QUOTE(kykute @ 2013 02 19, 20:05)
Kodėl taip nusprendėt? Jodas sausina odą, alergijos taip pat nenuima, taigi gerai būtų vieną kartą per dieną nuvalyti dezinfekuojančiu tirpalu - kas ir tuo, kurį parašėt, o paskui užtepti antialerginės suspensijos, pvz., Cortizeme arba tepalo, pvz. Fuciderm.
Pasitariau su veiseju, kuris turi ta pacia beda, sake tepa skiestu jodu ir jo sunim kiek maciau tikrai geriau. Dabar keisim maista ir eisim pas vet nes dar mane neramina ausys, kurias valau valau, o jis vistiek kasosi. Ir vakar iki kraujo nusidraske
Plius kazko pradejo pleiskanot oda, ir ties kojos sanariu matau kad toki kaip kauburiai tu pleiskanu
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2013 02 19, 14:16)
sveiki, pasiskaiciau ir nutariau parasyti del maisto
labai retai ziuriu i etiketes, auginau sunis ir kate siuo metu, aisku neseriu ekonomines klase pasarais, bet visada ziuriu i gyvuna-plaukai, dantys ir tustinimasis, svarbiausi dalykai, mano nuomone, jie ir parodo ar tinka gyvunui sis maistas ar ne.
o kad tiko kaimynei, drauges suniui-tai nieko nesako, nes kiekvienas gyvunas yra unikalus, net ir vienu tevu,
na ka visgi pasiziuriu i etikete, tai kiek konservuojanciu medziagu yra pasare, nes visuose ju yra, kitaip maistas galiotu labai trumpai,
esu radusi viena straipsni, na man jis patiko, kad jei pasare yra 4 konservuojancios medziagos , tai jau neblogai
neperku nei internetu, nei turguje, nei zooprekiu parduotuveje, tik vet klinikose, gal ir keistai kam atrodysiu, bet tai mano nuostata
Gal galima to straipsnio nuoroda ?
Maistas kuriuo seriu taip pat parsiduoda tik vet klinikose. Zmogus speciailai vezioja ji, tik kam man klampot iki klinikos jei jis man prie namu ji priveza