Sveiki
Kažkur 1,5-2mėn šuo(rastinukas) nenustoja viduriuoti. Iš globos namų man jį atvežė sausio 31dieną, nuo to laiko nei karto normaliai nesituštino, pirmą vakarą galvojau, kad gal dėl streso - kelionė buvo iš Kauno į Vilnių. Vasario 1d. nuvežėm pas Udraitę, nes atvežė man jį peršalųsį, tai vienu kartu išrašė ir tablečių nuo viduriavimo, tačiau jos nei kiek nepadėjo.(gerė dvi dienas po pusė tabletės 2kart dienoj) dieną maitinau tik ryžiais, kitą pamaišiau ryžius su jo maistuku, kai maitinau tik ryžiais, šiek tiek buvo pagerėję, dabar vėl tas pats, kai vieną kartą daviau sausiaką
Iš globos namų man idėję buvo konservų ir Farmina sauso ėdalo puppiams, tai konservus nuėmiau iškart, maitinau farmina, rodos, 2-3 kart, tada daviau ryžius, dabar nupirkau puppiams Royal'io, bet nieko gero
maitinu 4 kart per dieną, rytoj važiuosim pas Vet'ą.
Gal turite idėjų/patarimų? Ką duoti, kuo maitinti, ir nuo ko taip gali būti?
Žinau, kad kaitalioti maistus nėra gerai, bet turiu įtarimą, kad problema maiste, nors už jį atsakinga savanorė sakė, kad jis visą laiką buvo maitintas Farmina ir jam viskas buvo gerai.. Royalis taip pat nėra geriausias pasirinkimas, tiesiog vakar neturėjau galimybės nupirkti kito, rytoj mąstau apie Acaną..
Too much may not be enough - K.L.