Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Alatėja_ @ 2012 11 30, 21:42)
o būna dar tokios???  g.gif niekad negirdėjus... gal čia kokia naujovė?

Na as irgi negirdejus ir nemacius tai ir idomu kur rast tokia...
Pati medziaga pilka kaip linas bet su tom skylutem kaip aida....

Jau susizinojau,tai tiesiog aida lino spalvos doh.gif

Va tokia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 30 lapkričio 2012 - 21:49
Sveikos merginos,

o tai jei sukuret FB anketa darbeliu nuotraukoms ir schemoms, tai sicia kazkaip ir nebera prasmes kelti ir isvis gal net lankytis, juk diskutuoti gales ir FB, ar as klystu?

Beje, nuoroda gal i ta FB anketa galetumet imesti, o tai dar ne i ta pasisiulysiu smile.gif
Atsakyti
O as visad sita temute skaitau ir darbelius apziurineju bet mazai reiskiuos,tai jau man i ta grupe turbut negalima bus ieit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maijkute @ 2012 11 30, 21:47)
Sveikos merginos,

o tai jei sukuret FB anketa darbeliu nuotraukoms ir schemoms, tai sicia kazkaip ir nebera prasmes kelti ir isvis gal net lankytis, juk diskutuoti gales ir FB, ar as klystu?

Beje, nuoroda gal i ta FB anketa galetumet imesti, o tai dar ne i ta pasisiulysiu smile.gif

nujau schmoll.gif tikrai ne tam sukurta grupe kad "mirtu" tema schmoll.gif

grupe

Aushrita visos laukiamos bigsmile.gif ir kvieciamos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 30 lapkričio 2012 - 21:53
Lininė aida čia http://www.erankdarb...roducts_id=1640

tai linas suaustas aidos audimu,su skylutėm
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 30, 21:52)
Aushrita  visos laukiamos bigsmile.gif ir kvieciamos

Tada einu prasytis tongue.gif bigsmile.gif

QUOTE(zundyte @ 2012 11 30, 22:03)
Lininė aida čia  http://www.erankdarb...roducts_id=1640

tai linas suaustas aidos audimu,su skylutėm

bigsmile.gif geras,reiskias visgi yra toks dalykas thumbup.gif
Bet tik 14 dydis ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 30 lapkričio 2012 - 22:10
Ačiū merginos už gražius žodžius mano darbeliams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluzee: 30 lapkričio 2012 - 23:37
QUOTE(maijkute @ 2012 11 30, 20:47)

Būtent, kad diskutuoti galėsime IR FB, o IR nereiškia TIK mirksiukas.gif Tiesiog galėsime darbelius kelti ir čia, ir ten - kas norės, pakomentuos čia, kas norės - FB. O jeigu kažkada reikės surasti kokį nors darbą, FB tai padaryti bus lengviau, nes čia jie greit pasimeta ir sunku ieškoti, nes reikia perversti kiekvieną temos puslapį rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar baigiau BS savo didžiajam bičiuliui. Šiandien jis keliauja rėmintis. Gaila, negaliu nufotkinti baigto.... Fotikas užlinko... sad.gif
Atsakyti
Štai mano pabaiktukas 4u.gif Tik keista buvau pritrukusi siulo šiam rinkinukui, teko dasipirkti nors kiek esu siuvinėjusi iš rinkinuko užtekdavo visada siulu g.gif tik fotkinau su tel. nes fotika esu išvežusi. Tik čia dar neligintas ir neplautas . Tikiuosi greitu laiku įrėminsiu jei sveikata leis blush2.gif nestuke.gif
user posted image
Atsakyti
Na, bet jūs ir pleputės smile.gif
Matos, kad Kalėdos vis artėja thumbup.gif Puikiai darbuojatės merginos wub.gif

Advento kalendorius. Pabaigtas šianakt 2-ą nakties biggrin.gif planavau pabaigti iki gruodžio, ale visgi pavėlavau kelias valandas ir baigiau tik gruodį biggrin.gif Na bet spėjau į Kalendoriaus "atidarymą"

Panaudotas jau pavasarį išsiuvinėtas DIM "Christmas morning pets".. Veltinio kišenėlės-pirštinėlės.

user posted image

Pakabukas ir jo įpakavimas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2012 12 01, 11:17)
Advento kalendorius. Pabaigtas šianakt 2-ą nakties  biggrin.gif planavau pabaigti iki gruodžio, ale visgi pavėlavau kelias valandas ir baigiau tik gruodį  biggrin.gif Na bet spėjau į Kalendoriaus "atidarymą"

Panaudotas jau pavasarį išsiuvinėtas DIM "Christmas morning pets".. Veltinio kišenėlės-pirštinėlės.

Pakabukas ir jo įpakavimas.

Kalendorius nerealus wub.gif Jų jau palaikinau FB mirksiukas.gif
O pakabukas ir įpakavimas be priekaištų- viskas puikiai suderinta 4u.gif
Atsakyti