Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų ligos, N-toji dalis

QUOTE(ciuju'ke @ 2013 02 04, 08:59)
aš tai tiesiog neduodu ėst kol nustoja viduriuot, tada ryžiai be jokių vištų ir kefyrų, o poto po truputį įvedu jo maistą

nu jeigu aš jam neduočiau maisto, kol viduriuotų, tai jau badu būtų miręs.. unsure.gif et, važiuosime šiandien pas veterinarą 8h, žiūrėsim ką pasakys.
Atsakyti
Sveiki,pas savo mopsiuke (beveik 3men) siandien pamaciau toki spuogi...Kiek skaitau tai miezis nelabai realu sunim, tai kas cia galetu buti tokioj vietoj? g.gif namie yra ir katinas (nagai karpomi), jie nesipesa, pagainioja vienas kita be didesniu pykciu.
user posted image
Labai dekoju jei kas kokiu minciu turesit ir issakysit.
Atsakyti
Smecta su švirkstu į burnytę.
Atsakyti
QUOTE(giedriause @ 2013 02 10, 23:36)
Smecta su švirkstu į burnytę.

pradėjom girdyt linex'ą, gal kažkiek ir geriau, +valgo gydomąjį maistą. Žiūrėsim, su vet'e pasilikom prie nuomonės, kad jam taip nuo visų gautų antibiotikų. verysad.gif
Atsakyti
Ar luzes pieninis dantis gali iskristi pats? Nusilauze kamuoliuka teniso nesiodama, buvom pas veta siandien, sako palaukti savaite, neturim kito pasirinkimo nes kisene ir taip suplonejusi po vizito g.gif Bijom infekcijos.
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 02 11, 17:18)
Ar luzes pieninis dantis gali iskristi pats? Nusilauze kamuoliuka teniso nesiodama, buvom pas veta siandien, sako palaukti savaite, neturim kito pasirinkimo nes kisene ir taip suplonejusi po vizito  g.gif Bijom infekcijos.

Gali iškristi, o gali ir "nenorėti". Tokiu atveju, gausit klibinti ir traukti kokiu pincetuku smile.gif Bet šiaip vargu, ar kokia infekcija gresia...
Atsakyti
QUOTE(Otter @ 2013 02 11, 17:25)
Gali iškristi, o gali ir "nenorėti". Tokiu atveju, gausit klibinti ir traukti kokiu pincetuku smile.gif Bet šiaip vargu, ar kokia infekcija gresia...

jis ten taip labai labai salia dantenu nuluzes, is pradziu dar pagalvojom kad iskrito. neatrodo graziai. ir nekliba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 02 11, 17:30)
jis ten taip labai labai salia dantenu nuluzes, is pradziu dar pagalvojom kad iskrito. neatrodo graziai. ir nekliba  g.gif

Mano kažkuriam šuniui taip buvo. Atsimenu, liko tokia kažkokia visai skeveldra palei pat dantenas. Laukiau, laukiau, kol iškris - ji nei iš vietos. Net tamsėt pradėjo, bet vis nekrito. Tai pradėjau vis klibinti nagu, krapštinėti. Galiausiai išjudėjo ir ištraukiau smile.gif
Atsakyti
is principo, jei pastovus dantis auga savo vietoje, tai turetu isstumti ta pienine sakni ir likucius, jei bijot infekcijos paimkit dantu sepeteli pamirkykit i peroksido silpna tilpala ir kartas nuo karto pavalykit ta vieta ir kaip Otter sako, pabandykit po truputi klibinti, geriau butu su marle pirstus (ar pinceta)"apvilkti", kad neslidinetu ir svariau butu smile.gif
Atsakyti
istrauke 5men kalei iltis, viena turejo pjaut - tiksliai nezinau, i zabtus dar kalei lyst nenoriu, tegu pailsi. klausimas toks - jei jokiu skausmo pozymiu nerodo, necypalioja, su letena snukio nebrauko, elgiasi iprastai, eda, laksto, ar duoti vaistus nuo skausmo? veterinaras israse, bet nu kaip... nemegeja as vaistu... kai man dantis lupo irgi negeriau, o cia pieniniai, kiek pamete tiek neskaudejo g.gif
Atsakyti
Sveiki, aš vėl su klausimu. Ar gali būti epilepsija kažkaip susijusi su užpakalinių kojų silpnumu? Priminsiu mūsų istoriją, nes jau anksčiau klausiau apie epilepsiją. Prieš kažkiek laiko (2 ar 3 mėn.) prasidėjo epilepsijos priepuoliai. Padarėm tyrimus, buvo labai mažas trombocitų kiekis. Tada leido vitaminą D ar dar kažkokius vaistus kad pakelti tuos trombocitus. Dvi savaites priepuolių nebuvo, dabar vėl prasidėjo kas kelios dienos. Ir pastebėjau, kad kažkokios ne tokios kojytės - tai šokdama nuo lovos suklumpa, tai ne iš pirmo karto užšoka ant jos. Eisim šiandien pas veterinarą, bet gal iki to laiko kas nors galėtumėt pakomentuot ?
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2013 02 14, 10:57)
Sveiki, aš vėl su klausimu. Ar gali būti epilepsija kažkaip susijusi su užpakalinių kojų silpnumu? Priminsiu mūsų istoriją, nes jau anksčiau klausiau apie epilepsiją. Prieš kažkiek laiko (2 ar 3 mėn.)  prasidėjo epilepsijos priepuoliai. Padarėm tyrimus, buvo labai mažas trombocitų kiekis. Tada leido vitaminą D ar dar kažkokius vaistus kad pakelti tuos trombocitus. Dvi savaites priepuolių nebuvo, dabar vėl prasidėjo kas kelios dienos. Ir pastebėjau, kad kažkokios ne tokios kojytės - tai šokdama nuo lovos suklumpa, tai ne iš pirmo karto užšoka ant jos. Eisim šiandien pas veterinarą, bet gal iki to laiko kas nors galėtumėt pakomentuot ?

Tikrai taip, tai būna susiję...
Atsakyti