Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(maijkute @ 2012 11 30, 21:47)

o tai jei sukuret FB anketa darbeliu nuotraukoms ir schemoms, tai sicia kazkaip ir nebera prasmes kelti ir isvis gal net lankytis, juk diskutuoti gales ir FB, ar as klystu?

tikrai niekas negesins sios temos. Dubliukoites (rodykites ir cia ir ten), tik cia pasirodymas bus kaip ir buvo momentinis, o FB galima bus ir po kiek laiko perziureti darbu galerijas. Ten jie neuzsisleps po komentarais ar uzbaigtomis temomis thumbup.gif

QUOTE(Aushrita @ 2012 11 30, 21:52)
O as visad sita temute skaitau ir darbelius apziurineju bet mazai reiskiuos,tai jau man i ta grupe turbut negalima bus ieit?  biggrin.gif

nu turbut lotuliukas.gif turi kiekviena bent po 10 znuciu temoj parasyti, kad gautu teise i kita grupe lotuliukas.gif JUOKAUJU biggrin.gif
Visos, kas skaito, raso, ziuri, o svarbiausia yra pamise del XXXXX yra vienodai laukiamos tarp bendraminciu mirksiukas.gif

QUOTE(B_March @ 2012 12 01, 00:29)
Būtent, kad diskutuoti galėsime IR FB, o IR nereiškia TIK  mirksiukas.gif Tiesiog galėsime darbelius kelti ir čia, ir ten - kas norės, pakomentuos čia, kas norės - FB. O jeigu kažkada reikės surasti kokį nors darbą, FB tai padaryti bus lengviau, nes čia jie greit pasimeta ir sunku ieškoti, nes reikia perversti kiekvieną temos puslapį  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 12 01, 10:58)
Štai mano pabaiktukas

Mielas, ryskiai margas thumbup.gif

QUOTE(Višniukė @ 2012 12 01, 11:17)

Advento kalendorius.
Pakabukas ir jo įpakavimas.

first.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2012 12 01, 11:17)
Na, bet jūs ir pleputės  smile.gif
Matos, kad Kalėdos vis artėja  thumbup.gif Puikiai darbuojatės merginos  wub.gif

Advento kalendorius. Pabaigtas šianakt 2-ą nakties  biggrin.gif planavau pabaigti iki gruodžio, ale visgi pavėlavau kelias valandas ir baigiau tik gruodį  biggrin.gif Na bet spėjau į Kalendoriaus "atidarymą"

Panaudotas jau pavasarį išsiuvinėtas DIM "Christmas morning pets".. Veltinio kišenėlės-pirštinėlės.

Labai smagus kalendorius thumbup.gif
Atsakyti
Višniuke, pačiu laiku baigtas kalendorius thumbup.gif wub.gif o kokio dydžio ten tos kišenytės? tilps vaikui bent saldainis? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 12 01, 13:34)
Mielas, ryskiai margas thumbup.gif

4u.gif Na margumo yra yra šiek tiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 01 gruodžio 2012 - 13:09
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 12 01, 09:58)
Štai mano pabaiktukas 4u.gif

mielas wub.gif lauksim įrėminto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 12 01, 14:00)
mielas  wub.gif lauksim įrėminto  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif būtinai pasirodysiu kai įrėminsiu mirksiukas.gif

QUOTE(Višniukė @ 2012 12 01, 12:17)
Na, bet jūs ir pleputės  smile.gif
Matos, kad Kalėdos vis artėja  thumbup.gif Puikiai darbuojatės merginos  wub.gif

Advento kalendorius. Pabaigtas šianakt 2-ą nakties  biggrin.gif planavau pabaigti iki gruodžio, ale visgi pavėlavau kelias valandas ir baigiau tik gruodį  biggrin.gif Na bet spėjau į Kalendoriaus "atidarymą"

Panaudotas jau pavasarį išsiuvinėtas DIM "Christmas morning pets".. Veltinio kišenėlės-pirštinėlės.

Puikus advento kalendorius wub.gif thumb_yello.gif puikiai pasidarbavai ir tilpai į gruodžio mėnesiuką drinks_cheers.gif Ir pakabutis labai dailus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 01 gruodžio 2012 - 13:12
ui dekui nesitikejau tiek liaupsiu blush2.gif

Kiseniukas maziausias 4x6 cm, vidurinysis 5,5x7,5 cm, o didziosios 7x10 cm wink.gif telpa ir tikrai kaip trimetei manau net didokos tos ismieros biggrin.gif

Pacio kalendoriaus dydis 45 x64 cm
Atsakyti
Advento kalendorius superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pakabukas labai mielas wub.gif

Tigrai irgi labai mieli 4u.gif

Labai daug gražių darbelių paskutiniu metu užderėjo bigsmile.gif

QUOTE(rituker @ 2012 11 30, 22:24)
Jei planuosit artimiausiom dienom pirkti burbulus  Dauksos g. Pasirinkimas minimalus. Radau tik 4vnt 12cm diametro  4u.gif

Aš burbulus pirkau floristikos prekėse už saulėtekio truputį toliau pavažiavus. Dar man pasiūlė imt poką tokių plaušu apsuktų, tai visai pigiai gavosi, o ir tas plaušas paprastai nusiima, nepriklijuotas. Nors yra ir atskirai po vieną pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Vyšniuke nebenervuok su savo tobulais fantastiškais darbais biggrin.gif , kiek žiūriu, tiek ir aš taip mokėt noriu biggrin.gif O tų norų išmokt tiek daug, tik laiko viskam tiek mažai, ka dsėdžiu ir savo šunis vis kryžiavoju (nors vargšai vis tiek Kalėdoms nebus baigti- reik keletą skirtukų pagamint į vieną parduotuvę).
Atsakyti
Sniegena, o gal tiksliau...daugiskaita smile.gif

user posted image

Ir kalendorius ir tigriukai...merginos-faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 12 01, 11:43)
o kokio dydžio ten tos kišenytės? tilps vaikui bent saldainis?  hihihi.gif

man irgi toks klausimas kilo biggrin.gif

QUOTE(Višniukė @ 2012 12 01, 13:04)
Kiseniukas maziausias 4x6 cm, vidurinysis 5,5x7,5 cm, o didziosios 7x10 cm wink.gif telpa ir tikrai kaip trimetei manau net didokos tos ismieros  biggrin.gif

Pacio kalendoriaus dydis 45 x64 cm

oho! niekad nebūčiau pagalvojus, kad jis toks didelis bigsmile.gif laiminga dukrytė turėdama tokią kūrybingą ir darbščią mamytę bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 12 01, 17:25)

Sobieska, blink.gif Pasakyk, kad čia dirbtinės sniegenos swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 12 01, 19:53)

Sobieska,  blink.gif Pasakyk, kad čia dirbtinės sniegenos  swoon.gif

Nu kur jau dirbtinos...jos prijaukintos, išdresiruotos nu tokios...sobieskiškai tikros lotuliukas.gif
Atsakyti