Net nežinau dabar ,  g.gif  jei tai nuo maisto tai , kaip dabar man nustatyti nuo kurio  g.gif
O gal gryžt prie sauso  doh.gif .

Niekas nepasakys kiek laiko vyksta organizmo detoksifikacija, gali dar ir jinai būti, ypač, kai naujų produktų įtraukta, bet gali būti ir alergija. Tik bandymų ir atmetimų būdu atrasite kas netinka.
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 12 06, 01:05)
Norejau pasiteirauti jei kas zinote, ar suniukas butu vaisingas ? (Nera labai aktualu siuo metu , taciau noretusi zinoti). Tuo paciu ar galimas koks salutinis operacijos poveikis?

Jei vienas kiaušiukas paliktas - vaisingumas yra. Bet kergti tokio šuns jau nereikėtų.

QUOTE(**sea** @ 2012 12 06, 02:14)
Prieš kelias dienas pas šuniuka buvo paraude speneliai , šiandiena ryte pastebejau kad ausytes pabertos . ...
Prieš kelias dienas pabandem kiaušini su varške  g.gif

Ar nesutapo paraudimai su kiaušinio/varškės deriniu? Tai labai baltymingi produktai ir organizmui pratinantis prie naujo šėrimo, jie galėjo būti "pertekliniai".
Atsakyti
Norejau paklausti, ar normalu yra gan nemazas maudimas dantenose triju menesiu suniukui? Uzeina kartas nuo karto, kad vaiksto, inkscia, kasosi snukuti i daiktus, kandzioja viska, jei masazuoji dantenas ar duodi ka grauzti - aprimsta. Grauzti visada turi ka, tik kazkodel nemgsta, tik naturalius padziovintos mesos kaulus teisiulysi :)Alergiju neturim, visos dalys sveikos ir nepabertos, tad kaip supratom, lieka dantys. Gal yra kaip liaudiskai palengvinti?
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 12 05, 23:29)

doh.gif toki grozi dar yra norinciu sugadint blink.gif siaubas verysad.gif
Atsakyti